2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet aynen öle canım ben bütçedeyken şefimle aram iyi değildi adam kılın teki
bizim oda açık ofis şeklinde bu kız da benim şefe kıl olurdu ne laf sölerdi bi görseniz
ayyy ne zaman yanına geçti bi samimiler bi samimşler yuh diyorum artık yaaakötükedihüso

efet insanın böle durumlarda gidip yuzune vurası gelıyor ama işte neysee sakın olmak lazımmm ben tahammul edemyrm böle olaylara:( oyuzdn ztn kovuluyorm bisure sonra:D:D kaydirigubbakcemile4

valla dilekcim ben de dua ediyorum bunun için muhtaç olsunlar bana diye gidince inşallah [/QUOTE]
hamilelerin duası kabul olurmuş sen bol bol dua et.
Aslında batıl inanç diyolar ama bende inanıyorum buna. Bu dönemlerde reflü şikayeti artıyormuş bende ne yesem midem yanıyor. özelikle susamlı ve börek tarzı yiyecekler öldürüyor beni.

efet cnm zaten bitek onu dusunerek sukredebılıyorum cunku bende böle problemler hıc olmadı cok sukur havada uctum yere dustum okdr boynmu kıryordum yınede bebegım tehlıkeye gırmedı kanama vs. ama ,işte en kotu yasadıgm bu gunde 3-5 kez kusmalar:( bide artık yedıklerımden tıksınyrm cıkardıgım için inş gecer 6 aydn sonra belki:( biumut benmkıcokacimcoook
gececek canım gececek tuzlu bişeyler yemeye çalışsan onlarda mı bulandırıyor susamlı çubuk felan yesen
şeker yüklemesi beni ürkütüyorrr
p.tesi yapılacak ama offffffff şekerli su mu vercekler??????????bilmiyorumkismile

kızlar bebek telsizi alan varmı aranızda merak ettım yada almayı dusunenlerrr böle goruntululler falan var ya:D

Ateşli hatun seni aklinialirimsmileaklinialirimsmile
kullan tabi . kansızlık insanı çok halsiz ve yorgun yapıyor
bende pekmez içemezdim eskiden şimdi her sabah 1 kaşık içiyorum. akşamları da kan hapımı alıyorum. bende çok farketti.
elim ayağım ateş gibi. herkes üşüyor ben yanıyorum. zaten hamileliğin başında da kan değerlerim yüksek çıkmıştı.

doktorda 3 ay ilaç vermedi ama 3 ayın sonunda kan değerlerin iyi bile olsa bir süre sonra düşecek kullanmaya başla dedi.
bence sende doktoruna sor ve kullanmaya başla. bebekler artık büyüyor ve enerjimizi sömürüyorlar sempatiksalakcinni

Evet canim zaten doktorum en son gittigimde yazmisti da ben kullanmiyordum.
Simdiye kadar doktorun verdigi birseyi kullanmadim, kullanmak ta istemiyordum.
Ama hic bukadar halsiz olmamistim daha hamileligimde yani ister istemez kullanicam sanirim.

valla dilekcim ben de dua ediyorum bunun için muhtaç olsunlar bana diye gidince inşallah
gececek canım gececek tuzlu bişeyler yemeye çalışsan onlarda mı bulandırıyor susamlı çubuk felan yesen

yok cnm nerdee o tuzlu şeyler krakermıs leblebıymıs neler neler yedım muz falan hepsındn suan tıksınyorm:(
cıkarrken okuru seylerı cıkarmak cok canımı yakıyordu yemek borum falan hep tahrıs oldu onlar yuzunden:(

evet aynen öle canım ben bütçedeyken şefimle aram iyi değildi adam kılın teki
bizim oda açık ofis şeklinde bu kız da benim şefe kıl olurdu ne laf sölerdi bi görseniz
ayyy ne zaman yanına geçti bi samimiler bi samimşler yuh diyorum artık yaaakötükedihüso

mesaj attım sana mailimi uklacım

bayanlar hepinize günaydın :))
Acayip şok oldum dün!!!!!
Dr. %80 erkek demişti ya benim bebişimeeee bende mavi mavi tulumlar örmüştümmmm dün de dediki %100 kızzz her şeyini pembe hazırlayabilirsin...!!!!
Küçük çaplı bi şok yaşadım...
Neyse bebişim sağlıklı olsunda gerisi önemli değil :ecrin_bebek:

Hoşgeldin kuzucuğummmmm Şeniz
Bizim baba hissediyo ama görsen sanki bebek onun karnında gözlerinin içi gülüyo bi heycan bi heycan adamda kaydirigubbakcemile3

Aaayyyy ne guzelll, darisi basimiza. :asigim:
Bizim haylaz bir defa tekmeliyor hemen babanin yanina gidiyoruz,
bekle babam bekle, yok ikinci defa tekmelemeye inat ediyor bizimki.
Daha hissedemedi yani bizimki, artik adam dalga gectigimi dusunecek hehe.

