- 12 Ocak 2009
- 8.850
- 9
- 358
- Konu Sahibi daemon
- #57.801
Ben almayı düşünüyorum, doğum yapanlar da al diyor
bilmiyorumkismile
bilmiyomki bilmiyorumkismilesezeryan oluncada takabiliyomuyuz bu korseyi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben almayı düşünüyorum, doğum yapanlar da al diyor
bilmiyomki bilmiyorumkismilesezeryan oluncada takabiliyomuyuz bu korseyi
At valla canım havanı hakkındır 10 yıl çalıştıktan sonra.Ne guzel valla.ohhhh kızınlada ılgılenirsin neguzel.Yazada denk gelıyo.Arabalara atıp atıp gezcez ınş.....
aaa gıcııkk alsanaalsanasmile
anam şuna bakın
![]()
aaa gıcııkk alsanaalsanasmile
yawriim ben geçen yıl ameliyat oldum karnımda çok dikişim var, o sancıyla o korseyı gıyemezsın ben sana söyleyım. bide çok gaz oluyor kesıkler ıyıleşirken sıkışırsan tehlıkelı olabılır. tabi benim kesıgım sezeryan kesıgının 5 katı falandı ama yıne de dikiş hava alarak iyileşen birşey kapalı nemlı durursa sarı su akıtıyor, hep temız nemsı olması gerkıyor. yıne de doktoruna sor tabi.
[COLOR="Blue"
[COLOR="blue"]ÖSKEEEE SANA KIM NANIK YAPIYOR BEEEEEklava:[/COLOR]
elhamra bu kapı süsü senin için :roflol::roflol:
![]()
yOK CANIM BENIM DEDİĞİM SEZARYAN HASTALARI İÇİN HAZIRLANMIŞ BI KORSE ARKADAŞ DEDİ.HATTA BURSADA YOKMUŞ.KAPORA VERIYOMUŞSUN ISTANBULDA BIYERDEN GETIRIYOMUŞ ADAM.BENIM ALCAĞIM OYLE BİŞEY OLCAK SANIRIM.BAKICAM TABI ONADA.İÇÇAMAŞIRI ŞEKLINDEYMİŞ HATTA.JIMERDE DE KIZLARDAN DUYDUM GOTURMEYENLER HEP PİŞMAN OLMUŞ
duvar Sticker - çıkartılabilir duvar sticker dekoratif sticker, duvar stickeri, duvar stiker, duvar kağıdı, duvarstickeri, ithal duvar kağıtları.
kızlar şu stickera bakın süper ya ben böyle bişi istiorum bebeğin odasına daha ucuzunu bulabilirmiyiz acaba
duvar Sticker - çıkartılabilir duvar sticker dekoratif sticker, duvar stickeri, duvar stiker, duvar kağıdı, duvarstickeri, ithal duvar kağıtları.
kızlar şu stickera bakın süper ya ben böyle bişi istiorum bebeğin odasına daha ucuzunu bulabilirmiyiz acaba
gülkurusuuuCOK GUZELMİŞ YA BUDA BAYILDIMM
anaaa
aynaymış bunlar gııı bilmiyorumkismile
ÖSKEEEE SANA KIM NANIK YAPIYOR BEEEEEklava:
ben yapıom aha sana da bi nanik lülülülülülü
elhamra bu kapı süsü senin için :roflol::roflol:
[/QUOT![]()
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
gülkurusuuu
nanik yapıyoo
hava yapıyoo
kıskandırıyo benii
canım bunlar ayna sticker daha ucuzunu biraz zor bulursun . ama çok hoşmuş gerçektende
alsanaalsanasmile HOYYYTTTTTT
ben yapıom aha sana da bi nanik lülülülülülü
gülkurusuuu
nanik yapıyoo
hava yapıyoo
kıskandırıyo benii