• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
işte onu diyorum indirimi iyi takip etmek lazım. Ama bebek kıyafeti deyip geçme kendine aldığınla aynı fiyat hatta daha bile pahalı oluyor

kız kendıme aldım mı yıllarca gıyıyom, bunlar her 3 ayda bır bı beden buyuyo, ondan pahalı gelıyor sanırım. indırımden haber alınca bana da haber verın barı, alım kızıma ciciler. aklinialirimsmile

selammm,
bu hamilelik beni cimri yaptı sanırım, marka şeylere çok para verince içim acıyor diyorum daha uygun yerlerde daha çok cici alırım kızıma, biraz vicdanım sızlıyor

çarşıda pazarda o kadar guzel şeyler var kı, tabi şimdı yeni doganlar kalıte olması gerkıyor.

belim ağrıyor,
Lazanya yaptımguclubacismile
çok ayakta durdum sanırım

Hm düşünelim bakalım

Pek bişey deel aslında, boyoz, kumru, gevrek bir de istersen elhamrayı at çantaya

yaa elhamrayı çantaya atmak benimde aklımda esasında ama uçağın kargo bölümü hamilelere çok zarar verir diye korkuyorum

boyoz ve gevrek getireyim ama getirip bide size ulaştırana kadar bayatlar sen bana özelden adresini yaz ordayken kargolarım

kızlar ben ufaktan kaçıyım
mozaik yapacağum daha
akşam behlül bihteri şaaaparken yerizaklinialirimsmile

yaa elhamrayı çantaya atmak benimde aklımda esasında ama uçağın kargo bölümü hamilelere çok zarar verir diye korkuyorum

boyoz ve gevrek getireyim ama getirip bide size ulaştırana kadar bayatlar sen bana özelden adresini yaz ordayken kargolarım

yukarı bağlarsınız kız beni olur öleaklinialirimsmile

bana izmirimden denız kokusu getirin, kordonda martı seslerı arasında içilen sahlep getirin, guler yuzlu sempatık hemşerılerımı getırın, çeşmealtında çay keyfi,çeşmede kumru keyfı getırın :gitme:

bana izmirimden denız kokusu getirin, kordonda martı seslerı arasında içilen sahlep getirin, guler yuzlu sempatık hemşerılerımı getırın, çeşmealtında çay keyfi,çeşmede kumru keyfı getırın :gitme:

ay izmirde izmiri özledim aşığım ben bu şehre yahu

kuşum annenler na tarafta oturuyor şu anda İzmirde

temem yevrum bende kacayım ıkı kap yemek yapayım bı mozaık pasta yetmes sımdı=))

dün teyzemler vardı yemekte
cok kaldı yemek
onnarla idare tecm bende bugün

herkesi öptüm

dae erken kalk bak uyuma cok

yarın tetenozu hallediyim gelcem hemen:gitme:

elhamracım benimde tetenoz aşım var 3. yü olucam ama hamileliğin kaçıncı ayında vurulduğunu tam olarak bilmediğim için yaptırmadım 6. aydayız yaptırabiliriz sanırım sen yaptırıcan yanılmıyorsam herhangi bir risk oluşturmaz diymi sağlık ocakları tavsiye ediyo ama insan yinede güvenemiyo keza bebek için önemliymiş

Back
X