- Konu Sahibi daemon
- #56.921
Canım çok geçmiş olsun.Allahtan erkenden fark edilmiş . Bende 12 haftalık hamileyken kanamam olmuştu allahım düşmanıma o anı yaşatmasın diye hep dua ettim 3 gece 2 gün hastanede yattım 15-20 gün yatak istirati verdiler ama doktor hep dikkatli ol diyor benimde işten ayrıldığım döneme denk geldiği için sürekli evde dinleniyorum.
Allahım bebeişlerimizi korusun sağlık iilik versin hepimize
ALLAHım korusun bebişlerimizi canım. o anı bende unutamıyorum başımdan aşagı kaynar sular dökuldu resmen. neyse geldı geçti diyelım. bi daha yaşatmasın yarabbım. iyi dileklerın sagol canım opuyorumnanaktan
gözün aydın ve geçmiş olsun. bebeğinde sorun yok çok şükür. ben 10. haftamda resmen adet görür gibi kanama geçirmiştim gene de bebeğim beni bırakmadı. sende korkma iç birşeycik olmaz. ama dikkati de elden bırakma sakın. kendini yorma, moralini yüksek tut ve ilaçlarını düzenli kullan.
ALLAH korusun canım. demek adet kanaması gıbı oldun ınsanın aklı çıkar yerınden. yazma yarabbım bi daha. ilaçlarımı alıyorum. moralım de duzeldı, bıraz haddımı bıldırdı bana bu durum 25 haftadır hoplayıp zıplayıp yaşıyordum, hamıle oldugumu hatırlattı, şımarıklımı durdurdu. sagıolm tatlım zemuszemus
kapı süslerınden bahsetmişsiniz ben almasam mı dıyorum sonra nereye koycam evde onu yayıntı olcak evımde koca şey. almak şart mı acaba?