- Konu Sahibi daemon
- #61.441
ay söledi valla delüler :kedi:
kıslar kocam gelmiş valla
dae bildin
ben kaçtım
öpüyom
vallada gitti:gitme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay söledi valla delüler :kedi:
kıslar kocam gelmiş valla
dae bildin
ben kaçtım
öpüyom
ne istiyon bebeğem söyle getireyim.
sinir şeyklava:
işte onu diyorum indirimi iyi takip etmek lazım. Ama bebek kıyafeti deyip geçme kendine aldığınla aynı fiyat hatta daha bile pahalı oluyor
selammm,
bu hamilelik beni cimri yaptı sanırım, marka şeylere çok para verince içim acıyor diyorum daha uygun yerlerde daha çok cici alırım kızıma, biraz vicdanım sızlıyor
çarşıda pazarda o kadar guzel şeyler var kı, tabi şimdı yeni doganlar kalıte olması gerkıyor.
belim ağrıyor,
Lazanya yaptımguclubacismile
çok ayakta durdum sanırım
Hm düşünelim bakalım
Pek bişey deel aslında, boyoz, kumru, gevrek bir de istersen elhamrayı at çantaya
Hm düşünelim bakalım
Pek bişey deel aslında, boyoz, kumru, gevrek bir de istersen elhamrayı at çantaya
yaa elhamrayı çantaya atmak benimde aklımda esasında ama uçağın kargo bölümü hamilelere çok zarar verir diye korkuyorum
boyoz ve gevrek getireyim ama getirip bide size ulaştırana kadar bayatlar sen bana özelden adresini yaz ordayken kargolarım
bana izmirimden denız kokusu getirin, kordonda martı seslerı arasında içilen sahlep getirin, guler yuzlu sempatık hemşerılerımı getırın, çeşmealtında çay keyfi,çeşmede kumru keyfı getırın :gitme:
temem yevrum bende kacayım ıkı kap yemek yapayım bı mozaık pasta yetmes sımdı=))kızlar ben ufaktan kaçıyım
mozaik yapacağum daha
akşam behlül bihteri şaaaparken yerizaklinialirimsmile
bana izmirimden denız kokusu getirin, kordonda martı seslerı arasında içilen sahlep getirin, guler yuzlu sempatık hemşerılerımı getırın, çeşmealtında çay keyfi,çeşmede kumru keyfı getırın :gitme:
ay izmirde izmiri özledim aşığım ben bu şehre yahu
temem yevrum bende kacayım ıkı kap yemek yapayım bı mozaık pasta yetmes sımdı=))
dün teyzemler vardı yemekte
cok kaldı yemek
onnarla idare tecm bende bugün
herkesi öptüm
dae erken kalk bak uyuma cok
kuşum annenler na tarafta oturuyor şu anda İzmirde
bana dıyene bak asıl sen erken kalk
yarın tetenozu hallediyim gelcem hemen:gitme:
yarın tetenozu hallediyim gelcem hemen:gitme: