• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım acını tahmin edebiliyorum benimde 3 hafta önce böyle ağrılarım oldu sabaha karşı yataktan tuvalete gidemedim okadar acıyordu ki sonunda dayanamayıp çok küçük nohut kadar volteren sğrdğm kalçama ama aslında kullanmamak gerekiyormuş . özellikle son 3 ayında yasak dedi doktor .Birkere kullanmışsın az kullanmışsın dedi ama bir daha kullanma diye uyardı . bende merhem diye birşey olmaz sanmıştım .Sen hangi ilacı kullandın bakalım netten .İdrar tahlili yaptırdım sonra ben çok az bir iltahaplanma buldular .'üroloğa gösterdim biri ilaç kullanma su iç dedi biriKlamaks verdi :))Acıbademdeki kadın dogumcuya sordum kullanayım mı diye oda ''aman sakın kulllanma dedi ve piyeloseptyl verdi ben araştırdım içim rahat etmedi kullanmadım:)) Sonunda KIbrıs'a geldim kendi doktoruma sordum Biz Pİyeloseptyl önermiyoruz :)))MOnurol kullan dedi:))) kafam iyice karısşmıs sekılde eve döndüm ve MONUROL adlı ilacı canıma tak dedi kullandım. Yani demem o ki bizi şu doktorlar delirtmese kimse delirtmez herhalde:))) ÇOK geçmiş olsun ama bence sen doktoruna bır telefon ac ve sormadan netten araştırmadan kullanma:)) Merhemin adı ney biz de bakalım

canım ben-gay dıye bı ilac

olumunekankayizsmile
bebıkım dogsun ben gelcem oraya tatıl yapcas beraber...

pembikmavı sen naptın alıcagın takımı.
ne zamn alıyosun.

bugün cok takip edemiyorum sizi kızlar cok yoğunum aldığım süper zammımın hakkını verircesine calısıyorum kendimi paralıyoruum :dilcikar:
canım biz özge ile konuştuk bi ara ama beraber gidelim araba ayarlayıp ellerinde hangi parça varsa o gün onu alırız diye telde bilgi vermiyorlar o anda tam takım olamayabiliyormuş stokta arkadas öyle demişti.ama sanırım özge ile sen mağazadan almaya karar verdiniz.ben bi ara esime diyim de havaların iyi olduğu bir gün araba ayarlayıp gidelim bakalım.orda kaç paraydı 1200 müydü canım?daha mı ucuzdu yoksa ? valla ben o takımı cok beğendim ya.alırım herhalde bilmiyorumkismile

bugün cok takip edemiyorum sizi kızlar cok yoğunum aldığım süper zammımın hakkını verircesine calısıyorum kendimi paralıyoruum :dilcikar:
canım biz özge ile konuştuk bi ara ama beraber gidelim araba ayarlayıp ellerinde hangi parça varsa o gün onu alırız diye telde bilgi vermiyorlar o anda tam takım olamayabiliyormuş stokta arkadas öyle demişti.ama sanırım özge ile sen mağazadan almaya karar verdiniz.ben bi ara esime diyim de havaların iyi olduğu bir gün araba ayarlayıp gidelim bakalım.orda kaç paraydı 1200 müydü canım?daha mı ucuzdu yoksa ? valla ben o takımı cok beğendim ya.alırım herhalde bilmiyorumkismile
ooo 3 kşi gitsek 700 e fln alırız bak haşim işcandan hee
nette bile o kdr

ukla benne heç ilgilenmeyyon he:emir_bebek:

kızlar buarada bişi sorcam
benim 2 -3 gündür ara ara özellikle sabah uyanınca biraz bulantım oluyo
kabus geri döncek diye ödüm kopuyo
var mı sizdede böle bi durum
ha birde
göğüslerim baya küçüldü
eskisi kadar küçükde diil
1 ay önceki kadar dolgunda diil
nedenkine
yemekten geldimmm
nan didimya nerdesin diye aaaaaaaaaaaaa

benimde 2gündür mide bulantılarım geri döndü yaaaaaaabilmiyorumkismile

ukla sen de bizim mobilyadan alcan mı
bak 4 kişi gidp 500 e fln alabiliriz heee
:roflol:

geçer geçer
benim de iştahım yok bugün
hiç hemde..
vucut sapıtıyo arada tabi..
bişi olmaz kusmalar dönmez geri merak etme bilmiyorumkismile
göğüsler de değişiyo valla ya bana da bi küçük bi daha büyük geliyo sanki
benimde büyümüşler maşallahları var artık eski sütyenlerim olmuyo
cumartesi emzirme sütyeni aldım offf acayip rahatmışş

