zaten senin ilki erkek ikincisi kız dimi kız çoxuklarında daha çok oluyor zaten bulantı erkek çoxuklarında okdar çok olmuyor
sen demiştin ya bi pantolon almıştım kenarlarından mı bişey oluyo du diye net hatırlamıyorum geri vereyim diye düşünüyodun:uhm:
heee hatırladım vermedim geri tabi duruyor kemer takarak giyiyorum kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 zaten lastik bölümü bile iniyor aşşağıya ama napim rahat yinede ondan başka doğru dürüst pantolonumda yok idare ediypruz işte acaba onun 40ını alsam oda sonradan lastiği filan inermi aşşşağıya acaba
kız şurda ne kaldı hamile elbiselerinden giy nasıl rahat edicenbilmiyorumkismile:hulya::hulya::hulya:
kızlar çok hoşuma gitti bu yazı sizinlede paylaşayım dedim gelince bakarsınız şimdi kims eyok ama kaydirigubbakcemile5 http://www.bebekbeklerken.com/detay.asp?id=1745
Slmm kislar nabersiniz bakalimm yerimseniben
Slmm kislar nabersiniz bakalimm yerimseniben
arkadaşlar mrb 30 haftalıgım haziran annesi olacam inşallah birsey danısacam nasip olursa kızım olacak isim konusunda yoruldum artık birde size danısayım yorum atın lütfen esila düsünüyoruz eşim degiştirmek istemiyo bende begeniyorum ama anlamıkafamı karıştırıyo sizce nasıl bir isim biri sorsa anlamını acıklamakta zorlanıyorum namz vakti desem olmuyo allahı anmak desem olmuyo bir yorum atın lütfenCADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?