2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Elh im hatrlıyomsun sen de tatlı bişiler yedinmi testten önce :uhm:

yani hemen bi gece öncesini hatırlayamam ama sana şöle diyim ben manyak gibi çikolata yedim hep
kesin yemişimdir bi gece öncede cok
şekerin için geçmiş olsun dedim dün sana ama beni görmedin sen:kedi:

kıyamam kuzum görmedim sagolasın
kusuruma bakma kafa dalgın benim buara

nan şimdi baktım da benim bebeğin FL (uyluk kemiği) ölçümü hafta olarak 27+2 ye denk geliyor..
uzun olacak benim kız galiba sempatiksalakcinni

FL yi kaçla çarpıp boyunu tahmin ediyoduk yawrular. 7 miydi

nan şimdi baktım da benim bebeğin FL (uyluk kemiği) ölçümü hafta olarak 27+2 ye denk geliyor..

evet, kaç olmuş Yağmurun boyu, kilosu kaçtı?

evet canım ondan bahsediyorum benim sag taraf 0.92 normal sol taraf 1.02 centiklenme gördüğü için verdi drum bana aspirini
hmm bana ölçüm sonuçlarını sölemedi..
ama aynen onun için verdi.
kullanan çok insan var netten baktım.
bayagı faydalıymış hatta..
hayırlısıyla bişi olmadan alacaz bebeleri kucağa...

sonsuzhayal sanırım temmuz anası olacak

benim hamilelik matematiksel artmıyor biliyorsun.
mesela yarın 8 aylık olacağım. zaten elhamrada 10 aylık hamile onu geçmem lazımaklinialirimsmile

:roflol:
yok yok elhamra bu 3 saat içinde 11 aylık olmustur, geçemezsin onu sempatiksalakcinni

yani hemen bi gece öncesini hatırlayamam ama sana şöle diyim ben manyak gibi çikolata yedim hep
kesin yemişimdir bi gece öncede cok

kıyamam kuzum görmedim sagolasın
kusuruma bakma kafa dalgın benim buara

önemli degil sen iyi olda ya kızlar kasıklaım kasıklarım degilde bacaklarım fena agrıyo ya haftaya gittigimde magnezyum verecek doktorda onun tadıda igrenç bide bende iltihap nüksetti gene herhalde idrar yollarında gene ilaç ben kan ilacını zor içiyorum yok sütle denk gelmesin yok çayla denk gelmesin diye varmı böyle agrısı olanilkinde böyle bişeyim yoktuakannehir

cosmo bak bennen ilgilen sıyırmak üzereyimakannehir

hmm bana ölçüm sonuçlarını sölemedi..
ama aynen onun için verdi.
kullanan çok insan var netten baktım.
bayagı faydalıymış hatta..
hayırlısıyla bişi olmadan alacaz bebeleri kucağa...

:roflol:
yok yok elhamra bu 3 saat içinde 11 aylık olmustur, geçemezsin onu sempatiksalakcinni

ben 3 haftalıkım besempatiksalakcinni

evet yevvrum 7 ile çarpacaksın.

Ya bu arada ben Mayıs annesi olacağım sanırım... Ama beni atmayın topikten taam mı.. Lüffen... sizi seviyorum ben...Şeniz:Saruboceq:

hepinizi atacağız. sınır dışı edeceğiz.sempatiksalakcinni
şaka maka bende temmuz anası olmayayım. zaten haziran sonu görünüyor doğumum bilmiyorumkismile

evet yediydi ben sana küsmüstüm ama bana beceriksiz dedinalsanaalsanasmile

evet, kaç olmuş Yağmurun boyu, kilosu kaçtı?
hmm 877 gr. dı.
FL si 5.11 çıkmış. yani 35.77 cm olmu benim kızım o zaman.. ince uzun olcak benim kızım manken yapacam onu sempatiksalakcinni

Ya bu arada ben Mayıs annesi olacağım sanırım... Ama beni atmayın topikten taam mı.. Lüffen... sizi seviyorum ben...Şeniz:Saruboceq:
atmayız korkma gel :1hug:
ewet 7 yle
:1hug:

:1hug: oleyy

sonsuzhayal sanırım temmuz anası olacak

benim hamilelik matematiksel artmıyor biliyorsun.
mesela yarın 8 aylık olacağım. zaten elhamrada 10 aylık hamile onu geçmem lazımaklinialirimsmile

Kız nasıl artıyor peki? Ruhsal durumuna göre mi? Yani yarın 8, 2 gün sonra canın sıkılınca 5'e düşcen, 1 hafta sonra da 13'e mi çıkcan?

Oooo öyle bakarsan listenin yarısı Mayıs sonu

şaka maka bende temmuz anası olmayayım. zaten haziran sonu görünüyor doğumum bilmiyorumkismile

evet sende temmuz annesi olacan aynen benim gibi -tatlicadiarzu- opuyorumnanaktan

elhamra sen yüzlük yaptırsana kuşum iki bardak glikoz içicen doktoruna söyle için rahat eder ya

ay karar verdim yaptırıcam olmucak böle 3 saatmı 4 saatmı bekleniliyo kızlar

bence sen haziiranda doğuracaksın anacım
bak kalıbımı basarım
benim tahminlerimi hafife alma aklinialirimsmile
biliyorsun öncekileri aklinialirimsmile

Back
X