2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ya kızlar hani benim göbüşümde çatlak var galiba dedik ya. o çatlak değil. kociiş ısrar ediyo değil diye. alerji gibi isilik gibi bişey böyle baloncuk baloncuk çok kaşınıyo ve acıyo. ben ne yapayım oraya? ne süreyim? bephanten falan sürsem zararı olur mu ki ya da işe yarar mı

sılaya kesinlikle katılıyorum,eğer pişmanlık duyacaksan,kafanda soru işareti kalacaksa koyma bence de..
anlamını bilmediğim için karar verdiyseniz kimseyi dinlemeyin dedim ama eğer o kaynaktakiler doğruysa iyi düşünmek lazım..
yardımcı olmak birr yana kafanı temelli karıştırdık galiba delikafadulden

bebişlerin poposuna sürebileceğimiz kadar hassas olduğuna göre göbüşüne de iyi gelir bephanten..kaşıma ama nolursun,yoksa kötü olurlmaz:

Canim hosgeldin öncelikle a.s.
Bence cok abartiyon ya sen su göbeginde cikanlari falan hamilesin sen vucudun ne evrelerden geciyo olucak tabi öyle seyler.
Bence hicbisey surme kendi haline birak surda 2 aydan az zamanin kaldi dogum yap hepsi gecip gidecek zaten hamileye hersey yakisirr...

evet canım haklısın daha şimdiden kafamı karıştırıyo offf cok zor isim konusu bulamıyorum

zemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemusessraa resim koysana yaaa odanın bakalım

kız yara gibi oldu iyice. ço acıyo ve çok kaşınıyo elim sürekli göbeğimde uyurken. gündüz tutuyom da kendimi

kafam karısık canım zaten ama bir cok isim için yanlış anlamlar var mesele ecrin ceylin buglem bu isimler içinde anlamları yok kuranda gecmiyo yazıyo ne kadar dogru bilemiyorum tabi

evet canım haklısın daha şimdiden kafamı karıştırıyo offf cok zor isim konusu bulamıyorum

sende benim gibi eşine bırak 9 ay düşündüm bulamadım eşim koymuştukaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

a.s. hoşgeldinn

Hosgeldin guzel anne adayi a.s.

hoşgeldin sıra sende hesap ver bakiiim:mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:

blacksiya bizi terk etti:gitme::gitme::gitme::gitme::gitme:

terk etmedin güzeller burdayım eşim geldi yanıma da bir sey sordu..

hoş buldukkk canım anne adaylarım ve annelerimmm

nasıl gectı gününnüzzz

Canim illa kuranda gecsin istiyosan kuranda gecip anlami guzel olan bicok isim var.Esila ismi bence söylemek acisindan da kulaga hosgelen bi isim degil.
Sunuda unutma isimler illa kuranda gecicek diye bisey yok anlami guzel olsun yeter.

Sana önerebilcegim kurandada gece nisa ismi var mesela ...

sende benim gibi eşine bırak 9 ay düşündüm bulamadım eşim koymuştukaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bu gidişle öyle olacak galiba ne isim bulsam hıh o neymiş diyolar sempatiksalakcinni

zemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemusessraa resim koysana yaaa odanın bakalım
yerleştirme işi bitsin hemen koycam,şuan darmadağın,kağnı hızıyla yerleştiriyoruz:))

kız yara gibi oldu iyice. ço acıyo ve çok kaşınıyo elim sürekli göbeğimde uyurken. gündüz tutuyom da kendimi

sür canım,uyurken kaşıyıp kaşıyıp azdırma sonra..

kafam karısık canım zaten ama bir cok isim için yanlış anlamlar var mesele ecrin ceylin buglem bu isimler içinde anlamları yok kuranda gecmiyo yazıyo ne kadar dogru bilemiyorum tabi

ayşe-fatma gbi klasik isimleri koyun,okul çağına gelince sınıfında en az 2-3 tane ceylin-ecrin falan olacak zaten:)))
bu isimleri düşünen varsa beni kesecek eyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…