2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
şimdi görüştüm kıslar msnden özbekle kendisi isteyerek sildirmiş üyeliğini hepinize selamı var

aaa ben bunu bilmiyodum hayırdır inşallah umarım kötü bişey yoktur. Bende facebokta varmı acaba diye bakıyodum kaçgündür ama gerçek ismini hatırlayamadım.

facede vardı eşiyle bi fotoğrafı vardı resminde
ama listemde yok, şimdi
silmiş sanırım, yada resmini değiştirmiş bulamadım

arkadaşlar isim bulamıyorum kızıma yaaa ne yapsam die düşünüp duruyorum sizler buldunuz mu

kızlar benim 2. düzey ultrasonografi cuma yapılcak, gecikti biraz çünkü dr um geçen kontrolde bişi demedi bugün gittim kontrole bi sorayım dedim 24. haftadayız ama cuma yapılcak işte, ssk lıyım sadece 7 lira fark ödedim, bu arada nelere bakılıyo acaba...

arkadaşlar isim bulamıyorum kızıma yaaa ne yapsam die düşünüp duruyorum sizler buldunuz mu

ben isim olarak rumeysa ile melisayı düşünüyorum ikiz ya uydurma bakımından sanada isim önerim eğer beğenirsen busenaz çok güzel

kızlar benim 2. düzey ultrasonografi cuma yapılcak, gecikti biraz çünkü dr um geçen kontrolde bişi demedi bugün gittim kontrole bi sorayım dedim 24. haftadayız ama cuma yapılcak işte, ssk lıyım sadece 7 lira fark ödedim, bu arada nelere bakılıyo acaba...

canım en ideal hafta 24 zaten gecikmemiş ki. Doplerde kan akımına bakılıyor rahmin her iki tarafınında kanalları açıkmı bebeğe giden damarlar iyimi ,plesenta iyi oluşmuşmu diye bakılıyor. Bebeğin kalbi ve böbrekleri mide çapı kemik gelişimi gibi şeyler detaylı inceleniyor.
Bazısında 45 dakka sürüyor bazısında 15-20 dakika yapanın tecrübesi ve bebeğin doğru posizyonda olmasıyla doğru orantıda kısa sürerse aklın kalmasın diye söyleyeyim dedim

canım bende 20 haftalık oldum perşembe günü benimde 2. düzey ultrasonum var çok heyecanlıyım nelere bakılacak diyosun....bebeğin damarlarındaki kan akışına kalp kapakcıklarına beyin ölçümüne kemik ölçümüne vücut değerlerine ve saymadığım biçok şeylere bakılacak çokönemli biultrasoninş. bi sorunumuz çıkmaz çok tedirginimkaç gündür

ayrıntılı ultrasonda bebeğin bütün organlarına bakılıyor. yaklaşık 1 saat sürüyor. bende 2.5 saat sürdü çünkü kızım dönmedi doktorun istediği gibi.

Ben en erken isim koyanlardanım sanırım cinsiyetini öğrendiğimiz akşam koymuştuk babasıyla ismini Ayşe Naz. Seninde aklında bişeyler vardır onları paylaş istersen onların içinden yorum yapalım.

şey ama az vermesem olmaz mıbilmiyorumkismile

cimri daeeeee:emir_bebek:

selam kızlar benim 2. düzey ultrasonografi cuma yapılcak, gecikti biraz çünkü dr um geçen kontrolde bişi demedi bugün gittim kontrole bi sorayım dedim 24. haftadayız ama cuma yapılcak işte, ssk lıyım sadece 7 lira fark ödedim, bu arada nelere bakılıyo acaba...

bu arada söylemeyi unuttum kızlar oğluşum çok büyümüş maşallah 650 gr olmuş boyunu da söledi dr amcası ama unuttum ben :) bi de bugün 50 lik şeker ölçümü yapıldı yüksek biraz 160 çıktı cuma 100 lük yapcaz tekrar bakalım artık...

canım herbişeyine bakıyor göbek bağından yeterli besin gidiyormu
kaburga sayıları normalmi, kafa tası kaynamışmı kaynamamışmı
buruna miğdeye, böbreklere, pankreasında taş varmı yokmu ona kadar aklına gelebilecek birçok ayrıtıya bakılıyor

bu arada söylemeyi unuttum kızlar oğluşum çok büyümüş maşallah 650 gr olmuş boyunu da söledi dr amcası ama unuttum ben :) bi de bugün 50 lik şeker ölçümü yapıldı yüksek biraz 160 çıktı cuma 100 lük yapcaz tekrar bakalım artık...

Canım benimde 159 çıkmıştı ama 100 lük sonucum iyi çıktı çok şükür ben çok endişelenmiştim. Umarım seninde 100 lük sonucun iyi çıkar.Bu arada maaşallah oğluşuna:nazar:

Back
X