2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bizimkisi de her gittiğimde yün alacak ve örgüye başlayacak annem 5 takım yelek,hırka patik yaptı bile en sonunda patlıcam gerek yok zahmet etme diye.esime dedim zaten korkarım annen bebek olana kadar 1 yeleği ancak örecek kaydirigubbakcemile3

bu gidişle öyle görünüyor canım
aklıma geldikçe sinir oluyorum
dün eşim hem benim anneme hemde kendi annesine haber verdi kız olacak diye benim ki hemen aradı beni ama kaynanada tık yok bi de kız bebek severmiş bi aramadı bile kötükedihüso

:))) iyimiş valla
ben biraz nazlanıyorum ooo sende şimdiden başladın bebiş iyice büyüyünce karnında ne yapcan o zaman diyo beni iyice sinir ediyooookötükedihüso

YOK YOK BİŞİ ALMAYA YANAŞMIYOR AMA O İŞLERİ YAPTIRIYORUM HİÇDE SOLENMIYOR EGER Bİ SOLENSIN GOSTERIRM ONAA BENNNN:oklava::oklava:

21 haftalığım

evet ilk kolostrum sarı falan oluyo ama benimki böle su gibi berrak :sm_confused:

benim daha göğüslerim çok fazla büyümedi bileeee
zaten küçüktüler san ki içleri doldu gibi ama büyümediler
ne zaman büyücekler diye bekliyorummm

Amannnnnnnnn pembiş ilk torun ilk gelin fark yaratmıyo valla anlamadım ben hangi akla hizmet ettklerini alsanaalsanasmile
Senin benm için değil yani torunları için yapmalılar enteresanlar ne bilim :mymeka:
ilk torunları ve kadının kızı da yok benim de kızım olacak nasıl heves etmeli ve heyecanlanması lazım aslında dimi

bu günlerin kıymetini bilin. kocamı doğru dürüst göremediğim için nazlanamıyorum malesef.
bu hafta gece mesaisinde, normal günlerde de eve geç gelir işleri hiç bitmez. çoğunlukla yanlızım
bende kendi kendime nazlanıyorumsempatiksalakcinni

dr u aradım şimdi ameliyattaymış 2 saate çokar heralde ebelere sordum bende doğumhaneye bazı gebelerde oluyo dediler kızlar aklınızda bulunsun bu sütü kesinlikle sağmamak gerekiyormuş yoksa erken doğuma neden oluyomuş

bayanlar hepinize günaydın :))
Acayip şok oldum dün!!!!!
Dr. %80 erkek demişti ya benim bebişimeeee bende mavi mavi tulumlar örmüştümmmm dün de dediki %100 kızzz her şeyini pembe hazırlayabilirsin...!!!!
Küçük çaplı bi şok yaşadım...
Neyse bebişim sağlıklı olsunda gerisi önemli değil :ecrin_bebek:
nasıl yaaa akannehir ayy benimki erkek çıkarsa şok olurum herşeyi pembeeeeeeeee

güneş nasıl bi kahkaha attım anlatamam çok yaşa emi sırnaşık şey :roflol:
Ayakkabı giydirme işini bende yaptırtıyım dur sen zaten zar zor eğiliyom
ya ben fazla öle oram buram ağrıyo yapamıyom benden sıkılır yeter artık falan der diye :uhm:

heheeh valla uzanıyorum mesela uzatıyorm kası dıyorum bacaklarımı 1 saat kasıma gorevı var aksam sonra kalkarken gel dıyrm tut kaldr benı kaldryr uzanrken zorlnyrm yardm et edıyorum ediiyor daha suana kadar cok solenmedı suyumu getr meyvemı getır ama napayım tek luksum bu
bıkere bıle cıkardıgımı temzlemedım daha ama bu rahatlık işyerımde pahalıya patladı dun bır batrdım lavaboyu :( bi yandanda aglıyorum etrafıma bi baktım temızleyecek koca yok :( yine sinrlendımm ee mecbur iş başa dustu sınrımden daha hırslı aglamaya basladım yapsn yapsn işkence mustehak onlara;)

kızlar bide geçen hafta gittiğimde tartıldım 3 hafta içinde 3 kilo almıştım
bu hafta gittiğimde ise 1 hafta da 1.5 kilo almışım dr. napıyosun sen dedi
ayda 1 kilo almak gerekirmiş:kedi:

