bence de..
Arkadaslar burası bunun konusulması ıcın uygun bir yer degıl hepinizin düşüncesine saygı duyuyorum yanlıstır da demıyorum sonucta ölmeden kimse bunu göremeyecek..
Ben dinimi de seviyorum iyi kötü görevlerimi de kendimce yapıyorum ama benim için öncelik benim mantıgıma göre benim dini düşünceme göre iyi bir insan olmak ama gercekten iyi biri olmak.. İnsanları kırmamak.. yardım etmek.. önce kendi beynimi ruhumu terbiye etmek.. yani bunları yapabilirsem zaten kendimce basarılı olmus sayarım..
Imdatt
Seyit
Yetis
:roflol:
"heriiiiif heriiiif bütün bunlar senin yüzünden geldi başımaaaaa aaaayyy heriiiif boyun devrilesiiiiiiii " kaydirigubbakcemile3
"heriiiiif heriiiif bütün bunlar senin yüzünden geldi başımaaaaa aaaayyy heriiiif boyun devrilesiiiiiiii " kaydirigubbakcemile3
bence tam tersi mesela bi erkek ismi söyle çok güzel olan ben kesin beğenem kaydirigubbakcemile3 beğenemedim bi türlü
kızlar ben kaçar uyku sikiştırıyo hepinize ballı rüyalar allahım rahatlık versin banada tabi:a015puyorumnanaktan
Hanim hanimmm niye bana kiziyon ikimiz yapmadikmi :roflol::roflol::roflol:
Hanim hanimmm niye bana kiziyon ikimiz yapmadikmi :roflol::roflol::roflol:
diyemez ki boynunu sıkacam zaten incecik :roflol:Hanim hanimmm niye bana kiziyon ikimiz yapmadikmi :roflol::roflol::roflol:
ben her zaman söylüyorum erkek evladım olursa Mete Bener koyucam inş..
ama Birand, Arda, Salih cok hoşuma giden isimler..
kızlar ben kaçar uyku sikiştırıyo hepinize ballı rüyalar allahım rahatlık versin banada tabi:a015puyorumnanaktan
yaaaaaaaaaaaaaa gidin yatın bacaklarınız şişecekklava: klava: klava:
aaaaaaaaaaaaaaa bak bunu yeni öğrendim Alatariel
ben her zaman söylüyorum erkek evladım olursa Mete Bener koyucam inş..
ama Birand, Arda, Salih cok hoşuma giden isimler..
fıstıklar ben de yatıyorum..
hepinizi öptük opuyorumnanaktan
allah rahatlık versin..
fıstıklar ben de yatıyorum..
hepinizi öptük opuyorumnanaktan
allah rahatlık versin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?