2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Çok güzelmş canım güle güle kullansın bebişin. ama benim ne suçum var ben o listenin hepsini alın demedimki aklınızda olsun dedim daha ben almadım mesela :)

valla ben onu bunu bilmem.
liste benim sürekli elimin altında, ikide bir kocişin gözüne sokuyorum.
mobilyayıda sırf bakıcaz diye gittiğimiz halde alıverdik.
bu seferde kociş tutamadı kendini
yaktın başımızı zeyno :1hug:

bende öyle yapıyorum, hatta orda sallanan emzirme koltuğu vardı ya, illa olmalı diye tutturdum ama çok güzel denedim çok rahat, İnşallah sağlıkla kullanabiliriz.
Listeyi görenler bir gülüyor ama nedense, sonra da valla bravo diyolar.
tebrikler zeynoya.

Aslında hiç farkı yok, sonradan Modokoya baktım, orda Kervan Mobilya'yı sonradan keşfettim, keşke ordan alsaydım dedim, ama olsun benimki de güzel dimi.
index ordada çok güzel şeyler var, fiyatta hemen hemen aynı.

Bu saydıkların komple 2500 tutmadı demı emzirme kltuğuğu fılan ayrı fıyat demi.Eğer hepsiyse bedava valla

18-21 Şubat 2010 - CNR da
anne-bebek fuarı tekrar hatırlatıyorum ilgilenenlere duyrulur.

bol çeşit,
bol seçenek,
herkeseye uyabilecek fiyatlar...

kızlar bana buhar makınası onerın bende alayım artık yaaa bu nedır kackere sordum hep cevap verdınz ama uygun fıyatlı bıtane bulamadım soguk buharmı sıcak buharmı önerebılcenz bıtane varsa bari bugn onu sipariş edem bebeeeemeee sıcak buhar saglıklı dıyorlar ama

Güneşim ben de dün epey araştırdım buhar makinelerini, soğuk buhar her zaman daha iyimiş. Chicconun iyonizerlisini düşündüm (hatta hepsiburadada indirimde şu an ve nar bebede çok uygundu fiyatı, bir de sikayetvar.com'da en az şikayet alan üründü) ama yorumları okuduğumda yetersiz göründü gözüme, otomatik kapanması yokmuş ve ayar düğmesi yokmuş.
Sonra arzumunkine baktım fiyatı çok uygundu ama taşırken su akıyormuş diye okudum. En son bir marka buldum neewell di sanırım (tam hatırlamıyorum şu an) o epey ii göründü gözüme.
Tefalinkinde de çok arıza veriyormuş diye okudum.
Amaaa en son almaktan şimdilik vazgeçtim, nasıl olsa kışa gerekecek diye, kışa doğru almaya karar verdim.

hehehe bende cıktıyı alabıldım ancak daha çizik atamadım:(
:mymeka: gıcık anne

ben sipariş verdim şimdi.

Arzum Bebbe Dijital Ateş Ölçer ( Sarı )
Arzum Bebbe Oda Ve Banyo Termometresi
Bambino Burun Aspiratörü
Bambino Tırnak Makası Tekli
Shipsbaby Güvenli Yatış Yastığı
Shipsbaby Çamaşır Yıkama Torbası

hepsine 74 TL. fln verdim.

Bambino Burun Aspiratörü

güle güle kullansın bebişin..

evet canım istifa etti bide gerekçesi bebeğimizi düşünmesiymiş az para alıyormuş bebeğimiz için daha çok para kazanması gerekiyormuş. E be salak dedim boşunamı demişler iş işteyken eş eşleyken değiştirilir diye şimdi senin restini görüp alırlarsa istifayı işleme ve sen bu arada istediğin gibi iş bulamazsan e ozaman benim gazabımdan kim kurtaracak seni dedim şimdilik hiç ses etmedi. Bende bilerek konuyu açmıyorum şimdilik bakalım allah sonumuzu hayır etsin.

Kız şu burun aspiratörü tırnak makası falan mother care bak demedimmi neden yine tek tek sipariş veriyon??