gelceksin ama bakzemuszemusözgede gelcek

ya bana herkes cırlıyo
daha erkenmişmiş
okadar masraf cıkcakki
annamıyo k,mse yavas yavas olsun istıyom
kım kızdırdı senııı
temamm o zaman.. ben de acele adiyorum ama bunşarı da orada anlaştıktan sonra sıfırını yapın diyecez dimi..
ordan cıkarıp vermezler herhalde paketli fln :))
yeni yapın dicez.. sürer zaten biraz..
çünkü biz şimdi alsak ne zaman taşınacağımız belli değil..
ama siparişi 1 ay sonra versek 1 ay sonra gelse oohhh :jeyyar:
zaten o zaman da 7 ayı fln doldurmuş olacan sen ben de 6.5 larda olacam..
tam olur herhalde
o kdr erken alsak dayanamayız kız

gel bakem sen :1hug:

Little Colors Bebek Odası Takımı - BOX | | Bebefix.com

kızlar ben bide şu odaya bayıldım ama pahalı tabi ötekine göre çookk..
ama cok modern ya ne güsel..
dae bak mavisi de var..
ay evet cok guzelmıs kısss..
evet canım sıfırını getırıyolar
ama atladıgım bı noktra var bu gardolap ıkı kapılı:S
acaba uc kapılısını yaparlarmıkı

ooo 3 kşi gitsek 700 e fln alırız bak haşim işcandan hee
nette bile o kdr

kıs daha karar vermedık egerkı senın alacagın yerden alma ımkanımız varsa ordan alalım..
ay ama ıkı kapılı bu dolap bunun uc kapılı modelı yok mudur ki..

dün akşam baya uzun bi yazı alıntı yapmıştım başka bi topikten
okudunuzmu
valla pek güzeldi
tam durumumuzu özetliyo
doğum öncesi
doğum sırası
doğum sonrası
napcamızı iyi annatıyo
hikaye gibi hemide
ben dün okudummmboshayallersmile

kım kızdırdı senııı

kıs daha karar vermedık egerkı senın alacagın yerden alma ımkanımız varsa ordan alalım..

kıs bide komidinin olacak ya 4 çekmeceli..
naapcan 3 kapılı dolabı o kdr

ben gıdemıyoruumm..
hastaneyı aradımda yogunlarmıs bırde yegenım bızde onu once annemlere bırakıcam hastaneye gıdıcem bı dah annemler falan uzun olcakt. yarın 11.30 aldım randevuyu sabah bılgeyle saglık ocagına ordanda hastaneye geceerımm ..
bırakamadım sizi=))
heee sakın ekme beniii basarım evini haa yewrumm:hulya:

kım kızdırdı senııı

benim de tek içime sinmeyen yeri dolabının içi falan canım güzel bir konuya değindin ama sanırım yok :gitme:

canım 700ün içinde neler var peki? tam takım mı 700 valla gelirim tabi eğer fabrika ile aynı fiyata gelecekse gerek yok uğraşmaya
Babyhope Lüks Büyüyen Bebek Odası Takımı-930 | | Bebefix.com
canım bak bu linke..
3 kişiye de indirim yaparlar herhalde..
ama yatak fln yok tabi içinde
elbette fabrika daha uyguna gelir ama fabrikada da işte parça parça almak yorup sinir edebilir belki..
suraya sen de bi gelirsin olmazsa üçümüz için fiyat neler yaparlar bi konusuruz
bak daemona birsürü hediye de saymışlar
yatagı fln da kakalattırırız biz

kıs bide komidinin olacak ya 4 çekmeceli..
naapcan 3 kapılı dolabı o kdr

canım 3 kapılı olmasa da olur ama dolabının iç kısmı cok kullanıslı gelmedi bana inceledim de arkadaslara sordum iyi daha ne olacak diyorlar ama baska dolaplara baktım daha cok gozu falan var ben onuniçine bir adet daha sunta kestirip raf yaptırıcam bir alayım da

babaya.. çünküüüü, once anne ve babasının kokusunu alıp onları tanımalı..

once uzerıne atlayan kaynanalara ölümmmmmkötükedihüso
tabiki baba kıyameti koparırırm vallakötükedihüso

Back
X