arkadaşlar mrb 30 haftalıgım haziran annesi olacam inşallah birsey danısacam nasip olursa kızım olacak isim konusunda yoruldum artık birde size danısayım yorum atın lütfen esila düsünüyoruz eşim degiştirmek istemiyo bende begeniyorum ama anlamıkafamı karıştırıyo sizce nasıl bir isim biri sorsa anlamını acıklamakta zorlanıyorum namz vakti desem olmuyo allahı anmak desem olmuyo bir yorum atın lütfenCADIARZU
hepinizi boşuycam:mymeka:mymeka::mymeka:
sılam alatariell esssraa çıkın ortaya yoksaklava: klava: klava: klava: klava:
kızlaar bu odamız geldi ya,biz soluğu orda alıyoruz sürekli:))
her sefer de bi iki şey yerleştiriyoruz.)
görmemişin bi mobilyası olmuş misali olduk :)))
mobilya işini halledip bizim gibi olan var mı aranızda yoksa biz cidden görmemiş bir çift miyiz delikafaduldendelikafadulden
arkadaşlar mrb 30 haftalıgım haziran annesi olacam inşallah birsey danısacam nasip olursa kızım olacak isim konusunda yoruldum artık birde size danısayım yorum atın lütfen esila düsünüyoruz eşim degiştirmek istemiyo bende begeniyorum ama anlamıkafamı karıştırıyo sizce nasıl bir isim biri sorsa anlamını acıklamakta zorlanıyorum namz vakti desem olmuyo allahı anmak desem olmuyo bir yorum atın lütfenCADIARZU
kimseden yorum yok:a015:
sılam alatariell esssraa çıkın ortaya yoksaklava: klava: klava: klava: klava:
benden o kadar kolay kurtulamazsınsositososito
Burdayim canim esila ismiyle ilgili yaziyi ariyodum buldum onu yazdimm boshayallersmile
Nabersin bakalimm ben bugun superim oglumda 9 da uyudu.Ama ögleden sonra 4 e dogru bi ciktik evden aksam 7 bucukta geldik iyice yordum onu bugun sikiysa uyumasinkaydirigubbakcemile3
Burdayim canim esila ismiyle ilgili yaziyi ariyodum buldum onu yazdimm boshayallersmile
Nabersin bakalimm ben bugun superim oglumda 9 da uyudu.Ama ögleden sonra 4 e dogru bi ciktik evden aksam 7 bucukta geldik iyice yordum onu bugun sikiysa uyumasinkaydirigubbakcemile3
Slm canim öncelikle kizini saglikla kucagina alirsin insallah.Isimlerin anne baba uzerindeki sorumlulugunu eminimki biliyosundur.Ilerde evlatlarimiz onlara verdigimiz isimlerden dolayi bize hesapsorucaklar.Guvendim ve takip ettigim bi siteden sana esile ismi hakkindaki yaziyi oldugu gibi atiyorum.Koyup koymamaktaki karar tabiki senin...
ALINTIDIR
Internetteki isim sözlüklerinde isimlerin genelde yanlış bir anlamla yer alması büyük bir sorun. Anne ve baba adaylarına yardımcı olmak için, isimlerin anlamları hakkında yazılar yazıyorum. Bu yazıda Esila ismini araştırdım.
Çoğu anne ve baba isim koyarken iki şeye dikkat ediyor: kulağa hoş gelmesine ve Kuran-i-Kerim’de geçmesine. Bu yüzden son zamanlarda Esila ismi ön planda. Fakat Esila Asila’yla karıştırılıyor. Asila Kuran’da geçen ve ‘akşam’ anlamına gelen bir kelimedir. Araplar Asila kelimesini isim olarak kullanmıyorlar. Esila ise Kuran’da geçmeyen ve anlamsız olan bir isimdir!
Asila'nın geçtiği ayet: وَاذْكُرِ اسْمَ رَبِّكَ بُكْرَةً وَأَصِيلًا (Vezkurisme rabbike bukreten ve asîlâ) Türkçe’de anlamı: Sabah akşam Rabbinin adını an
Gördüğünüz gibi ne Asila’yı ne de Esila’ yı isim olarak koymak mantıklı. Gerçekten Kuran’da geçen ve Araplar tarafındanda isim olarak kullanılan bir isim koymak daha mantıklı. (örn. Fatma, Esra). Ayrıca, Esila’nın internette biçilen diğer anlamlarına pek güvenmeyin..
Bilgilenelim ve bilgilendirelim: Esila isminin anlamsızlığını herkesle paylaşalım! Insanlar bu isimi kızlarına koymasınlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?