2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

alkisalkisalkis

isim diyince hep aklıma gelir,birkaç sene önce çalışırken azman ateş diye biriyle tanışmıştım,adam doç dr :))))
işte kimin ne olacağı belli olmuyor:)))))

"heriiiiif heriiiif bütün bunlar senin yüzünden geldi başımaaaaa aaaayyy heriiiif boyun devrilesiiiiiiii " kaydirigubbakcemile3

delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

kızlar ben kaçar uyku sikiştırıyo hepinize ballı rüyalar allahım rahatlık versin banada tabi:a015puyorumnanaktan

"heriiiiif heriiiif bütün bunlar senin yüzünden geldi başımaaaaa aaaayyy heriiiif boyun devrilesiiiiiiii " kaydirigubbakcemile3

Hanim hanimmm niye bana kiziyon ikimiz yapmadikmi :roflol::roflol::roflol:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

diyemez ki boynunu sıkacam zaten incecik :roflol:

ben her zaman söylüyorum erkek evladım olursa Mete Bener koyucam inş..

ama Birand, Arda, Salih cok hoşuma giden isimler..

ardanın "yere çakılmış çubuk " anlamı olduğunu biliyo musun :/

yaaaaaaaaaaaaaa gidin yatın bacaklarınız şişecekklava:klava:klava:

fıstıklar ben de yatıyorum..

hepinizi öptük opuyorumnanaktan

allah rahatlık versin..

ben her zaman söylüyorum erkek evladım olursa Mete Bener koyucam inş..

ama Birand, Arda, Salih cok hoşuma giden isimler..

Ne guzel simdiden ikinci cocuk yapilcagi kesinlesmis adi bile belli.Insallah ikinciye oglun olurda ismini hic dusunmeden koyarsin canim :Saruboceq:
Ben eren ismine cok zor karar verdim aklimda bikac isim gitti geldi hep ama en sonunda icime en cok sinen isim eren oldu.

bnende yatuyom hadi iyigeceler canlaropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…