şimdi gördüm istifa haberini. bu eşler bir alem zaten ama boşver herhalde bir bildiği vardır. yoksa bu zamanda istifa etmeye cesaret edemezdi.
bir bildiği yoksa da sen zaten hepimizin yerine eşinin canına oku sempatiksalakcinni

kızlar bana buhar makınası onerın bende alayım artık yaaa bu nedır kackere sordum hep cevap verdınz ama uygun fıyatlı bıtane bulamadım soguk buharmı sıcak buharmı önerebılcenz bıtane varsa bari bugn onu sipariş edem bebeeeemeee sıcak buhar saglıklı dıyorlar ama

sıcak buhar olurmu ya allah korusun.Onu sureklı kullancan ya yururken biyerını yakarsa.Bence hiç iyi değil sıcak.Ben priemıer aldım ıonızer soğuk buhar
ama bıraz ses çıkartıyo sankı
50 tl ye aldım ama bence çok uygun ama bı goturup gostercem boylemı ses çıkartıyo hep dıye

Bambino Burun Aspiratörü

hangi siteden verdin cnm hepsı buradadanmı verdın bunlrı

NC sallanan emzirme koltugunu ne kadara ve nereden aldın..

Güneşim ben de dün epey araştırdım buhar makinelerini, soğuk buhar her zaman daha iyimiş. Chicconun iyonizerlisini düşündüm (hatta hepsiburadada indirimde şu an ve nar bebede çok uygundu fiyatı, bir de sikayetvar.com'da en az şikayet alan üründü) ama yorumları okuduğumda yetersiz göründü gözüme, otomatik kapanması yokmuş ve ayar düğmesi yokmuş.
Sonra arzumunkine baktım fiyatı çok uygundu ama taşırken su akıyormuş diye okudum. En son bir marka buldum neewell di sanırım (tam hatırlamıyorum şu an) o epey ii göründü gözüme.
Tefalinkinde de çok arıza veriyormuş diye okudum.
Amaaa en son almaktan şimdilik vazgeçtim, nasıl olsa kışa gerekecek diye, kışa doğru almaya karar verdim.

anladım soguk ıyı dıyorsunz yanııı ofyaaa markada kararsız kaldmbende ama cok pahalı bişi dusunmuyorum bendee olmazsa bende beklemeye alırım onu ama ben sadece bebek ıcın dııl kendımz ıcınde kullanrm dıye dusnyrdum suan ıcın :(

evet canım istifa etti bide gerekçesi bebeğimizi düşünmesiymiş az para alıyormuş bebeğimiz için daha çok para kazanması gerekiyormuş. E be salak dedim boşunamı demişler iş işteyken eş eşleyken değiştirilir diye şimdi senin restini görüp alırlarsa istifayı işleme ve sen bu arada istediğin gibi iş bulamazsan e ozaman benim gazabımdan kim kurtaracak seni dedim şimdilik hiç ses etmedi. Bende bilerek konuyu açmıyorum şimdilik bakalım allah sonumuzu hayır etsin.

Zeynep eskilerin bir lafı var ya, bebeğin rızkıyla gelir inşallah. Mutlaka eşinin bir bildiği vardır.

Kız şu burun aspiratörü tırnak makası falan mother care bak demedimmi neden yine tek tek sipariş veriyon??
ahh bu kocalar ahhh :umursamaz:

kız bölesi daha uygun geldi gözüme, o nedennen böle aldım.. sempatiksalakcinni

güle güle kullansın bebişin..
saol cnm

uklaaa kuşum sen emzirme yastıgını hangi siteden almıştın. renkli fln demiştin ya

Kızlar Sebamed'in yağlı mendilleri yeni doğan için de kullanıma uygun mu? Yoksa sadece pamuk ve su mu bazlı bişey mi kullanmak gerekiyor?

sıcak buhar olurmu ya allah korusun.Onu sureklı kullancan ya yururken biyerını yakarsa.Bence hiç iyi değil sıcak.Ben priemıer aldım ıonızer soğuk buhar
ama bıraz ses çıkartıyo sankı
50 tl ye aldım ama bence çok uygun ama bı goturup gostercem boylemı ses çıkartıyo hep dıye

nasıl yuruken cnm valla bende arastryrm işte yaaa soguk ıyı dıyen var sıcak ıyı dıyen var yanı yakmamaya dıkkt ederm onemli olan saglık acısından hangını ıyı

Back
X