2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bİZde yemek yedik sonra benden o fincan kekinden istedi bizimki ondan yaptım 2dk da cokacimcoook
Çay faslından sonra koyun koyuna ezeli izledik kocişle :asigim: :asigim:
sonra ben uyudum o oturdu her zmanki gibi :oklava:

HEHEHE UYUDUGUN İYİ OLMUŞ ALDATMADN BENİİ :)bayanssulusmile
BENM KOCADA AYNEN ÖLE BEN UYUYORM O TAKILYR SONRA YATARKEN BENI KALDIRIP YATAGIMA GOTURUYOR
HA BUARADA AKSAM USTTE HUYSUZ ADAM VAR ONLA KAVGA ETCEKTIK ZOR TUTTUM KOCAMI 2 CIVI CAKTIRMIYOR MANYAK ADAM YAAA NEZAMAN YAPLCAKSA BU İŞLER BİZ CALISYRZ ANCAK 7 DEN SONRA YAPABILIRZ SİNİR OLDUK YANİİİ HER İŞİMİZ ONUN YUZUNDEN YARIM KALIYOR. KABLOLAR ORTADA GIBI BİŞİ OLDU:(

Hm sonra yerim yok deyince ben on u da almayacağını düşündüm, pardon yanlış anlamışım. :kedi:
yok kıs alıcam abimlere geri vercemkaydirigubbakcemile3onlar bu gidişle 3. yüde yaparlar

bende uyuyamıorum karnım büyüdü benim ya rahatsız ediyo artık

evet o yuzden cok uyku bölünüyo
sabahta uyanamıyosun işte
arada uyanıyorum yeminne kızlar napıyo acaba diyorum
bi gayret kalkiim diyorum
ama yok yine dalıp gidiyorum

HEHEHE UYUDUGUN İYİ OLMUŞ ALDATMADN BENİİ :)bayanssulusmile
BENM KOCADA AYNEN ÖLE BEN UYUYORM O TAKILYR SONRA YATARKEN BENI KALDIRIP YATAGIMA GOTURUYOR
HA BUARADA AKSAM USTTE HUYSUZ ADAM VAR ONLA KAVGA ETCEKTIK ZOR TUTTUM KOCAMI 2 CIVI CAKTIRMIYOR MANYAK ADAM YAAA NEZAMAN YAPLCAKSA BU İŞLER BİZ CALISYRZ ANCAK 7 DEN SONRA YAPABILIRZ SİNİR OLDUK YANİİİ HER İŞİMİZ ONUN YUZUNDEN YARIM KALIYOR. KABLOLAR ORTADA GIBI BİŞİ OLDU:(
bende saat 10,30 kadar salonda kanepede tv seyredip uyukluyorum sonrasında koçişe yatır beni diyom ben uyuyorum koçiş geç yatıyo
bebişler doğunca tersi olcakkaydirigubbakcemile3

7. aydan sonra yine uyuyamıycaz bu bir kısır döngü :)

Kız niye uyuyamicaz? Uykusuzluk mu çekecekmisiz? Doğumdan sonra da uyuyamicakmışız. Ne zaman uyuycaz ki biz? Artık uykusuzluktan böyle gezeriz :sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

evet o yuzden cok uyku bölünüyo
sabahta uyanamıyosun işte
arada uyanıyorum yeminne kızlar napıyo acaba diyorum
bi gayret kalkiim diyorum
ama yok yine dalıp gidiyorum
amannnn boşver mis gibi uyu valla keşke bende işe gelmesemde uyusammmboshayallersmile

bende saat 10,30 kadar salonda kanepede tv seyredip uyukluyorum sonrasında koçişe yatır beni diyom ben uyuyorum koçiş geç yatıyo
bebişler doğunca tersi olcakkaydirigubbakcemile3

EFET YANDIK VALLAAAAAAAA:)bayanssulusmile

Kız niye uyuyamicaz? Uykusuzluk mu çekecekmisiz? Doğumdan sonra da uyuyamicakmışız. Ne zaman uyuycaz ki biz? Artık uykusuzluktan böyle gezeriz :sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

e son aylar uyunamıyormuş özellikle 8. ay sonrası hem karnımız iyice kocaman olmuş olcak hemde bebiş aşağıya inip mesaneye baskı yapıcak ve sürekli tuvalete kalkıcaz bide son 15 gün falan kaşıntı olabiliyormuş bazı kişilerde artık hepimiz leyla gibi dolaşırız yada geceleri topikte buluşuruz:)

Back
X