zeynep tamam da lal nebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
anlamı güzelse ve anne babanın içine sindiyse gerisi boş :))
örnek: kızımın adı zeynep lal olacak hihoyyyt
patladı sanırım ben göremiyorum ki göbeğimin alt kısmında. patlamayanlar da var ama. böyle nokta kadarcık küçücük
arada görememişim canım yazdığını pardon
canım asel cennetteki ırmak bal ırmagı dimi anlamı yani bildigim kadarıyla
söylemesi hoşuma gidiyo ama anlamı kafa karıştırıcı canım işte ondan bir danısayım dedim
evet bal bal ohh aselimiz bal gibi tatlı olacak teyzesi:icecream:
Eminim kafani daha cok karistirdik özelikle benboshayallersmile
Ama inan bana senin icin yazdiklarim mahserde evlatlarimiz bize isimlerin hesabini soracak bilmiyorumkismile
kız ben çocukluğumdan beri kzım olursa lal koycam diyordum,zeynep de eşimle ortak seçimimizdi..zeynep lal acaip sindi içimize,söylemesi zor diyen zeynep desin diyoruz:))
lal'in anlamı;
Zeynep ismi cok guzel canimzemuszemus lal ne demek bilmiyorumkismile
kız ben çocukluğumdan beri kzım olursa lal koycam diyordum,zeynep de eşimle ortak seçimimizdi..zeynep lal acaip sindi içimize,söylemesi zor diyen zeynep desin diyoruz:))
Eminim kafani daha cok karistirdik özelikle benboshayallersmile
Ama inan bana senin icin yazdiklarim mahserde evlatlarimiz bize isimlerin hesabini soracak bilmiyorumkismile
tuana koy kız ezanınıda ben okuyayımdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
evet bal bal ohh aselimiz bal gibi tatlı olacak teyzesi:icecream:
bence isim konusu insanların kişiliklerini etkiliyor dikkatli seçim yapmak lazım.....mesela ben kızlarımın ismini zümra ve dila koymayı düşünüyorum. zümra zeki bilgili güzel ahlaklı demek. dila ise gönül okşayan gönülden içten seven anlamında hem kulağada hoş geliyo
bence isim konusu insanların kişiliklerini etkiliyor dikkatli seçim yapmak lazım.....mesela ben kızlarımın ismini zümra ve dila koymayı düşünüyorum. zümra zeki bilgili güzel ahlaklı demek. dila ise gönül okşayan gönülden içten seven anlamında hem kulağada hoş geliyo
canım esıme sordum da oraya Anestol pomad ve silverdin sürsün dio..
canım bende bu konuda sana katılıyorum ama anne babadab hesap sorma işine asla inanmıyorumm
Boncuk slm canim hosgeldin a.s. Senin de aramizda yazi yazdini görmek ne guzel...
Ayrica kizlarina dusundugun isimler cok guzell isimleriyle yasasinlar insallahopuyorumnanaktan
ablamda hamile ismi kübra oda zümra koyacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?