2010 Haziran Anneleri Kaç Kilo aldık ??

Kizlar birtane hamilelik sitesinden kilo alimina baktim,
BMI'niza gore nekadar kilo almaniz gerektigini yaziyor.
Turkcesini cevirdim:

meraba kızlarr bende pazar doktoruma gititm ozamn 16+4 idim yemekten sonra tabi 1.8kg almışım önce dokotra az geldi sonra ultrasonda bebeğe bakınca 179gr çıktı .doktor bebek büyük dedi ve nerdeyse 1haftaya yakın önden gidiyor ölçümlerde.Bana hamileliğini 7-8 kilo ile tamlasan olur dedi.

bursadan benimle aynı zamanda doğum yapacak bir arkadaş :) bebeğin hayırlı olsun bende 19+6 günlük hamileyim doktorun kim arkadaşım hoşgeldin ayrıca siteye bende yeni üye oldum süper bir yer herkesin bebeği hakkkında bilgi alıp kendi bebeğine yardımcı olacak şeyleri öğrenebiliyorsun Allah sağlıklı doğumlar nasip etsin

bende bugun itibariyle 5 kilo aldım ya çok üzgünüm fazla kilo alıyorum gibi geliyor:gitme:
58le başladım 63 oldumohaoldumsmile

bende 19 haftalık oldum tam 5 kilo almışım,
dr gayet iyi olduğunu söyledi
ama bundan sonra hızlanacak sanırım :sinifsinif:

bende 19 haftalık oldum tam 5 kilo almışım,
dr gayet iyi olduğunu söyledi
ama bundan sonra hızlanacak sanırım :sinifsinif:

yok canım sakın korrkma bende snein gibi kio alırım diye korkuyodum ama16. haftaya kadar 4 kilo 16 dan 26+2 e kadar 1 kilo daha almışım toplamda 5 etti bebekler henüz çok küçük yediklerine dikkat edersen çok almazsın

vücut 18-20 haftalarda yağ depoluyor sanırım o yüzden bu haftalardaki kilo artışı bu yüzden olabilir.
bende artık yediklerime dikkat ediyorum,kepek ekmeğe başladım,bol su içiyoruma.s
Allahtan bebişin gelişimi iyi ama yinede kendime dikkat etmeliyim.
inşallah senin gibi bundan sonra az alırım bende,moral oldu bana
teşekkürlera.s.

ßende şu ana kadar 5 kilo almışım eyvahedigeldismile
23+4 qünlük yani 6 aylık hamileyim ama yinede bu kilo bana çok qeliorr ohaoldumsmile

arkadaşlar ben 18+3 oldum hala kilo almadım 68 ile hamile kaldım şu an 68.400 gr olmuşum oda bebeklerin kilosu aslında sık sık acıkıyorum azar azar yiyorum yaklaşık günde 5 yada 6 öğün yediğim oluyo sadece göbeğim biraz çıktı onun dışında kilo artışım yok

1 sene önce sigarayı bıraktım, 10 kg aldım. Hamile kaldım, ik 4 ayda 9 kg aldım. Artık almıyorum ama bu aldiklarimi ben nasil vericem yaa? mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

İşte en dertli olduğum konu... Hamile kaldığımda zaten fazla kilolarım vardı... Tam onlar üzerine çalışmaya başlamıştım ki, bi baktım bebiş...
Ve o andan itibaren ne olduysa birden kilo almaya başladım.. Artış hala da devam ediyo tabi..
13 haftalıkken 6 kilo almıştım.. Üstüne de şimdi 3 kilo aldım...
yani 20+5 iken 9 kilo almış oldum... Ayyy nasıl olacak da bu kilolar verilecek acaba...

bende 22 haftalık hamileyim 5 kilo aldım umarım fazla kilo almam ama kendimi fazla sıkmıyorum şunu yemiyim bunu yemiyim yapmıyorum...

bende 19 haftalığım ve 6 kilo aldım napıcam bilmiyorum mafoldumben

üzülme canım ya bende aynı durumdayım; hayır öyle çok da yemiyorum nasıl geliyo hergün kilolar böyle anlamadım:sinifsinif:
bi ara hızlı gidince kilo tuzu azaltmıştım; bikaç gün oh demiştim, ama şimdi hiiiiççç bana mısın demiyo hergün yarımşar yarımşar geliyo kilolareyvahedigeldismile

gebeliğimin 24. haftasındayım ..60 kilo ile gebe kaldım..şmdi 70 kiloyum,boyum 1.70..
sanırım biraz fazla doktorumda öyle söylüyor..oldukca tatlı tüketiyorum..biraz daha dikka etmem gerekicek sanırım

şu an kilo almıyorum ama son aylarımda alırım belki umarım fazla almam zaten alsamda veririm heralde ikizlerle uğraşmaktan yemek yemeye fırsat bulamam sanırımkaydirigubbakcemile3

ben hamilelikten bu yana fazla kilo almadım en son tartıya çıktığımda 54 kilydum sanırm 2 kilo almşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…