2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sen bazen 2 kişilik düşünüyosun şanslısın kuzum
Ben her zman öle düşünüyom kırıcam kafasını gözünü sonra hamilelikden hormonlarım tavan yaptı pardon dicem alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile

ya genelde öyle canım herseyi ben düşünmek zorundayım evle ilgili tatille ilgili o hiç secenekle gelmez..bu arada cok tuttum su kafa göz kırma sonra pardon deme isini olumunekankayizsmile

SEVRAAAAAAA NE SÜTÜ DEDıM AYYY ÇATLICAM ŞıMDııııbilmiyorumkismile

Ay yerim onun selamını ben yaa
evet canım nerden duydum hatrlamıyom ama sola yatmak iyimiş, sırt üstü yatınca nefesle ilgili bi problemimi oluyomuş neymiş :uhm: tamda hatrlamıyom valla :1no2:

ayyy bi daha yatmamam lazım o zaman bebişim nefessiz mi kalıyo eyvahedigeldismile

orası öyle tatlım ama esim ve ailesinin parmaklarını oynatmayısı benim ve annemin tüm sorumluluğu üstlenmemiz bana şunu düşündürüyor acaba ben çeyizimde mi getiriyorum bu bebeği..sinirlerim bozuk bu konuda cok.arkadaslarım da hamilelik sendromların baslamıs senin takılma cok diyorlar belki de abartıyorum bilemiyorum daha cok var doguma belki de değişecek hersey o zaman.ayrıca erkekler bebekler doğana kdr hissedemiyorlar babalık duygusunu bizim gibi değiller.belki ondandır tatlım.ben kızım icin herseyin en güzelini yapmak istiyorum eksiği olmasın diye cabalıyorum..

cnm valla aynı sorun hepmzde var hemen hemen benmde annem bırsuru sey almıs bı sandık dolusu esımın aılesıne bakıyorum pazrdn 2-3parca bişi alms neyse onada sukur en azndn 2-3 parca 1 tl lık seylrdn almıs aamaaaaaa bunuda gectım bıde bana sureklı ona ne gerk vr buna ne gerek vr o pahalı bu pahalı yaniii ben alıstım artk kızmıyorum onlar ıcın sınırımı bozzmamaya calısıyorum:(
sende takma sonucta o senın yavrun tabıkı elımzden gelen en guzel seylerı yapmaya calısacagız

kızlar bebek telsizi alan varmı aranızda merak ettım yada almayı dusunenlerrr böle goruntululler falan var ya:D
Ben almıycam zaten 6 ay yanyana olcaz sonrada odası yan taraf zaten gerek yok
evimde çok büyük değil

cnm valla aynı sorun hepmzde var hemen hemen benmde annem bırsuru sey almıs bı sandık dolusu esımın aılesıne bakıyorum pazrdn 2-3parca bişi alms neyse onada sukur en azndn 2-3 parca 1 tl lık seylrdn almıs aamaaaaaa bunuda gectım bıde bana sureklı ona ne gerk vr buna ne gerek vr o pahalı bu pahalı yaniii ben alıstım artk kızmıyorum onlar ıcın sınırımı bozzmamaya calısıyorum:(
sende takma sonucta o senın yavrun tabıkı elımzden gelen en guzel seylerı yapmaya calısacagız

sen şanslısın bizimkisi tek pijama takımı almış onu da ben hamile kalmadan önce ohaoldumsmile kızım olacak öğrendiler hala tek bişey almadı kadın ya.hevessiz pinti

DEli kız kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

AMAN HUYLU HUYUNDAN VAZGECERMI NE YAPSKDA ANLAMCKLR KIZZZ DELİ OLSAK NE OLCEK EHUEHEHEHsempatiksalakcinni

Kız daha ilk hamileliğimiz yani bunlar allah izin verirse tabi diğerinde naparlar acaba kafamçokkarıştı

ya genelde öyle canım herseyi ben düşünmek zorundayım evle ilgili tatille ilgili o hiç secenekle gelmez..bu arada cok tuttum su kafa göz kırma sonra pardon deme isini olumunekankayizsmile

DEli kız kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

AMA BENDE NAPIYORM MADM CIMRILK YAPĞIYR BENDE AGRIM VR SIZIM VAR ELIMDEN GELEN ISKENCEYI YAPIYORM ONA İYİ OLUYOR AYAKKBILRIMI GIYDRYRM CIKARTTRYRM EVİ TEMZLETYRM AKLIMA GELEN HERSYEI YAPTRYRM EN AZNDN BUKONUDA RAHATIM KUSMUKLARIMIDA ONA TEMIZLETIYORUM OHH IYI OLUYOR ONAA GÖRÜR O CİMRİ KOCA GICIK KOCAsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

sen şanslısın bizimkisi tek pijama takımı almış onu da ben hamile kalmadan önce ohaoldumsmile kızım olacak öğrendiler hala tek bişey almadı kadın ya.hevessiz pinti

bizde de durum aynı hamile kalmadan önce sende artık yap bak ben ona neler örcem diyodu 5. ay bitti hala örcek ama konu komşunun çocukları daha önemli olduğundan onlara örüyo bizim ki beklesin hala:umursamaz:

