• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayda yılda bır bulantı olsa dayancam cnm yaa:( ama işte kusmakta bişi diilde vucudum zarar goruyr mesela kusarken kendımı cok aksıyrm kasıklarıma sancı gırıyr elım ayagım keslyr bogazım yırtılıyor kanıyor cok kan kusuyrm :( mesela yani tadını cıkarmak ıstıyorm hamişliğin ama henuz tık yok:(

basından beri hep mi böyleydi ay yazık sana yaa bilmiyorumkismile doktor bulantı hapı verdimi o da cok işe yaramıyor sanırım öyle mi :sinifsinif:

benim kızım da çok hareketli teyzeleri..hiç durmuyor..sonra ben babasını çağırıyorum çok hareketli gel bak diye..o gelince hareket etmiyor sıpa...ööööyle onu bekliyoruz..sonra eşim sıkılıp gidiyorkaydirigubbakcemile3

BENMKİDE TAM TERSİNE BABASINA TEPKİ VERIYOR:(boshayallersmile

açıktımmmcokacimcoook

CNM BNDE ÇOK MERK ETTIM ODANI BENDE SİMLİ BOYAMAK İSTİYORUM AMA BİRİSİ DEMİŞTİKİ SİMLER DOKULYR YADA YAPIŞ YAPIŞ OLABİLİYOR FALAN COK DIKKATLI YAPMAK LAZIM DEDI DOKULMEZDE GERÇİ SİMLER BOYADN :d

benim kızım da çok hareketli teyzeleri..hiç durmuyor..sonra ben babasını çağırıyorum çok hareketli gel bak diye..o gelince hareket etmiyor sıpa...ööööyle onu bekliyoruz..sonra eşim sıkılıp gidiyorkaydirigubbakcemile3
benimkiside öyle yapiyor.hareket ederken esimin elini koyduruyorum aninda kesiyor.bekliyoruz bekliyoruz yok.ama ben elimi koyunca hareketini kesmiyor.:uhm:

ayda yılda bır bulantı olsa dayancam cnm yaa:( ama işte kusmakta bişi diilde vucudum zarar goruyr mesela kusarken kendımı cok aksıyrm kasıklarıma sancı gırıyr elım ayagım keslyr bogazım yırtılıyor kanıyor cok kan kusuyrm :( mesela yani tadını cıkarmak ıstıyorm hamişliğin ama henuz tık yok:(

ah canım benim yaaa...ben sadece ilk üç ay içinde 2 hafta kustum sonra geçti bulantılarım..ama geçen haftasonu şinitzel yemiştim,heralde ağır geldi akşam kustum..tüm midem yemek borum ve boğazım inanılmaz yandı..sonra dediğin gibi kan geldi..biz çok panik olduk,ilk defa kan gelmişti..ben mide kanaması geçirdiğimden korktum..acile gittik..kan aldılar,bişey yok dediler sonra..hamilelikte damarlar genişlediği için kan gelebilirmiş ama ilk görünce çok korktum..sana da çok geçmiş olsun canım..napalım bazı sıkıntılara katlancaz kuzucuklar için:sm_confused:

CNM BNDE ÇOK MERK ETTIM ODANI BENDE SİMLİ BOYAMAK İSTİYORUM AMA BİRİSİ DEMİŞTİKİ SİMLER DOKULYR YADA YAPIŞ YAPIŞ OLABİLİYOR FALAN COK DIKKATLI YAPMAK LAZIM DEDI DOKULMEZDE GERÇİ SİMLER BOYADN :d

dökülmez inşallah ya
buara simli boyamak isteyenlere ölçü veriyim
1.5 kg boyaya
4 adet sim(hani küçük boylar varya iki parmak boğumu kadar falan...aha ölçüye bak boğumkaydirigubbakcemile3)

günaydın güzellerrrrr ayyyy sabah sabah bi korktum bi korktummm asansörde kaldım hemde
tek başımaaaaa offfffff kabus gibiydiiiii bilmiyorumkismile

basından beri hep mi böyleydi ay yazık sana yaa bilmiyorumkismile doktor bulantı hapı verdimi o da cok işe yaramıyor sanırım öyle mi :sinifsinif:

efet cnm 6.haftamda başladı hiç geçmedi aksama kdr kusyrm:( işyernde adamlrın ıcı cıkdı benı dınlemekten . Ilk başlarda patronum acıyıp gonderıyordu ama baktı hiç gecmıyor napsın bulanıt hapı verdı doktorum ama işe yaramıyor cnm onlar hafıfı bulantılar için serum cok yedım işte 3-4 gunde bir serum takılıyordu buaralr yemeye basladım dıye takmyrlr ama yınede kötüyüm işte:(

günaydın güzellerrrrr ayyyy sabah sabah bi korktum bi korktummm asansörde kaldım hemde

geçmiş olsun şekerimbilmiyorumkismile

günaydın şeker..ben de çok tırsarım asansör işinden..geçmiş olsun

bence de şu anda ileride yapacakları yaramazlıkları düşünüyorlardelikafadulden
ondan böyle sessizler
ay evet ya,benim birde kimsem yok.esimin ailesi burda ama biraz uzak.kendi ailem tr.de.Allahtan esimin isi plana göre.hafta icide izni oluyor bazen.o avantajim olacak.bayanssulusmile

ah canım benim yaaa...ben sadece ilk üç ay içinde 2 hafta kustum sonra geçti bulantılarım..ama geçen haftasonu şinitzel yemiştim,heralde ağır geldi akşam kustum..tüm midem yemek borum ve boğazım inanılmaz yandı..sonra dediğin gibi kan geldi..biz çok panik olduk,ilk defa kan gelmişti..ben mide kanaması geçirdiğimden korktum..acile gittik..kan aldılar,bişey yok dediler sonra..hamilelikte damarlar genişlediği için kan gelebilirmiş ama ilk görünce çok korktum..sana da çok geçmiş olsun canım..napalım bazı sıkıntılara katlancaz kuzucuklar için:sm_confused:

saanda cok gecmıs olsun cnm işte yemek borum falan mahvoluyor gunde 5-6 kez kusunca:( allh benm gıbılere kolaylık versın

ay dün yasadim ben o bulantiyi Allah sabir versin sana ve bu durumu yasayanlara.inan midem öyle bulaninca hemen sizler geldiniz aklima.midesi bulanan arkadaslar,hic birsey yiyemiyorum midem cok kötü demekte cok hakliymissiniz.insan alt üst oluyor.midem öyle olunca ben hemen limona sarildim tek ilacim o zaten.basim agriyincada limonla gecirebiliyorum ancak.

Son düzenleme:
benimkisi daha küçük diye mi dısardan anlaşılmıyor acaba eşim elini koyunca duruyor gerci benimkisi de ne cimcimeler bunlar hee oynatıyorlar bizi zemuszemus

canım hareketleri günden güne bile değişiyor..giderek kuvvetleniyor..kısa bi süre sonra görürsün dışardan da:emir_bebek:

ay evet ya,benim birde kimsem yok.esimin ailesi burda ama biraz uzak.kendi ailem tr.de.Allahtan esimin isi plana göre.hafta icide izni oluyor bazen.o avantajim olacak.bayanssulusmile

almanyada mısın zor gurbetlik ya allah kolaylık versin ablam da hollanda da yasıyor :gitme:

archi gözler nasıl gözlersempatiksalakcinni

Back
X