Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canım inşallah normal doğum yaparız..
verdiğin qüzel moral için teşekkürler gulyhas olumunekankayizsmile
ay korkma ya bir gün bağırıcaz çağırıcaz bitecek... sezeryanla 15 gün hatta hayat boyu çekmek var... pırt diye ayağa kalkıp çocuğunla doya doya ilgilenebileceksin... ben en çok bunun için istiyorum. yatağa bağlı kalmaktan korkuyorum ben.
Allah isteyen herkese nasip etsin...
Canım merhaba.ben 2009 annesıyım.ve mecburen 41.haftada sezeryan oldum. illa normal doğum dedığım için bekledık ama kızım gelmedi.neyse sezeryan öyle sandığın kadar zor değil.hatta dığerınde çektığın sancılar düşünülürse çok çok kolay.benım amleıyata gırmemle kızımın doğması tam 20 dk.surdu.20 dk falan da dıkıişler işte bı 40 dk falan hepsi.ayrıca 1 gece kaldım ve ertesi gunde ayakta rahatlıkla dolaşıyordum.öyle gunlerce yatılmıyor yanı hatta 3.gun yemeğimi bıle yaptığımı biliyorum.bebeğimi de kımselere bırakmadan gece gunduz ben kalkıyodum ağlıadığında.tabıkı bı kaç gun dikişlerin acıyor ama normal doğumu da dıkışsız atlatan yok gıbı muhakkah kesık oluyo.e onlarda vajınadakı dıkışlerden dolayı ağrı duyuyolar.velhasıl doğumun ağrısız sızısız olanı yok.allah hepinizi bı avazda kurtarsın sağlıkla bebişlerinize kavuştursun inşallah.opuyorumnanaktan
Canım merhaba.ben 2009 annesıyım.ve mecburen 41.haftada sezeryan oldum. illa normal doğum dedığım için bekledık ama kızım gelmedi.neyse sezeryan öyle sandığın kadar zor değil.hatta dığerınde çektığın sancılar düşünülürse çok çok kolay.benım amleıyata gırmemle kızımın doğması tam 20 dk.surdu.20 dk falan da dıkıişler işte bı 40 dk falan hepsi.ayrıca 1 gece kaldım ve ertesi gunde ayakta rahatlıkla dolaşıyordum.öyle gunlerce yatılmıyor yanı hatta 3.gun yemeğimi bıle yaptığımı biliyorum.bebeğimi de kımselere bırakmadan gece gunduz ben kalkıyodum ağlıadığında.tabıkı bı kaç gun dikişlerin acıyor ama normal doğumu da dıkışsız atlatan yok gıbı muhakkah kesık oluyo.e onlarda vajınadakı dıkışlerden dolayı ağrı duyuyolar.velhasıl doğumun ağrısız sızısız olanı yok.allah hepinizi bı avazda kurtarsın sağlıkla bebişlerinize kavuştursun inşallah.opuyorumnanaktan
Dün dr.da ididm kadın sezeryan olmuş.Baş ağrısından ölüyordu resmen çok kötüydü.Tabi herkesin farklı olur ama ben sorun olmadıkça normal taraftarıyım.sonuçta sezeryan ameliyat doğum şekli değil.Başka bir bayanda vardı normal doğum yapmış ama gayet iyidi 3 gün olmuş.Sezeryan olanlar çok zor hareket ediyordu.Zaten apandist ameliyatı olduktan sonra çok kötü olmuştumO yüzden sezeryan istemiyorum.o daha büyük.Hakkımızda hepimizin hayırlısı
![]()
canım bak bu takımı havuzlu handa 45e bıraktı. ben uygun gecelik bulamadım diye almadım. annem işli cicili bicili birşey almamı istiyor ama spor şık bi gecelik uydurursam bunu da alabilirim. ananemiz sağolsun benden çok heyecanlı =) eğer sen de böyle bişey düşünürsen oradan temin edebilir, bir gecelik de uydurarak kullanabilirsin çünkü sabahlığı da var 3lü takım.