2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

neyse hanımlar benden bu gecelik bu kadar kendinize iyi bakın i,yi geceler tatlı rüyalar hem bebişlerinzie hem size

uyur o zaman bu veletler yorulmayınca uyumak bilmiyolar:umursamaz:
Sorma canim ya anam 8 aylik hamileyim kosturamiyom ki pesinden de hergun ciksak disari.Allahtan babasi 3 gun calismiyo yarindan itibaren yorsun artik babasini bol bol.
alkisalkisalkisalkisalkisalkis
oh bugun sen kazandın yani :))

Evet bugun ben kazandim zafer benimm ...

alatariell öyle seyretmesene kız-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

eşimin uykusu geldi dolayısyla benimde mecburen kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 adamı yanlız bırakmak olmaz canım neyse hadi ben kaçtım kızlar öpüyorum hepinizi iyi gecelrr

Iyi geceler canimmmmmmmmopuyorumnanaktan

eşimin uykusu geldi dolayısyla benimde mecburen kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 adamı yanlız bırakmak olmaz canım neyse hadi ben kaçtım kızlar öpüyorum hepinizi iyi gecelrr

tamam o zaman canım görüşürüzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

verdik ama canım sorumluluk bize ait tabikide o yüzden destek bekledim eşim degiştirme taraftarı degil anlamıda karısık buldum o yüzden

özel mesajlar bölümüne baktın mısengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab

Bakmama gerek yok cunki gelen mesaj yok canim mesajmi atmistin :bbo:

canım carsamba doktordaydım ki doktorum izmirde bilinen biridir sallamaz basından yani.
yaptıgım sporu a'dan z'ye biliyor yani ne kadar ne hızla yuruyus yapıp kac kg agırlık kaldırdıgımı doğuruncaya kadar da yap dedi.. tabi sonucta ben halter kaldırmıyorum corlandıgım an bırakıyorum basımda da hocam var mesela bugun de dogum için karın kaslarını calıstırdık .. doktorum tavsiye eti zaten bana sporu..

hıııı canım baska sitelerdede koyulabilir yazıyo ne bileyim böyle görüncede içime sinmiyo

Canimm icine sinmeyen bi ismi hic koyma derim.Ilerde hep bu isim olayi kafani karistirip durcak cunki.Icine sinen anlami guzel baska bi isim bul bence.
Bu yazdiginm kaynaktaki bilgilere ben guveniyorum zaten yazilanlar cokda mantikli.
Yinede karar senin ilerde pisman olucan bi isim koyma yeter ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…