2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlaar bu odamız geldi ya,biz soluğu orda alıyoruz sürekli:))
her sefer de bi iki şey yerleştiriyoruz.)
görmemişin bi mobilyası olmuş misali olduk :)))
mobilya işini halledip bizim gibi olan var mı aranızda yoksa biz cidden görmemiş bir çift miyiz delikafaduldendelikafadulden

sılam alatariell esssraa çıkın ortaya yoksaklava:klava:klava:klava:klava:

sidelyam yorum atın dedin diye yazıyorum akıl vermek gibi değil asla ama bence bebeğe böle bir isim ağır gelebilir sölediğine göre ismimin anlamı büyük bunu taşıyabilirmi ilerki hayatında onu nasıl etkiler iyice düşünmek lazım bence .çoxuğun ilerki yaşlarında piskolojisinide etk,ileyebili,r benden sölemesi

yok canım oda olması normalde acele ediyon gibime geldi sanki ben bebişlerimi ilk 6 ay bizim odada yatırıyorum allah koprusun bişey olur diye daha önceden duymuştum kadının teki 8 aylık bebişini beşiğine koymuş odasına geçmiş sonradan geldiğinde bebek boğularak ölmüş çok üzüldüm bebiş kusmuğunu atamamış boğulmuş zavallı yavrummafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

Slm canim öncelikle kizini saglikla kucagina alirsin insallah.Isimlerin anne baba uzerindeki sorumlulugunu eminimki biliyosundur.Ilerde evlatlarimiz onlara verdigimiz isimlerden dolayi bize hesapsorucaklar.Guvendim ve takip ettigim bi siteden sana esile ismi hakkindaki yaziyi oldugu gibi atiyorum.Koyup koymamaktaki karar tabiki senin...

ALINTIDIR

Internetteki isim sözlüklerinde isimlerin genelde yanlış bir anlamla yer alması büyük bir sorun. Anne ve baba adaylarına yardımcı olmak için, isimlerin anlamları hakkında yazılar yazıyorum. Bu yazıda Esila ismini araştırdım.

Çoğu anne ve baba isim koyarken iki şeye dikkat ediyor: kulağa hoş gelmesine ve Kuran-i-Kerim’de geçmesine. Bu yüzden son zamanlarda Esila ismi ön planda. Fakat Esila Asila’yla karıştırılıyor. Asila Kuran’da geçen ve ‘akşam’ anlamına gelen bir kelimedir. Araplar Asila kelimesini isim olarak kullanmıyorlar. Esila ise Kuran’da geçmeyen ve anlamsız olan bir isimdir!

Asila'nın geçtiği ayet: وَاذْكُرِ اسْمَ رَبِّكَ بُكْرَةً وَأَصِيلًا (Vezkurisme rabbike bukreten ve asîlâ) Türkçe’de anlamı: Sabah akşam Rabbinin adını an

Gördüğünüz gibi ne Asila’yı ne de Esila’ yı isim olarak koymak mantıklı. Gerçekten Kuran’da geçen ve Araplar tarafındanda isim olarak kullanılan bir isim koymak daha mantıklı. (örn. Fatma, Esra). Ayrıca, Esila’nın internette biçilen diğer anlamlarına pek güvenmeyin..

Bilgilenelim ve bilgilendirelim: Esila isminin anlamsızlığını herkesle paylaşalım! Insanlar bu isimi kızlarına koymasınlar..

canım karı-koca karar vermişsiniz zaten niye başkalarına sorup kafanı karıştırıyorsun ki?
anlamı konusunda da sorumluluk size ait,bunu ölçüp tartın ve mutlaka sadece kendi kararınız olsun bence..bizim ne dediğimiz önemli değil,çocuk sizin ve bir ömür o ismi taşıyacak olan o,ona göre yapın seçiminizi..

sılam alatariell esssraa çıkın ortaya yoksaklava:klava:klava:klava:klava:

Burdayim canim esila ismiyle ilgili yaziyi ariyodum buldum onu yazdimm boshayallersmile

Nabersin bakalimm ben bugun superim oglumda 9 da uyudu.Ama ögleden sonra 4 e dogru bi ciktik evden aksam 7 bucukta geldik iyice yordum onu bugun sikiysa uyumasinkaydirigubbakcemile3

mesaja bak kız çabuk:lepi::lepi::lepi:

alkisalkisalkisalkisalkisalkis
oh bugun sen kazandın yani :))

uyur o zaman bu veletler yorulmayınca uyumak bilmiyolar:umursamaz:

hıııı canım baska sitelerdede koyulabilir yazıyo ne bileyim böyle görüncede içime sinmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…