2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
At valla canım havanı hakkındır 10 yıl çalıştıktan sonra.Ne guzel valla.ohhhh kızınlada ılgılenirsin neguzel.Yazada denk gelıyo.Arabalara atıp atıp gezcez ınş.....

:sm_cool: :Saruboceq: sositososito hihoyyyt inşallah gezcez kızlarımızla.

aaa gıcııkk alsanaalsanasmile

lülülülülülü bugun formumdayım her türlü gıcıklık itina ile yaparım hee sositososito

anam şuna bakın

kapi-susu.jpg

COK GUZELMİŞ YA BUDA BAYILDIMM
aaa gıcııkk alsanaalsanasmile

ÖSKEEEE SANA KIM NANIK YAPIYOR BEEEEE:oklava:

yawriim ben geçen yıl ameliyat oldum karnımda çok dikişim var, o sancıyla o korseyı gıyemezsın ben sana söyleyım. bide çok gaz oluyor kesıkler ıyıleşirken sıkışırsan tehlıkelı olabılır. tabi benim kesıgım sezeryan kesıgının 5 katı falandı ama yıne de dikiş hava alarak iyileşen birşey kapalı nemlı durursa sarı su akıtıyor, hep temız nemsı olması gerkıyor. yıne de doktoruna sor tabi.

yOK CANIM BENIM DEDİĞİM SEZARYAN HASTALARI İÇİN HAZIRLANMIŞ BI KORSE ARKADAŞ DEDİ.HATTA BURSADA YOKMUŞ.KAPORA VERIYOMUŞSUN ISTANBULDA BIYERDEN GETIRIYOMUŞ ADAM.BENIM ALCAĞIM OYLE BİŞEY OLCAK SANIRIM.BAKICAM TABI ONADA.İÇÇAMAŞIRI ŞEKLINDEYMİŞ HATTA.JIMERDE DE KIZLARDAN DUYDUM GOTURMEYENLER HEP PİŞMAN OLMUŞ

yOK CANIM BENIM DEDİĞİM SEZARYAN HASTALARI İÇİN HAZIRLANMIŞ BI KORSE ARKADAŞ DEDİ.HATTA BURSADA YOKMUŞ.KAPORA VERIYOMUŞSUN ISTANBULDA BIYERDEN GETIRIYOMUŞ ADAM.BENIM ALCAĞIM OYLE BİŞEY OLCAK SANIRIM.BAKICAM TABI ONADA.İÇÇAMAŞIRI ŞEKLINDEYMİŞ HATTA.JIMERDE DE KIZLARDAN DUYDUM GOTURMEYENLER HEP PİŞMAN OLMUŞ

hımmm onu bilmiyorum, ben sıkı naylonsu birşey olarak düşündüm korse dıyınce. o zaaman olabılır. ben dıkışlerden çok çektım çokk tırsıyomm halıyle.

COK GUZELMİŞ YA BUDA BAYILDIMM
anaaa
aynaymış bunlar gııı bilmiyorumkismile

ÖSKEEEE SANA KIM NANIK YAPIYOR BEEEEE:oklava:
gülkurusuuu
nanik yapıyoo
hava yapıyoo
kıskandırıyo benii

meraba kızlar nasılsınız uzun zaman oldu görüşmeyeli nasıl gidiyo hamilelik

merhabalar kızlar.....
duvar süsleri gerçekten çok güzel...ama pahalıymış...

Back
X