Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aaa ben bunu bilmiyodum hayırdır inşallah umarım kötü bişey yoktur. Bende facebokta varmı acaba diye bakıyodum kaçgündür ama gerçek ismini hatırlayamadım.
facede vardı eşiyle bi fotoğrafı vardı resminde
ama listemde yok, şimdi
silmiş sanırım, yada resmini değiştirmiş bulamadım
yok canım facedende dondurmuş hesabını az önce msn de denk geldik de
yok canım facedende dondurmuş hesabını az önce msn de denk geldik de
Oooo ne güzel afiyet olsun :) Helvandan bana da gönderirimisin lüfften :)eyvahedigeldismile
arkadaşlar isim bulamıyorum kızıma yaaa ne yapsam die düşünüp duruyorum sizler buldunuz mu
kızlar benim 2. düzey ultrasonografi cuma yapılcak, gecikti biraz çünkü dr um geçen kontrolde bişi demedi bugün gittim kontrole bi sorayım dedim 24. haftadayız ama cuma yapılcak işte, ssk lıyım sadece 7 lira fark ödedim, bu arada nelere bakılıyo acaba...
ben isim olarak rumeysa ile melisayı düşünüyorum ikiz ya uydurma bakımından sanada isim önerim eğer beğenirsen busenaz çok güzel
kızlar benim 2. düzey ultrasonografi cuma yapılcak, gecikti biraz çünkü dr um geçen kontrolde bişi demedi bugün gittim kontrole bi sorayım dedim 24. haftadayız ama cuma yapılcak işte, ssk lıyım sadece 7 lira fark ödedim, bu arada nelere bakılıyo acaba...
arkadaşlar isim bulamıyorum kızıma yaaa ne yapsam die düşünüp duruyorum sizler buldunuz mu
şey ama az vermesem olmaz mıbilmiyorumkismile
busenazı da ekledim canım listeme. teşekkür ederim
selam kızlar benim 2. düzey ultrasonografi cuma yapılcak, gecikti biraz çünkü dr um geçen kontrolde bişi demedi bugün gittim kontrole bi sorayım dedim 24. haftadayız ama cuma yapılcak işte, ssk lıyım sadece 7 lira fark ödedim, bu arada nelere bakılıyo acaba...
bu arada söylemeyi unuttum kızlar oğluşum çok büyümüş maşallah 650 gr olmuş boyunu da söledi dr amcası ama unuttum ben :) bi de bugün 50 lik şeker ölçümü yapıldı yüksek biraz 160 çıktı cuma 100 lük yapcaz tekrar bakalım artık...