Hayirdir ozgecim canin birseye mi sikkin?

ayyy evet yaaaa haftasonu gelsinnn demiii ösggeeeeee
yada saat 6 olsun kocişin alsınnn hahahahasositososito-tatlicadiarzu-

yok yaw kızlar öle bişi yookk.. sadece evimde olmak istiyoruummm sempatiksalakcinni

efet allahtan hafta ortası geldıde dıyorumkı haftasonuna az kaldı motıve olmaya calısıyorum sanırm bende artk evde uzanarak hamişlik gecırmek ıstıyorum yafsss
senin kocan da cık diyodu zaten sempatiksalakcinni

kullan tabi . kansızlık insanı çok halsiz ve yorgun yapıyor
bende pekmez içemezdim eskiden şimdi her sabah 1 kaşık içiyorum. akşamları da kan hapımı alıyorum. bende çok farketti.
elim ayağım ateş gibi. herkes üşüyor ben yanıyorum. zaten hamileliğin başında da kan değerlerim yüksek çıkmıştı.
ben eskiden donardımm şimdi yanıyorum servisin penceresi açık geliyorum
iş yerindekiler şaşırıyolar bana ne oldu sana böle değildin diyekaydirigubbakcemile3

kızlar bebek telsizi alan varmı aranızda merak ettım yada almayı dusunenlerrr böle goruntululler falan var ya:D

ben almayı düşünmüyorum abimlerde var yeğenim de büyüdü nasılsa gerekirse onlardan alıcam canım.görüntülüler pahalı ztn bence gerek de yok.ilk zamanlar ztn genelde dibinden ayrılamayacağımız icin cok gerek olmaz kaydirigubbakcemile3

valla dilekcim ben de dua ediyorum bunun için muhtaç olsunlar bana diye gidince inşallah

ayyy bilmiyom cnm ben hayatım boyunca hep nefret etmişimdir şekerli sudan
bakalım geçecek inşallahhhhhhhh tuzlu şeylerleeee

doktor bana demir ilacımı almadan 2 saat önce süt içme dedi. bende öyle yapıyorum. sende bence bekle hemen alma
bekleyim bari akiam üstü içerim bende ilacımı.

Hoşgeldin kuzucuğummmmm Şeniz
Bizim baba hissediyo ama görsen sanki bebek onun karnında gözlerinin içi gülüyo bi heycan bi heycan adamda kaydirigubbakcemile3
bizimki hissedemiyor yaa o kadar kımıl kımıl ama hiç denk gelmedi bundan 1 ay önce denk geldi şimdi daha çok hareketli ama hissedemiyor.

ben almıycam zaten 1 yaşına kadar aynı odada yatırmayı düşünüyorum.
Evet canim zaten doktorum en son gittigimde yazmisti da ben kullanmiyordum.
Simdiye kadar doktorun verdigi birseyi kullanmadim, kullanmak ta istemiyordum.
Ama hic bukadar halsiz olmamistim daha hamileligimde yani ister istemez kullanicam sanirim.

Sensi yapma sakın öle doktor ne veriyorsa kullan sonuçta boşuna doktor olmadılar.

Evet benimki de yuksek cikmisti, ve sonucta distan takviye, ilac en son duruma kadar
kullanmayim diye istedim aslinda ama cidden cok yorgunum bu son haftadir
surekli uyumak istiyorum o yuzden kullanayim mi ki diye dusunuyorum artik.
benim dr eleviti hafta bir al sabahları demir ilacı iç dediğinden beri midem çok fena kendimi hiç iyi hissetmiyorum yaaboshayallersmile

aman boşver cnm sen herkesi şunun şurasında az bi zamanın kaldı sabret daha doğrusu sabredeceğin bişi yokmuş gibi davran canını sıkma hiçbişeye hayırlısıyla doğumunu yapar dönersin sonrada bakarsın duruma göre bebişin size uğur getirir eşinde işe girer inş
aminnnnnnnnnnn canım aminnnnnnnn inşallahhhh

Dr. %80 erkek demişti ya benim bebişimeeee bende mavi mavi tulumlar örmüştümmmm dün de dediki %100 kızzz her şeyini pembe hazırlayabilirsin...!!!!

ay süper bir kız daha desene sağlıkla gelsin bakalımkaydirigubbakcemile3

hadi cnmm inanmıyorum ya büyük şok haaa
ayyy tırstım yaaa benimde 1kere baktılarrr kız dedilerrr ama offfffff korkuyıorummm

neyse cnm ya dediğin gibi sağlıklı olsun da gerisi önemli değil

Back
X