2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yok be canım nerdeeeeeeeeeeee
eşimin burda kendı işyerı ankaradada o yapamaz ızmırlıler ankarada ankaralılar ızmırde yapamaz ben fedakarlık yapıyorumm
ben anck ayda 1 kere 2 gun anca kacabılıyorum bundn sonna böle:(

sen gene iyisin biz annemlerle aynı şehirdeyiz ama 2 ayda 1 falan ancak gidebiliyoruz.
çünkü çok uzağız birbirimize ve ben sadece pazar günleri evdeyim.

sen gene iyisin biz annemlerle aynı şehirdeyiz ama 2 ayda 1 falan ancak gidebiliyoruz.
çünkü çok uzağız birbirimize ve ben sadece pazar günleri evdeyim.

valla zor cnm evlenıpde uzaga gelmek zormus ben cok zorlandım ama yapcak bişi yok eşimi seviyorummmm mecbur alıscazzz

kızlar zuma deluxe oyununa taktım buara iyi stres attırıyo valla deneyinhihoyyyt

kızlar zuma deluxe oyununa taktım buara iyi stres attırıyo valla deneyinhihoyyyt

Zuma stres atmak için birebir, 2 sene önce bitirmiştim ben de onu. Ama gece 4'lere kadar oynuyordum.

kaydirigubbakcemile3 yerimde yoktum ben de aşağıya indik biraz kızlarla hava güzelmiş hava aldık..sonra işim vardı simdi de dergi okuyorum ve meyve yiyorum

Ohh işe bak, yanınıza eleman aranmıyor mu?

Zuma stres atmak için birebir, 2 sene önce bitirmiştim ben de onu. Ama gece 4'lere kadar oynuyordum.

o nasıl oyunmuş öyle. bende bahçıvanlar diyarını oynuyorum. arada bakıp ekin ekip biçiyorum. bir de zumaya takılırsam yanarım

benim karnımda totomda kocaman olmuş ya of

Ya ben dogum hıkayelerıne daldım Çok gÜsel yaaaaaaaaaa

Back
X