2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Özgem yorulduğun an bırak zorlama kendni, hiçbişey sağlığından öte değil :1no2:
offf kızlar valla o bazanın altındaki giysilerimi ayıklayıp hurçlara yerleştirmek beni bitirdi yaaa.. sonra sırt üstü uzanınca belim resmen battıı, resmen acı çektim bi 10 dk. falan.
hala da belim bacağım hafiften ağrıyo..
off daha bu aksam ve yarın da yapacaklarım var.
çamaşırlarımı ve geceliklerimi fln bavula yerleştirmem lazım, bir de gardroptaki katlı duran kıyafetlerimi hurçlara..
off naapcam ben yaa..
sadece giysilerimle ilgilendiğim halde bu kdr yoruluyom..aslında kendim yorulmuyorum da belim feci ağrıyo
tabak çanakları fln Allahtan taşınma firması toplayacak.
özel ıvır zıvır eşyaları da eşim toparlıyo..
adamlar hiçbişeye dokunmayın dedi de, giysilerimi fln da onlara toplatamam yani, kendim yapmam şart.
off

Kahvaltımı ettim benim kızım başladı hareketlenmeye hihoyyyt
Tamam artık akşama kadar böleyiz hihoyyyt

Allah yardımcın olsun canım çok zor iş eşyaları toplamak :( ben daha önce bekarken 2 kez kendim başıma taşınmıştım bilirim ama özellikle hamile olmak ayrıca zorluyordur allahtan aileler ve taşıma irketleri var . Kendini ve yeğmuru çok zorlama ...a.s.
yok canım zorlamamaya calışıyorum da
hamilelikten herhalde
birkaç kere eğilip kalkmak belimi koparıyo sanki..
ben artık oturdugum yerden toplicam
hurçlara fln yerleştirme işini de kocama bırakacam artık napayım..
ayy anneciğimi mi çağırsam
onu da yormak istemiyorum

Günaydın kızlarrrrr.

Özgecim kolay gelsin zor iş valla ama okadarınada yapmak şart yavaş yavaş dinlene dinlene yap bence.
evet canım
giysilerimi de adamlara elletemem yani
o nedenle yapmam şart sempatiksalakcinni
bakalım Allah yardım eder inşallah

Özgem yorulduğun an bırak zorlama kendni, hiçbişey sağlığından öte değil :1no2:

tamam yiiwrum a.s.

yok canım zorlamamaya calışıyorum da
hamilelikten herhalde
birkaç kere eğilip kalkmak belimi koparıyo sanki..
ben artık oturdugum yerden toplicam
hurçlara fln yerleştirme işini de kocama bırakacam artık napayım..
ayy anneciğimi mi çağırsam
onu da yormak istemiyorum

geçmiş olsun özge otur kalk yapmak benimde belimi çok ağrıtıyor. fazla eğilmemeye çalış sende.

bu arada bu gece rüyamda kızımı gördüm öyle güzeldi ki. (tabi aynı babasına benziyordu o ayrı mesele :oklava:) her gelene kızımı gösteriyordum bakın en kadar güzel diye.
sabah kalkıp rüya olduğunu görünce çok üzüldüm yaa. ne güzel doğurmuştum bebeğimi.

Günaydın kızlar ve minikleri

Özge Allah kolaylık versin, Yağmur'unu düşün herşeyi ağır ağır yap.

geçmiş olsun özge otur kalk yapmak benimde belimi çok ağrıtıyor. fazla eğilmemeye çalış sende.

bu arada bu gece rüyamda kızımı gördüm öyle güzeldi ki. (tabi aynı babasına benziyordu o ayrı mesele :oklava:) her gelene kızımı gösteriyordum bakın en kadar güzel diye.
sabah kalkıp rüya olduğunu görünce çok üzüldüm yaa. ne güzel doğurmuştum bebeğimi.
ayy evet insan nasıl üzülüyor yaa
bende 1 kere gördüm
emziriyordum kızımı
sonra uyanınca resmen dudak büktüğümü hatırlıyorum..

Günaydın kızlar ve minikleri

Özge Allah kolaylık versin, Yağmur'unu düşün herşeyi ağır ağır yap.
tamam canım bugün daha dikkatli olcam boshayallersmile

kolay gelsin özge hakkaten zor iş valla benimde taşınmam lazım aslında çok yüksek kira veriyorum ben yani oraya vercem parayı fazlasıyla bebişe harcarım aslında ama şu taşınma konusu gözümü korkutuyo cesaret edemiyorum birtürlü daha bir seneyi yeni doldurcam bu evde birsürü değişiklik yaptım evde o emeklerime ve harcamalarımada acıyorum inş allah hepimizi istediğimiz gibi evlere nasip eder ev sahibi olarak :Saruboceq:

kolay gelsin özge hakkaten zor iş valla benimde taşınmam lazım aslında çok yüksek kira veriyorum ben yani oraya vercem parayı fazlasıyla bebişe harcarım aslında ama şu taşınma konusu gözümü korkutuyo cesaret edemiyorum birtürlü daha bir seneyi yeni doldurcam bu evde birsürü değişiklik yaptım evde o emeklerime ve harcamalarımada acıyorum inş allah hepimizi istediğimiz gibi evlere nasip eder ev sahibi olarak :Saruboceq:
amiin canım :Saruboceq:

günaydın kızlar..
ay şimdi bebeğim tekmeliyo da elbisemin üstünden karnımın inip kalktığını görüyorum çok komik:)
yalnız bizim sıpa çok aksi, ne zaman babasına bak tekmeliyo deyip dinletmeye ya da karnımı göstermeye kalksam, duruyo tekmelemiyo bidaha:)
ama dün eşim hafiften göbeğimin inip kalktığını görünce çok duygulandı..

buarada özgecim dikkat et kendine, olmazsa akşamları eşinle beraber toparlarsınız..

günaydın kızlar nasılsınızzz bugünnn benm oğlanda dun cok yaramzdı acaba yatıs seklımden falanmı sıklıdı içerden durtup durdu benı:D

buarada özgecim dikkat et kendine, olmazsa akşamları eşinle beraber toparlarsınız..
sağol canım..
ya eşime de yazık o da elektronik şeylerini adamlar bozmasın diye onları sökmekle fln uğraşıyo.. ses sistemi dvd vs.
çalışma odasındaki ıvır zıvırları topluyo fln..
o nedenle ona da kıyamıyorum işi var diye..
bakalım bu akşam da baktım yine belim ağrıyacak, yardım isteyecem mecbur..
eşimle de bir konusayım da annemi çağırırım olmazsa

Back
X