Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cleopatraa hani oğluna aldığın cicilerin resmini yükleyecektin???
ya kızlar ben hep aynı rüyayı görüyorum karnımın içini görüyorum ve bebek erkek kız diil dünde eşim görmüş bebek çıkmaya çalışıyomuş içerden ve erkekmiş hayırlısı olsun tabi allah hayırlısını versin de perşembe günü 4 d giricem çatlıyorum meraktan birde bana hiç kilosunu sölemediler bu güne kadar ve ben usg de bebeği görünce herşeyi unutuyorum soracak hiçbişim kalmıyo eve gittikten sonra aklım başıma geliyo bu defa not alcam sorcaklarımı bilmiyorumkismile
bende oradaydım :) eşim kardeşim ben ama hiçbirşey bulamadık![]()
var canım 0-3, 3-6 yaş grupları içinde var tam gün kreşlerMeloşum okadar küçükken tam gün yuva çocuğu bıktırmasın sonra okul hayatından bıkıyorlar çünkü. Bide oyaş grubu için genelde tam gün olmuyor yine birisinin bırakıp alması lazım bakıcısız olmuyor diye biliyorum ama yanlış biliyorda olabilirim. Eğer öyle olursa hem bakıcı hem yuva gerekecekbilmiyorumkismile
ayy öyle mi diyosunnn eyvahedigeldismile
ay kızlar 2 qündür qezmekten ayaklarıma kara sular indi
ama oğluşuma bir sürü ciciler aldık annemle..
bu qün evdeyim çok şükür yaa dinlencem biraz kaydirigubbakcemile3
ayy tamam tamam almıcam bende sağolun kızlar sempatiksalakcinni
evet özge bu konuda zeyneple aynı fikirdeyim
ben oğlumda aynı hatayı yaptım
pazar günü oğlişimin cicilerinin içinden
etiketleri bile üzerinde giyilmemiş
7-8 takım çıktı benden söylemesi
aaa hadi ya belki de aynı saatte aynı yerdeydik ama tanımadığımızdan birbirimizi tanımadık. sen nerede oturuyorsun ?? ben yakacıktayım
Canım sen açık seçik seninkinin cinsiyetini en son ne zaman gördün?
Aaa Sevracığım ben de dün akşam oğlumu gördüm rüyamda. Perşembe günü ayrıntılı ultrasonum var, o kadar çok heyecanlıyım ki, oğlumu rüyamda ultrasonda seyrettim doya doya. Çok güzeldi
cnm bana ilk önce erkek dediler 2 farklı dr da erkek dedi ama aradan 3 hafta daha geçti sonra hep kız bu dediler en son iki hafta önce yine kız dediler ama ben hep normal usg ile baktırdım 4 d ilk kez gircem
ayy tamam tamam almıcam bende sağolun kızlar sempatiksalakcinni
bunlar böle etekli metekli olunca cezbetti de birden beni
Kızlar sizn de hareketleriniz ağırlaştı mı? Eskisi kadar hızlı hareket edebiliyor musunuz? Ben kendimi çok çaresiz hissetmeye başladım. Koltuktan kalkmak bile uzun süre almaya başladı. Yürürken çabuk yorulmaya başladım.![]()
Kızlar sizn de hareketleriniz ağırlaştı mı? Eskisi kadar hızlı hareket edebiliyor musunuz? Ben kendimi çok çaresiz hissetmeye başladım. Koltuktan kalkmak bile uzun süre almaya başladı. Yürürken çabuk yorulmaya başladım.![]()
kız dün yüklicektim aslında ama pazar akşamı annemlerde kaldık
eve qelmedik eşimle.. dünde qittik alışverişe annemle tulumlar falan aldık oğluşuma
eklicem buqün canım inş boshayallersmile
Belkideben maltepede oturuyorum .hemen E-5 üzerinde akpetin orada ki sitelerde
GÜnaydın kızlar nasılsınızzzzzzzzzzzzzzz?