2010 Haziran Anneleri Kaç Kilo aldık ??

maşallah hatunlar size ya..
30 hfta 16kg
ben dikkat etsem de etmesem de alıyorum valla
napiim... yaşasın yemek yemek der edeple çekilirim köşeme

33+4 17 kilo aldım 74 kiloyum.doktoruma göre çok kilo almışım. hala almaya devam ediyorum.patlamazsam iyidirrrrr.

33 haftadayım 13 kilo aldım. 55 tim 68 oludm. 15le tamamlamayı umuyordum ama 17 gibi bi kiloyla tamamlarım herhalde.

maşallah hepinize...sağlıklı ve düzenli beslenmeme rağmen 32. haftamdayım 23 kilo aldım nasıl verecem bilemiyorum..76 kiloyum şimdi...bu gidişle 85 le doğururum heralde (

maşallah hepinize...sağlıklı ve düzenli beslenmeme rağmen 32. haftamdayım 23 kilo aldım nasıl verecem bilemiyorum..76 kiloyum şimdi...bu gidişle 85 le doğururum heralde (
canım bence üzülmesağlığın yerindeyse sevinmen lazım tabi bebeğinde sağlıklı ise.ben az kilo aldım ama sağlığım elden gidiyor.allahtan bebeğimin durumu iyimiş.doktor bana kilo aldırmaya çalışıyor kansızım falan filan çok kötüyüm hala kusuyorum.((((((( 4 hafta sonra doğurucm inşlh.
allah yardımcımız olsun hepimize hihoyyyt

benim is yerinden 2 arkadasım 2 hamileliklerinde de 20 nin ustunde kilo almıslar, su an gorsen inanmazsın kesinlikle. ikisi de cok zayıf. saglıklı olduktan sonra onemli degil, kilo nasılsa verilir :)

bende 68 kiloydum suanda 32 haftamızdayız 76 olmuşum çok alamadım 6 kilo bol bol yiyorum hiç esirgemiyorum valla doğumdan sonra veriririz inşguclubacismilebebeklerimiz sağlıklı olsunlarda

35 hafta 21 kilo aldım ikiz olduğu için doktor normal gidiyor diyor ama ben kendimi hiç böyle görmemiştim ufffffffffffffffffffffff gerçi bebekler sağlıkla doğsun da gerisi önemli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…