herkezden yorum var ama sen F5 yapmıyprsın sayfayı yani yenilemiyorsun o yüzden göremiyorsun benim yorumunda arka sayfada kaldı iyi takip et
neyse hanımlar benden bu gecelik bu kadar kendinize iyi bakın i,yi geceler tatlı rüyalar hem bebişlerinzie hem size
bilmiyorumkismileniye gidiyon kız sempatiksalakcinni
Sorma canim ya anam 8 aylik hamileyim kosturamiyom ki pesinden de hergun ciksak disari.Allahtan babasi 3 gun calismiyo yarindan itibaren yorsun artik babasini bol bol.uyur o zaman bu veletler yorulmayınca uyumak bilmiyolar:umursamaz:
alkisalkisalkisalkisalkisalkis
oh bugun sen kazandın yani :))
eşimin uykusu geldi dolayısyla benimde mecburen kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 adamı yanlız bırakmak olmaz canım neyse hadi ben kaçtım kızlar öpüyorum hepinizi iyi gecelrr
eşimin uykusu geldi dolayısyla benimde mecburen kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 adamı yanlız bırakmak olmaz canım neyse hadi ben kaçtım kızlar öpüyorum hepinizi iyi gecelrr
canım karı-koca karar vermişsiniz zaten niye başkalarına sorup kafanı karıştırıyorsun ki?
anlamı konusunda da sorumluluk size ait,bunu ölçüp tartın ve mutlaka sadece kendi kararınız olsun bence..bizim ne dediğimiz önemli değil,çocuk sizin ve bir ömür o ismi taşıyacak olan o,ona göre yapın seçiminizi..
sılamklava: klava: klava klava:
Noldu yaw naptim ben ne sopaliyonnneyvahedigeldismile
verdik ama canım sorumluluk bize ait tabikide o yüzden destek bekledim eşim degiştirme taraftarı degil anlamıda karısık buldum o yüzden
özel mesajlar bölümüne baktın mısengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab
Bakmama gerek yok cunki gelen mesaj yok canim mesajmi atmistin :bbo:
hosgeldin canim nasilsin.ya aklima birsey takildi.spor yapan,agirlk calisan,sendin demi yanlis hatirlamiyorsam.bunun bebege bir zarari olmuyormu.drun bu konuda ne diyor,hani ne bileyim.bu aylarda agir kaldirmayin fazla yorulmayin deniliyorda.bende merak ettim
hıııı canım baska sitelerdede koyulabilir yazıyo ne bileyim böyle görüncede içime sinmiyo
a.s. hoşgeldinnbu arada herkese selammm ben geldim canlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?