:))) iyimiş valla
ben biraz nazlanıyorum ooo sende şimdiden başladın bebiş iyice büyüyünce karnında ne yapcan o zaman diyo beni iyice sinir ediyooookötükedihüso
aaa aynısı bizimki. Dün o kadar naz yaptım ilacımı getirir belki diye getirmedi bende inadına içmedim:umursamaz:

21 haftalığım

evet ilk kolostrum sarı falan oluyo ama benimki böle su gibi berrak :sm_confused:
bende ne su geliyor ne süt hiç bişey gelmiyo ve ben 23 haftalığım.

.

sagol canım. sevınerek geldım çok şükür. kılo konusunda mutlu oldum geçen hafta çok duşuk cıkmıştı bu hafta toplamış. 1 gun bıle çok önemli, kafamıza boşa takıyoruz aslında ama takmadan da olmuyo işte ohaoldumsmile senın bebişin kaç olmuş bakalım saglıklı guzel haberlerını beklıyorum opuyorumnanaktan[/QUOTE]

kg olayı nasıl simdi canım en son kactı ne kdr olmus masallah diyeyim.ne yaptın sen o arada ben de kg alsın istiyorum en son 210 grdı 20 sinde gidicem merak ediyorum cok..korkuyorum iyi besleyemiyorum diye.bugün pekmeze basladım umarımise yarar

QUOTE=yeni_gelin;11507745]kızlar bide geçen hafta gittiğimde tartıldım 3 hafta içinde 3 kilo almıştım
bu hafta gittiğimde ise 1 hafta da 1.5 kilo almışım dr. napıyosun sen dedi
ayda 1 kilo almak gerekirmiş:kedi:[/QUOTE]
benimle yarış ediyosun yenigelin
.

kg olayı nasıl simdi canım en son kactı ne kdr olmus masallah diyeyim.ne yaptın sen o arada ben de kg alsın istiyorum en son 210 grdı 20 sinde gidicem merak ediyorum cok..korkuyorum iyi besleyemiyorum diye.bugün pekmeze basladım umarımise yarar

benimkide 550 gr.:nazar:

dr u aradım şimdi ameliyattaymış 2 saate çokar heralde ebelere sordum bende doğumhaneye bazı gebelerde oluyo dediler kızlar aklınızda bulunsun bu sütü kesinlikle sağmamak gerekiyormuş yoksa erken doğuma neden oluyomuş

HADİ YA NE İLGİNÇÇÇÇÇÇbilmiyorumkismile

Nasil yani haftada bir, hergun al demedi mi?
ben eleviti 1 ay içtim sonra demir hapına ve magnezyuma başladı eleviti hafta 1-2-3 tane alabilirsin dedi hergün içmene gerek yok artık dedi birde diş ilacı verdi çiğneme tableti minicikk

aaa aynısı bizimki. Dün o kadar naz yaptım ilacımı getirir belki diye getirmedi bende inadına içmedim:umursamaz:

bende ne su geliyor ne süt hiç bişey gelmiyo ve ben 23 haftalığım.

:)) benimkide hasta şimdi dün akşam ona ilacını verirken dedim ki sen benim ne ilaç içtiğimle kaçta içtiğimle hiiiiçç ilgilenme ama ben sana getiririm ilaçlarını bak dedim
bira duygu sömürüsü yaptım bakalım bu gün görcez etkili olmuşmuyum
hiç sanmıyorum ama:roflol:

benimkine önce erkek dendi 3 hafta erkek diye sevdim sonra kız dendi son bir aydır kız

Back
X