2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende kıyafetlerle tartıldım 57 olmuşum ya oha yaamafoldumben

ben 6 kilo aldım. Ama son 1 haftada çok abarttım hamur işini. Boğazımı biraz tutsam iyi olacak. Ama az önce kalkıp söylemsi ayıp bir dilim mısır ekmeğini reçelle indirdim mideye... off off boğazımı tutmam lazım cokacimcoook:çok üzgünüm:

bu hafta bişiler oldu bana doymuyorum kızlar ya resmen doymuyorum

kac kılo aldın..
ben en son gecen hafta 10 kılo almıstım:kedi::kedi:

heheh en sevdiğim arkadaşım daemon :)
ben de 9 kg aldım. ama benimde memelerim ve göbeğim dışında fazla büyüyen bir yerim yok. normalde 9 kg alsam topaç gibi olurdum.

kac kılo aldın..
ben en son gecen hafta 10 kılo almıstım:kedi::kedi:

ben de 9 kg aldım. ama benimde memelerim ve göbeğim dışında fazla büyüyen bir yerim yok. normalde 9 kg alsam topaç gibi olurdum.

bende 5,5 kilo almıştım en son. bakıyorum kilo alan bir yerim yok göbek şişti sadece. o kadar kilo göbeğin içinde herhalde. ama bebeğe bakıyorum 250 gr :roflol:
ya da psikolojik olarak kendimi şişko hissetmiyorum.

kıslar bende 45 kilpyla gebe kaldım şimdi 56 kiloyum kilo hakkımı şimdiden doldurdum

ahaaa kaç kiloydunkiiii :umursamaz: ben 53düm 59 oldum bilemmm mafoldumben

49 kg la başladım
şimdi 57 olmuşum ama botlar kıyafetler herşey ustumdeydi tartılırken
1 kg at 56 falanım herhalde

nedenki az kilo aldım diyemi.bana doktorum enfazla 10kilo alcaksın dedi,bende dikkat ediyorum.

yaaa ben daha geçen ay 3 kilo almıştım fırça yedimm.. :olmaz: sadecee sen almıyosun çocuga gidiyo bi kısmı 1 kilo daha almış olmalıydınn didiii :olmaz: ki bu geçen ayy sempatiksalakcinni bu ay da birden 3 kilo aldımm o olduuuu delikafadulden

güzel annişler ve bebişleri hepinize iyi akşamlar ben kaçar,mutfak beni bekler :) hepinizi seviyorum kendinize ve bebişlere iyi bakınopuyorumnanaktan

bugün kendime bi baktımda şöleee yandan eskiden önden bile bu kadar geniş diildim ama nasıl olduda 11 kilo aldım anlamıyorum aslında 14 kilo 3 kilosunu grip olduğumda geri verdim sütü bile yağsız içiyorum peynir yağsız ekmek azıcık yiyorum noluyoda kilo oluyo bilmem

sen ban ayetıs ben daha cok sevcem senıopuyorumnanaktan
[

bende 5,5 kilo almıştım en son. bakıyorum kilo alan bir yerim yok göbek şişti sadece. o kadar kilo göbeğin içinde herhalde. ama bebeğe bakıyorum 250 gr :roflol:
ya da psikolojik olarak kendimi şişko hissetmiyorum.

ben zaten dumduz bıseydım.
goguslerım sıstı
gobek aldı basını gıdıyo
bırde esofmanlarımı gıyınce farkettım kı baldır ve popoda cıkmıs ordanbıle gecıremıyorum yukarı.
bol esofmanlar almam lazım.
ıkı hamıl epnatolonum va ronalrı gıyıyourm bıde kocısın esofmanlarını o kadar.

5. ayın sonuna kadar 3,5-6 kilo arasında kilo alımı normalmiş. E ben, 5. ayımı bitirir bitirmez daha 21. haftayı bile doldurmadan 1 haftadan kısa sürede 1 kilo almışım. Bu hızla gidersem yandım anam...

Back
X