2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

yok illa gecmesi önemli degil canım anlamı güzel olsun istegim ama esim alıstı hiçbirini begenmiyo baska isimleri

canım bende isim konusunda aynı dırımdayım "Asel" diyorum ama pek duyulmamıs oldugu için cok kötü yorumlar bile duydum.. en iyisi biri dedi ki aaaa o ne öyle ishal gibi dedi.. Düşünsene.. ama ben yine de sesimi cıkarmadım içime sinen ne olursa o olacak..

kafam karısık canım zaten ama bir cok isim için yanlış anlamlar var mesele ecrin ceylin buglem bu isimler içinde anlamları yok kuranda gecmiyo yazıyo ne kadar dogru bilemiyorum tabi

Canim o yazdigin isimlerin hepside ayni esila ismi gibi gercek anlamda olmayan isimler zaten.Mesela ceylin farsca bi isim ve anlami yengec demek kafamçokkarıştıDusun bakalim kizina yengec ismi koymak istermisinbilmiyorumkismile

Bu arada ceren ve azra isimlerinide ben cok begeniyorum zemuszemus

ay bende istedim o ismi tepki veren oldu ama ishal diyen olmadı :roflol:

peki bu isimler cok koyuluyo arastırmıyolar heralde bazı sitelerde cennetteki melek diye geciyo tabi ondan

anlamı güzelse ve anne babanın içine sindiyse gerisi boş :))

örnek: kızımın adı zeynep lal olacak hihoyyyt

zeynep tamam da lal nebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

peki bu isimler cok koyuluyo arastırmıyolar heralde bazı sitelerde cennetteki melek diye geciyo tabi ondan

Canim önemli olan ismin cok konulmasi az konulmasi degil.Önemli olan senin evladina vericegin ismin icine sine sine koyabilmen.Ilerde evladina esila diye seslendikce iyiki bu ismi vermisim kizima diyebileceksen hic dusunme koy bu ismi derim.

tuana koy kız ezanınıda ben okuyayımdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

Canim önemli olan ismin cok konulmasi az konulmasi degil.Önemli olan senin evladina vericegin ismin icine sine sine koyabilmen.Ilerde evladina esila diye seslendikce iyiki bu ismi vermisim kizima diyebileceksen hic dusunme koy bu ismi derim.

söylemesi hoşuma gidiyo ama anlamı kafa karıştırıcı canım işte ondan bir danısayım dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…