2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

zeynep tamam da lal nebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

kız ben çocukluğumdan beri kzım olursa lal koycam diyordum,zeynep de eşimle ortak seçimimizdi..zeynep lal acaip sindi içimize,söylemesi zor diyen zeynep desin diyoruz:))

anlamı güzelse ve anne babanın içine sindiyse gerisi boş :))

örnek: kızımın adı zeynep lal olacak hihoyyyt

çokk tesekkürler canım benım

bence de zeynep de Lal da süper isimler Allah ismiyle yasatsın inş..

patladı sanırım ben göremiyorum ki göbeğimin alt kısmında. patlamayanlar da var ama. böyle nokta kadarcık küçücük

canım esıme sordum da oraya Anestol pomad ve silverdin sürsün dio..

arada görememişim canım yazdığını pardon

canım asel cennetteki ırmak bal ırmagı dimi anlamı yani bildigim kadarıyla

evet canım o anlama geliyor.. ayrıca arapcada da bal demek.

söylemesi hoşuma gidiyo ama anlamı kafa karıştırıcı canım işte ondan bir danısayım dedim

Eminim kafani daha cok karistirdik özelikle benboshayallersmile
Ama inan bana senin icin yazdiklarim mahserde evlatlarimiz bize isimlerin hesabini soracak bilmiyorumkismile

kız ben çocukluğumdan beri kzım olursa lal koycam diyordum,zeynep de eşimle ortak seçimimizdi..zeynep lal acaip sindi içimize,söylemesi zor diyen zeynep desin diyoruz:))

yok yani şeyyyyyyyy lal dilsiz anlamında değil mibilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

Zeynep ismi cok guzel canimzemuszemus lal ne demek bilmiyorumkismile
lal'in anlamı;
(II) a. (la:l, l ince okunur) esk.
1. Parlak kırmızı renkte, billurlaşmış, saydam bir alüminyum oksidi olan değerli bir taş. 2. sf. Bu taşın renginde olan.

söylenişi biraz zor ama çocukluktan beri hayalimdi:)

Eminim kafani daha cok karistirdik özelikle benboshayallersmile
Ama inan bana senin icin yazdiklarim mahserde evlatlarimiz bize isimlerin hesabini soracak bilmiyorumkismile

evet doğru haklısın bize çocuklar hesap soracakbilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

bence isim konusu insanların kişiliklerini etkiliyor dikkatli seçim yapmak lazım.....mesela ben kızlarımın ismini zümra ve dila koymayı düşünüyorum. zümra zeki bilgili güzel ahlaklı demek. dila ise gönül okşayan gönülden içten seven anlamında hem kulağada hoş geliyo

tuana koy kız ezanınıda ben okuyayımdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

Tuana mi lmaz:

Tuana ne anlama gelir?
Tuana Farsça olan tevana kelimesinden gelir ve ‘güçlü, kuvvetli, iktidarlı’ gibi anlamlar taşır.
Tevana kelimesi tuvana olarakta yazıldığı için Tuana ismi de öylece oluşmuş oldu.

Tuana ‘Cennet bahçesine düşen ilk yağmur damlası’ değil mi yani?
Tuana ‘Cennet bahçesine düşen ilk yağmur damlası’ gibi bir anlam taşımaz.
Bu tamamen internetteki isim sözlüklerinde yazan bir uydurmadır.
Neden bu tür anlamların uydurulduğunu söylemek zor, fakat isim piyasasını dikkatli takip ettiyseniz, her yeni isimin anlamına Cennet’le ilgili birşeyler yazdıklarını göreceksiniz.
Ayrıca, Cennet’e düşen ilk yağmur damlasına bir isim vermek sizcede garip değil mi? Bizim dilimizde mesela Cennet’e düşen ilk yağmur damlasına için bir isim var mı? Hayır, yok...

evet bal bal ohh aselimiz bal gibi tatlı olacak teyzesi:icecream:

cok saol teyzesiiiiiiiiiii

canım bende bu konuda sana katılıyorum ama anne babadab hesap sorma işine asla inanmıyorumm

ablamda hamile ismi kübra oda zümra koyacak

Boncuk slm canim hosgeldin a.s. Senin de aramizda yazi yazdini görmek ne guzel...

Ayrica kizlarina dusundugun isimler cok guzell isimleriyle yasasinlar insallahopuyorumnanaktan

canım bende bu konuda sana katılıyorum ama anne babadab hesap sorma işine asla inanmıyorumm

Nasil inanmiyorsun canim nereyi arastirirsan arastir kime sorarsan sor sana bunu soylucektir.Hatta tam emin degilim ama kurandada gecmesi lazim isim konusu arastirim bulursam hemen eklerimbilmiyorumkismile

Boncuk slm canim hosgeldin a.s. Senin de aramizda yazi yazdini görmek ne guzel...

Ayrica kizlarina dusundugun isimler cok guzell isimleriyle yasasinlar insallahopuyorumnanaktan

canım ben hep buralardayım yazıyorum ama sen farketmedin demekki ...ayrıca teşekkür ediyorum... hepimizinkiler inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…