AMAN ALMASINLAR BOŞVER YA ONLARN ZEVKSZ ALDIKLARINI NAPCAKSN;) BNMKI ALMŞ BAKTM DIKİŞLERİ PIRTLAMIŞ BI TULUM RENGI SOLMŞ HERLDE YIKANMIŞ TOBE TOBE BI YELEK :oklava:

aman kızlar boşverin annelerimizden başkası kıymetimizi bilmez.
almazlarsa almasınlar allaha şükür biz alırız bebeklerimize ihtiyaçlarını. benimkisi de bir çöp almadı başta üzülüyordum , sonra dedim deli miyim. beni düşünmeyen için hem kendimi hem bebeğimiz üzüyorum
bundan sonra ne kadar ekmek o kadar köfte. onlar beni düşünmezse ben onları hiç düşünmem.

bizde de durum aynı hamile kalmadan önce sende artık yap bak ben ona neler örcem diyodu 5. ay bitti hala örcek ama konu komşunun çocukları daha önemli olduğundan onlara örüyo bizim ki beklesin hala:umursamaz:

bizimkisi de her gittiğimde yün alacak ve örgüye başlayacak annem 5 takım yelek,hırka patik yaptı bile en sonunda patlıcam gerek yok zahmet etme diye.esime dedim zaten korkarım annen bebek olana kadar 1 yeleği ancak örecek kaydirigubbakcemile3

AMA BENDE NAPIYORM MADM CIMRILK YAPĞIYR BENDE AGRIM VR SIZIM VAR ELIMDEN GELEN ISKENCEYI YAPIYORM ONA İYİ OLUYOR AYAKKBILRIMI GIYDRYRM CIKARTTRYRM EVİ TEMZLETYRM AKLIMA GELEN HERSYEI YAPTRYRM EN AZNDN BUKONUDA RAHATIM KUSMUKLARIMIDA ONA TEMIZLETIYORUM OHH IYI OLUYOR ONAA GÖRÜR O CİMRİ KOCA GICIK KOCAsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

:))) iyimiş valla
ben biraz nazlanıyorum ooo sende şimdiden başladın bebiş iyice büyüyünce karnında ne yapcan o zaman diyo beni iyice sinir ediyooookötükedihüso

Çok ilginç geldi ben dun aradım pembe maviyi bana ayrıntılı 138 tl dediler.Şaşırdım şimdi açıkcası.Benim de özel sağlık sigortam var canım.Ben de o şekıld bakılıyorum.Evet acıbademle ılgılı benımde kotu bır anım var Bende beğenmedim hiç orayı.Jale gürlülere öncedende gıtmişliğim vardı.Bana da orayı tavsiye ettiği için bi çok kişi ona gittim.İkimiz içinde hayırlısı olsun canım.Burdaki bütün anneler olarak sğlıkla bebekleri kucağımıza alırız inş.opuyorumnanaktan

aa şaşırdım verdıklerı fiyata, dün bana öyle söyledıler. bugun arayım bende bir fıyat alayım bakayım. fazla aldılarsa çok fena yaparım onları. dedıgın gıbı ıkımız içinde hayırlısı olsun.kötü şeyler yaşatmasın ALLAHım. zaten hastane önemli değil, önemli olan doktor. bende seni öpuyorum.

çok sevindim cnm gözün aydın oohh kilomuzda iyi
insan bi an ümitsizliğe kapılıyor demi ....
kilosu az gibi geliyorrrr
bakalım benmki kaç oldu ptesi kader anııııııı

tekrar gözün aydın cnmmmmmmm alkisalkisalkishihoyyyt

sagol canım. sevınerek geldım çok şükür. kılo konusunda mutlu oldum geçen hafta çok duşuk cıkmıştı bu hafta toplamış. 1 gun bıle çok önemli, kafamıza boşa takıyoruz aslında ama takmadan da olmuyo işte ohaoldumsmile senın bebişin kaç olmuş bakalım saglıklı guzel haberlerını beklıyorum opuyorumnanaktan

Güneş nasıl bi kahkaha attım anlatamam çok yaşa emi sırnaşık şey :roflol:
ayakkabı giydirme işini bende yaptırtıyım dur sen zaten zar zor eğiliyom
ya ben fazla öle oram buram ağrıyo yapamıyom benden sıkılır yeter artık falan der diye :uhm:

Back
X