bu arada herkese selammm ben geldim canlar..
bu arada herkese selammm ben geldim canlar..
Canimm icine sinmeyen bi ismi hic koyma derim.Ilerde hep bu isim olayi kafani karistirip durcak cunki.Icine sinen anlami guzel baska bi isim bul bence.
Bu yazdiginm kaynaktaki bilgilere ben guveniyorum zaten yazilanlar cokda mantikli.
Yinede karar senin ilerde pisman olucan bi isim koyma yeter ...
ya kızlar hani benim göbüşümde çatlak var galiba dedik ya. o çatlak değil. kociiş ısrar ediyo değil diye. alerji gibi isilik gibi bişey böyle baloncuk baloncuk çok kaşınıyo ve acıyo. ben ne yapayım oraya? ne süreyim?bephanten falan sürsem zararı olur mu ki ya da işe yarar mı
ya kızlar hani benim göbüşümde çatlak var galiba dedik ya. o çatlak değil. kociiş ısrar ediyo değil diye. alerji gibi isilik gibi bişey böyle baloncuk baloncuk çok kaşınıyo ve acıyo. ben ne yapayım oraya? ne süreyim?bephanten falan sürsem zararı olur mu ki ya da işe yarar mı
Canimm icine sinmeyen bi ismi hic koyma derim.Ilerde hep bu isim olayi kafani karistirip durcak cunki.Icine sinen anlami guzel baska bi isim bul bence.
Bu yazdiginm kaynaktaki bilgilere ben guveniyorum zaten yazilanlar cokda mantikli.
Yinede karar senin ilerde pisman olucan bi isim koyma yeter ...
Canim hosgeldin öncelikle a.s.
Bence cok abartiyon ya sen su göbeginde cikanlari falan hamilesin sen vucudun ne evrelerden geciyo olucak tabi öyle seyler.
Bence hicbisey surme kendi haline birak surda 2 aydan az zamanin kaldi dogum yap hepsi gecip gidecek zaten hamileye hersey yakisirr...
sılaya kesinlikle katılıyorum,eğer pişmanlık duyacaksan,kafanda soru işareti kalacaksa koyma bence de..
anlamını bilmediğim için karar verdiyseniz kimseyi dinlemeyin dedim ama eğer o kaynaktakiler doğruysa iyi düşünmek lazım..
yardımcı olmak birr yana kafanı temelli karıştırdık galiba delikafadulden
evet canım haklısın daha şimdiden kafamı karıştırıyo offf cok zor isim konusu bulamıyorum
a.s. hoşgeldinn
Hosgeldin guzel anne adayi a.s.
hoşgeldin sıra sende hesap ver bakiiim:mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:
blacksiya bizi terk etti:gitme::gitme::gitme::gitme::gitme:
kafam karısık canım zaten ama bir cok isim için yanlış anlamlar var mesele ecrin ceylin buglem bu isimler içinde anlamları yok kuranda gecmiyo yazıyo ne kadar dogru bilemiyorum tabi
evet canım haklısın daha şimdiden kafamı karıştırıyo offf cok zor isim konusu bulamıyorum
sende benim gibi eşine bırak 9 ay düşündüm bulamadım eşim koymuştukaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
isim ne ben kaçırdım bayanlarrrrrrrrrrr
yerleştirme işi bitsin hemen koycam,şuan darmadağın,kağnı hızıyla yerleştiriyoruz:))zemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemusessraa resim koysana yaaa odanın bakalım
kız yara gibi oldu iyice. ço acıyo ve çok kaşınıyoelim sürekli göbeğimde uyurken. gündüz tutuyom da kendimi
kafam karısık canım zaten ama bir cok isim için yanlış anlamlar var mesele ecrin ceylin buglem bu isimler içinde anlamları yok kuranda gecmiyo yazıyo ne kadar dogru bilemiyorum tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?