2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kız cleopatra gezenti seni kır bacanı otur evde..archim haklı valla...

Cleopatraa hani oğluna aldığın cicilerin resmini yükleyecektin???

kız dün yüklicektim aslında ama pazar akşamı annemlerde kaldık
eve qelmedik eşimle.. dünde qittik alışverişe annemle tulumlar falan aldık oğluşuma
eklicem buqün canım inş boshayallersmile

ya kızlar ben hep aynı rüyayı görüyorum karnımın içini görüyorum ve bebek erkek kız diil dünde eşim görmüş bebek çıkmaya çalışıyomuş içerden ve erkekmiş hayırlısı olsun tabi allah hayırlısını versin de perşembe günü 4 d giricem çatlıyorum meraktan birde bana hiç kilosunu sölemediler bu güne kadar ve ben usg de bebeği görünce herşeyi unutuyorum soracak hiçbişim kalmıyo eve gittikten sonra aklım başıma geliyo bu defa not alcam sorcaklarımı bilmiyorumkismile

Canım sen açık seçik seninkinin cinsiyetini en son ne zaman gördün?

Aaa Sevracığım ben de dün akşam oğlumu gördüm rüyamda. Perşembe günü ayrıntılı ultrasonum var, o kadar çok heyecanlıyım ki, oğlumu rüyamda ultrasonda seyrettim doya doya. Çok güzeldi

Meloşum okadar küçükken tam gün yuva çocuğu bıktırmasın sonra okul hayatından bıkıyorlar çünkü. Bide oyaş grubu için genelde tam gün olmuyor yine birisinin bırakıp alması lazım bakıcısız olmuyor diye biliyorum ama yanlış biliyorda olabilirim. Eğer öyle olursa hem bakıcı hem yuva gerekecekbilmiyorumkismile
var canım 0-3, 3-6 yaş grupları içinde var tam gün kreşler
hatta bizim libadiyede bile var ben görüştüm...

ayy öyle mi diyosunnn eyvahedigeldismile

evet özge bu konuda zeyneple aynı fikirdeyim
ben oğlumda aynı hatayı yaptım
pazar günü oğlişimin cicilerinin içinden
etiketleri bile üzerinde giyilmemiş
7-8 takım çıktı benden söylemesi

ay kızlar 2 qündür qezmekten ayaklarıma kara sular indi
ama oğluşuma bir sürü ciciler aldık annemle..
bu qün evdeyim çok şükür yaa dinlencem biraz kaydirigubbakcemile3

asıl işin gıcık tarafı şimdi başlıyor al kıyafetleri önüne markalarını kes çıkarmaya çalış mümkün diil çıkmaları onun için bir güzel sök markanın dikildiği yeri sonra sökülen yeri yine geri dik sempatiksalakcinni ben bir ay uğraştım zaten doğru dürüstte dikemedim gıcık oldum sinir oldum hele o çıtçıtlı alt badileri iç kısmınada koyuyolar bel kısmına onlar dahada sinir :kızgın:

evet özge bu konuda zeyneple aynı fikirdeyim
ben oğlumda aynı hatayı yaptım
pazar günü oğlişimin cicilerinin içinden
etiketleri bile üzerinde giyilmemiş
7-8 takım çıktı benden söylemesi
ayy tamam tamam almıcam bende sağolun kızlar sempatiksalakcinni
bunlar böle etekli metekli olunca cezbetti de birden beni

Canım sen açık seçik seninkinin cinsiyetini en son ne zaman gördün?

Aaa Sevracığım ben de dün akşam oğlumu gördüm rüyamda. Perşembe günü ayrıntılı ultrasonum var, o kadar çok heyecanlıyım ki, oğlumu rüyamda ultrasonda seyrettim doya doya. Çok güzeldi

cnm bana ilk önce erkek dediler 2 farklı dr da erkek dedi ama aradan 3 hafta daha geçti sonra hep kız bu dediler en son iki hafta önce yine kız dediler ama ben hep normal usg ile baktırdım 4 d ilk kez gircem

Kızlar sizn de hareketleriniz ağırlaştı mı? Eskisi kadar hızlı hareket edebiliyor musunuz? Ben kendimi çok çaresiz hissetmeye başladım. Koltuktan kalkmak bile uzun süre almaya başladı. Yürürken çabuk yorulmaya başladım. :(

cnm bana ilk önce erkek dediler 2 farklı dr da erkek dedi ama aradan 3 hafta daha geçti sonra hep kız bu dediler en son iki hafta önce yine kız dediler ama ben hep normal usg ile baktırdım 4 d ilk kez gircem

Hadi hayırlısı, cinsiyeti ne olursa olsun Allah sağ sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin hepimize.

ayy tamam tamam almıcam bende sağolun kızlar sempatiksalakcinni
bunlar böle etekli metekli olunca cezbetti de birden beni

ben de bayıldım onlara, tam aradığım bebek eşyaları. yerli olanlar hep aynı renk, aynı desen. ben bebeklerde koyu renklere bayılıyorum. ama gerçekten çok pahalı. biz yazın antalyada olacağız, zaten orada sıcaktan elbise felan giyilmez. dönünce alacağım ben de mutlaka.

Kızlar sizn de hareketleriniz ağırlaştı mı? Eskisi kadar hızlı hareket edebiliyor musunuz? Ben kendimi çok çaresiz hissetmeye başladım. Koltuktan kalkmak bile uzun süre almaya başladı. Yürürken çabuk yorulmaya başladım. :(

bende ağırlaştım ya..yataktan kalkman ,otururken yatmam,bir taraftan bir tarafa dönmem falan 2 saatte soluk soluk soluğa ancak oluyor...8-9. ayda nasıl olucam bilemiyorum...kayınvaldem de çabuk ağırlaştın sen napcan son zamanlarda diyor...

benim de iki gündür saatlerce spor yapmışım da hamlamışım gibi bacaklarım ağrıyo..ve gece yataktan kalkarken zorlanıyorum..

GÜnaydın kızlar nasılsınızzzzzzzzzzzzzzz?

kız dün yüklicektim aslında ama pazar akşamı annemlerde kaldık
eve qelmedik eşimle.. dünde qittik alışverişe annemle tulumlar falan aldık oğluşuma
eklicem buqün canım inş boshayallersmile

aaahhh ben ekleyemediimm boshayallersmile

Back
X