Canim illa kuranda gecsin istiyosan kuranda gecip anlami guzel olan bicok isim var.Esila ismi bence söylemek acisindan da kulaga hosgelen bi isim degil.
Sunuda unutma isimler illa kuranda gecicek diye bisey yok anlami guzel olsun yeter.
Sana önerebilcegim kurandada gece nisa ismi var mesela ...
bu gidişle öyle olacak galiba ne isim bulsam hıh o neymiş diyolar sempatiksalakcinni
sidelyam gel bebişine isim annesi olayım,esra koy:))
hem esilayı çağrıştırır hem kuranda geçiyor hem de anlamı güzel zemuszemus
kız yara gibi oldu iyice. ço acıyo ve çok kaşınıyoelim sürekli göbeğimde uyurken. gündüz tutuyom da kendimi
kafam karısık canım zaten ama bir cok isim için yanlış anlamlar var mesele ecrin ceylin buglem bu isimler içinde anlamları yok kuranda gecmiyo yazıyo ne kadar dogru bilemiyorum tabi
canım bende isim konusunda aynı dırımdayım "Asel" diyorum ama pek duyulmamıs oldugu için cok kötü yorumlar bile duydum.. en iyisi biri dedi ki aaaa o ne öyle ishal gibi dedi.. Düşünsene.. ama ben yine de sesimi cıkarmadım içime sinen ne olursa o olacak..
ay bende istedim o ismi tepki veren oldu ama ishal diyen olmadı :roflol:
Canim o yazdigin isimlerin hepside ayni esila ismi gibi gercek anlamda olmayan isimler zaten.Mesela ceylin farsca bi isim ve anlami yengec demek kafamçokkarıştıDusun bakalim kizina yengec ismi koymak istermisinbilmiyorumkismile
Bu arada ceren ve azra isimlerinide ben cok begeniyorum zemuszemus
isterlerse baska desinler walla ben begendim anlamı da süper o yuzden koyucammm
:lepi:
Alatariell cim su toplayan yerler acıyor mu patladı mı?
anlamı güzelse ve anne babanın içine sindiyse gerisi boş :))
örnek: kızımın adı zeynep lal olacak hihoyyyt
peki bu isimler cok koyuluyo arastırmıyolar heralde bazı sitelerde cennetteki melek diye geciyo tabi ondan
Alatariell okudun mu mesajımı acı var mı acı? patladı mı su toplayan yerler..
Canim önemli olan ismin cok konulmasi az konulmasi degil.Önemli olan senin evladina vericegin ismin icine sine sine koyabilmen.Ilerde evladina esila diye seslendikce iyiki bu ismi vermisim kizima diyebileceksen hic dusunme koy bu ismi derim.
anlamı güzelse ve anne babanın içine sindiyse gerisi boş :))
örnek: kızımın adı zeynep lal olacak hihoyyyt
canım asel cennetteki ırmak bal ırmagı dimi anlamı yani bildigim kadarıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?