2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ekmek ,pilav ve tuzdan uzak dur dedi dr... zaten kiloluydum dikkat ediyorum. 72 ydim şimdi 74 oldum. 19. hafta için normal sanırım..ama iştahım açılmaya başladı. zor tutuyorum kendimi...bazen tutamıyorum gece bi tabak makarna yedim tam yatarken hemde

uklacım anladım altunizade den direk üsküdara inen cadde zaten ben ordaki cinili karakolundan bahsetim cok sagol canım

nakliye firmalarıyla boğuşuyo, pazarlık yapıyo telde :ecrin_bebek:
parçala vu kır al o işizemuszemus

oofff ya aynennn cokacimcoook ilk zamanlar yiyemiyom çok diye üzülüyodum da bu da çok yahuuu ohaoldumsmile ben yerken sanırsın önümden kaçırıyolarrr :1shok:

aynen ben. Yemek zamanına kadar acıkırım, şunu yiyeyim diyorum, sonra da gelsin kilolar:sinifsinif: top gibi olmak istemeyruuuuuuuuuuuum, sonlarda hareket edemem yoksa.

hedefim
10-12 kg diyodum
ama nolcak böle bilmemalsanaalsanasmile

beni sadece 1 hafta görmeyen annemler şook geçirdii :kedi: birden bu kadar mı büyür diyyee büyüdüü işteee bu ay 3 kiloo aldık çünkküümm akannehir
sen kac kilo aldinki,esimde kayinvalideme demis tlfda cok kilo aldi,görünüste belli degil ama tartilinca cok demis.,kaynanam gecen bana gelince hicde almamis ben sandim enine boyuna oldu bende buna sasiyorum iste.normalde kilo aldigim zaman yanlarim ,toto her yanim dolu dolu olur.ama öyle degilim yanliz evlilik yüzügüm falan sigmiyor parmagima.sis yani.
bakalim haftaya druma sorucam niye böyle oluyor diye

Son düzenleme:
sen ban ayetıs ben daha cok sevcem senıopuyorumnanaktan

ben zaten dumduz bıseydım.
goguslerım sıstı
gobek aldı basını gıdıyo
bırde esofmanlarımı gıyınce farkettım kı baldır ve popoda cıkmıs ordanbıle gecıremıyorum yukarı.
bol esofmanlar almam lazım.
ıkı hamıl epnatolonum va ronalrı gıyıyourm bıde kocısın esofmanlarını o kadar.

ben kocamın eşofman altlarını giymeye başladım bilmiyorumkismile

sen ban ayetıs ben daha cok sevcem senıopuyorumnanaktan

ben zaten dumduz bıseydım.
goguslerım sıstı
gobek aldı basını gıdıyo
bırde esofmanlarımı gıyınce farkettım kı baldır ve popoda cıkmıs ordanbıle gecıremıyorum yukarı.
bol esofmanlar almam lazım.
ıkı hamıl epnatolonum va ronalrı gıyıyourm bıde kocısın esofmanlarını o kadar.

ben dümdüz değildim valla göğüslerim kocamandı. ama göbek büyüyünce göğüslerin büyüklüğü belli olmuyor
benimde bacaklarımın üstü kalınlaştı eski iççamaşırlarımı giyemiyorum. yeni esnek çamaşırlar aldım
onun haricinde o kadar kilo nerede bilmiyorum.göbeğim top gibi oldu.

bunalıma mı girdim nedir? Eskiden bana " ay çok kilo aldım, şiştim, vs." diyen hamileler çok komik gelirdi. Ne saçma düşünüyorlar derdim. Şimdi ben yapıyorum aynı şeyi. Galiba biraz da homonal birşey bu duygular. Biran önce zaman geçse de bebişlerimizi kucağımıza alsak.

ben dümdüz değildim valla göğüslerim kocamandı. ama göbek büyüyünce göğüslerin büyüklüğü belli olmuyor
benimde bacaklarımın üstü kalınlaştı eski iççamaşırlarımı giyemiyorum. yeni esnek çamaşırlar aldım
onun haricinde o kadar kilo nerede bilmiyorum.göbeğim top gibi oldu.
benim de bütün aldığım kilo bacaklarımda, bacaklarımın üst kısımlarında sanırım.. sempatiksalakcinni

kaçla başladın cicim ben 41,5 kilo ile başladım 45,5 olmuşum sen nekadardan nekadar oldun

hımmm bu zor bi soru cnm.ben 80le başladım 83 kiloyum.senin kadar zayıf değilim ekstra dikkat etmem lazım.Allahtan boy varda kurtarıyorum 1.75boyum

sen kac kilo aldinki,esimde kayinvalideme demis tlfda cok kilo aldi,görünüste belli degil ama tartilinca cok demis.,kaynanam gecen bana gelince hicde almamis ben sandim enine boyuna oldu bende buna sasiyorum iste.normalde kilo aldigim zaman yanlarim ,toto her yanim dolu dolu olur.ama öyle degilim yanliz evlilik yüzügüm falan sigmiyor parmagima.sis yani.
bakalim haftaya druma sorucam niye böyle oluyor diye

6 kilo aldım ama son 3 kiloyu birden aldımm :delphin: ne güselll benimde sadece epeyce dikkat çeken bi göbişimm varrr.. olumunekankayizsmile bide 1 kilo bile alsam ay gibi olan yüzümm ay gibii derken tombik dolunayyy :roflol: pambişlerin tuz yüzünden falan mı şişiyoo :uhm: ben çok tuzlu yediğimden en çok ondan korkuyorum da şişcek her yeriimm dieee :çok üzgünüm:

Back
X