- Konu Sahibi daemon
- #48.001
21 haftalığımnasıl yaaa:uhm:
kaç haftalıksın sen
evet ilk kolostrum sarı falan oluyo ama benimki böle su gibi berrak :sm_confused:kız o sarımtrak yapışkan bir şey değilmi
süt için daha erken diye biliyorum cnmmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
21 haftalığımnasıl yaaa:uhm:
kaç haftalıksın sen
evet ilk kolostrum sarı falan oluyo ama benimki böle su gibi berrak :sm_confused:kız o sarımtrak yapışkan bir şey değilmi
süt için daha erken diye biliyorum cnmmm
21 haftalığım
evet ilk kolostrum sarı falan oluyo ama benimki böle su gibi berrak :sm_confused:
bizimkisi de her gittiğimde yün alacak ve örgüye başlayacak annem 5 takım yelek,hırka patik yaptı bile en sonunda patlıcam gerek yok zahmet etme diye.esime dedim zaten korkarım annen bebek olana kadar 1 yeleği ancak örecek kaydirigubbakcemile3
:))) iyimiş valla
ben biraz nazlanıyorum ooo sende şimdiden başladın bebiş iyice büyüyünce karnında ne yapcan o zaman diyo beni iyice sinir ediyooookötükedihüso
21 haftalığım
evet ilk kolostrum sarı falan oluyo ama benimki böle su gibi berrak :sm_confused:
aldım canım atıcam birazdanmesaj attım sana mailimi uklacım
ilk torunları ve kadının kızı da yok benim de kızım olacak nasıl heves etmeli ve heyecanlanması lazım aslında dimi
nasıl yaaa akannehir ayy benimki erkek çıkarsa şok olurum herşeyi pembeeeeeeeeebayanlar hepinize günaydın :))
Acayip şok oldum dün!!!!!
Dr. %80 erkek demişti ya benim bebişimeeee bende mavi mavi tulumlar örmüştümmmm dün de dediki %100 kızzz her şeyini pembe hazırlayabilirsin...!!!!
Küçük çaplı bi şok yaşadım...
Neyse bebişim sağlıklı olsunda gerisi önemli değil :ecrin_bebek:
güneş nasıl bi kahkaha attım anlatamam çok yaşa emi sırnaşık şey :roflol:
Ayakkabı giydirme işini bende yaptırtıyım dur sen zaten zar zor eğiliyom
ya ben fazla öle oram buram ağrıyo yapamıyom benden sıkılır yeter artık falan der diye :uhm:
aaa aynısı bizimki. Dün o kadar naz yaptım ilacımı getirir belki diye getirmedi bende inadına içmedim:umursamaz::))) iyimiş valla
ben biraz nazlanıyorum ooo sende şimdiden başladın bebiş iyice büyüyünce karnında ne yapcan o zaman diyo beni iyice sinir ediyooookötükedihüso
bende ne su geliyor ne süt hiç bişey gelmiyo ve ben 23 haftalığım.21 haftalığım
nasıl yaaa akannehir ayy benimki erkek çıkarsa şok olurum herşeyi pembeeeeeeeee
.
kg olayı nasıl simdi canım en son kactı ne kdr olmus masallah diyeyim.ne yaptın sen o arada ben de kg alsın istiyorum en son 210 grdı 20 sinde gidicem merak ediyorum cok..korkuyorum iyi besleyemiyorum diye.bugün pekmeze basladım umarımise yarar
dr u aradım şimdi ameliyattaymış 2 saate çokar heralde ebelere sordum bende doğumhaneye bazı gebelerde oluyo dediler kızlar aklınızda bulunsun bu sütü kesinlikle sağmamak gerekiyormuş yoksa erken doğuma neden oluyomuş
ben eleviti 1 ay içtim sonra demir hapına ve magnezyuma başladı eleviti hafta 1-2-3 tane alabilirsin dedi hergün içmene gerek yok artık dedi birde diş ilacı verdi çiğneme tableti minicikkNasil yani haftada bir, hergun al demedi mi?
aaa aynısı bizimki. Dün o kadar naz yaptım ilacımı getirir belki diye getirmedi bende inadına içmedim:umursamaz:
bende ne su geliyor ne süt hiç bişey gelmiyo ve ben 23 haftalığım.