• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam kızlar bel agrısı ceken varmı aranızda. malesef ben iş yaptıgım zaman yoruldugum zaman belım inanılmaz derece tutuluyo hareket edemez hale gelıyorum bu nedenle kas gevşeticı ilac kullanıyorum doktora daha bunu danışmadım acaba bi zararı olurmu bunun merak ettım

Selam canım, benim de geçen hafta Perşembe-Cuma belim ağrıdan kopuyordu. Resmen belime sancı giriyordu. Doktorum idrar tahlili yaptırdı, bişey yoksa bel fıtığı olabilir, kontrol ettir dedi.

selam kızlar bel agrısı ceken varmı aranızda. malesef ben iş yaptıgım zaman yoruldugum zaman belım inanılmaz derece tutuluyo hareket edemez hale gelıyorum bu nedenle kas gevşeticı ilac kullanıyorum doktora daha bunu danışmadım acaba bi zararı olurmu bunun merak ettım

dünden beri sol bacağımı kasıyo belim eğilip kalkamıyorum yürüyemiyorum
aksak dede oldum valla
ama sakın içme dr. sormadan ilacı Allah koırusun

aynı dert bende de var canım benim..ayakta cok kalınca hele ki iş yaptıysam yorulduysam sürahi nine gibi geziyorum evde kaydirigubbakcemile3

doktora sordum bel boşluğun doluyor normaldir bu ağrı dedi

benimde öle sırtım belim acayip ağrıyo bazen
ama sen sakın danışmadan kullanma yaa
rahim kaslarına da etki fln yapar sonra
kullanılmaz öle şeyler dr.a sormadan

selam benmde çok agrılarım var . Azıcık yuruyeyım kalcalarm bacgm kasılıyr yuruyemezzhale gelıyorum felç gıbı ama sen doktora danısmadan neden ılaç kullanıyorsunki? Bence önce dkotorunla görüş

daha fazla dayanamadım kullanmak durumunda kaldım gece bıle yataktan kalkıp lavobaya zor gıder oldum ama ilaçtan sonra hemen iyi oldum bişi olmaz inş doktora gıttıgımde ilk işim bunu danışmak olcak

nasıl yani mini beşikmi yawrum
normal yatakmı
mını besık alırım bı sre ıdare eder sonra bakarız basımızın caresıne
daemoş niye hevesin kaçtı kızz..
olmaz öle hayır.. o zaman oda alma böle bi beşik al ama adam gibi beşik..
yanına da beyaz bi dolap alırsın

ikeadakini fln..
beşiklere de bak burdan

Beşikler | Bebefix.com Bebek Odası,Bebek Arabası,Beşik,Mama Sandalyesi,Park Yatak,Çocuk Odası,Bisiklet,Buhar makinesi,Oto koltuğu
ay ne bılım ya sınır oluyorum bak bak bısey begenemıyoruz ıdare eder bısey yapmak gelmıyo ıcımden. begendıklerımızde ates pahası morelım bozuluyo
hah al benim takımdan al işte yawrum
3 parça
700 oohh
bıde ıkeaya gıdeyım ıdyorum ama ole kapalı alanlar benı daraltıyo bıde oray agırınce cıkmıyosun ya cok gızık oluyorum.
neyse bakayım aksama yada yarın kocıs gelsın bı gıdelım bakalım

benimki de öle aklinialirimsmile

dae sen bizim takımın kulplarını değiştirip kendine uygun kulp taksana böle erkeksi bişiler taktır, olmaz mı
bılmıommafoldumben

aranızda hamile kalmadan önce tiryaki olan varmı:delphin:

bişi sorcam

daha fazla dayanamadım kullanmak durumunda kaldım gece bıle yataktan kalkıp lavobaya zor gıder oldum ama ilaçtan sonra hemen iyi oldum bişi olmaz inş doktora gıttıgımde ilk işim bunu danışmak olcak

bence bıdaha kullanmadan önce doktoruna danış cnm neolr ne olmz:(
ben bksana bulntı haplrımı bile sınrlı içebiliyorum doktrm kızıyorrr

Selam canım, benim de geçen hafta Perşembe-Cuma belim ağrıdan kopuyordu. Resmen belime sancı giriyordu. Doktorum idrar tahlili yaptırdı, bişey yoksa bel fıtığı olabilir, kontrol ettir dedi.

dünden beri sol bacağımı kasıyo belim eğilip kalkamıyorum yürüyemiyorum
aksak dede oldum valla
ama sakın içme dr. sormadan ilacı Allah koırusun

aynı dert bende de var canım benim..ayakta cok kalınca hele ki iş yaptıysam yorulduysam sürahi nine gibi geziyorum evde kaydirigubbakcemile3

doktora sordum bel boşluğun doluyor normaldir bu ağrı dedi

saolun bacılar paylaşımınız için ama ben ilac içmedım ha onu soylım belıme melhem sürdum

mını besık alırım bı sre ıdare eder sonra bakarız basımızın caresıne

ay ne bılım ya sınır oluyorum bak bak bısey begenemıyoruz ıdare eder bısey yapmak gelmıyo ıcımden. begendıklerımızde ates pahası morelım bozuluyo

bıde ıkeaya gıdeyım ıdyorum ama ole kapalı alanlar benı daraltıyo bıde oray agırınce cıkmıyosun ya cok gızık oluyorum.
neyse bakayım aksama yada yarın kocıs gelsın bı gıdelım bakalım

bılmıommafoldumben

b
en başından beri
çok en sana ne diyorum yere bakma
bi tane kestir ucuz yollu bişi gözüne
tamam de bu en güzeli de

aranızda hamile kalmadan önce tiryaki olan varmı:delphin:

bişi sorcam

var:kedi:
saolun bacılar paylaşımınız için ama ben ilac içmedım ha onu soylım belıme melhem sürdum

benımde sag tarafım bazen felc gıbı oluyo bı kramp gırıyo cıglık atıyorum resmen..
bel agrısıda uzun surelı oturunca ve ayakata durunca oluyomafoldumben

ya benim canım sigara istiyıo ya nerden çıktı bu şimdi
ağlıcam vallamafoldumben
günde yarım paket biterdi benim

ya benim canım sigara istiyıo ya nerden çıktı bu şimdi
ağlıcam vallamafoldumben
günde yarım paket biterdi benim

ben yarım paketı gecerdım valla hatta bazen bı paket bıterdı aman kurtuldum o gunlerden ne ıgrencmişim..
benımde arada aklıma gelmıyo degıl.. ama hemn bıseyler yıyıp unutuyorum

Back
X