benim bildiğimde yamurun ilk düşen damlası bilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismileTuana milmaz:
Tuana ne anlama gelir?
Tuana Farsça olan tevana kelimesinden gelir ve güçlü, kuvvetli, iktidarlı gibi anlamlar taşır.
Tevana kelimesi tuvana olarakta yazıldığı için Tuana ismi de öylece oluşmuş oldu.
Tuana Cennet bahçesine düşen ilk yağmur damlası değil mi yani?
Tuana Cennet bahçesine düşen ilk yağmur damlası gibi bir anlam taşımaz.
Bu tamamen internetteki isim sözlüklerinde yazan bir uydurmadır.
Neden bu tür anlamların uydurulduğunu söylemek zor, fakat isim piyasasını dikkatli takip ettiyseniz, her yeni isimin anlamına Cennetle ilgili birşeyler yazdıklarını göreceksiniz.
Ayrıca, Cennete düşen ilk yağmur damlasına bir isim vermek sizcede garip değil mi? Bizim dilimizde mesela Cennete düşen ilk yağmur damlasına için bir isim var mı? Hayır, yok...
Nasil inanmiyorsun canim nereyi arastirirsan arastir kime sorarsan sor sana bunu soylucektir.Hatta tam emin degilim ama kurandada gecmesi lazim isim konusu arastirim bulursam hemen eklerimbilmiyorumkismile
canım ben hep buralardayım yazıyorum ama sen farketmedin demekki ...ayrıca teşekkür ediyorum... hepimizinkiler inş.
cok saol teyzesiiiiiiiiiii
canım bende bu konuda sana katılıyorum ama anne babadab hesap sorma işine asla inanmıyorumm
canım ben doğru degıldır demıyorum isimlerin kuranda gecmesi bence cok guzel mantıklıda ancak anne babadan hesap soracak kısmına inanmıyorum.. bu dünya da sadece kitap olarak Bizimki yok ki veya yabancıların ismi Kuran da gecmıyor diye cehennemlik mi aileleri vs vs vs.. neyse canım bu konular biraz burayı asar karmasıkben inanmıyorum sadece buna doğrudur veya yanlıstır da demıyorum.
peygamber efendimiz.....çocuklarınıza anlamları güzel olan isimleri verin taş toprak gibi anlamsız ve kulağa hoş gelmeyen değersiz isimler vermeyin diye bir söz söylemiş yani anlamı çok önemli illaki dinimizden yada kurandan isim olucak diye bir kaide yok tabi olursada daha güzel olur....
bence de..
Arkadaslar burası bunun konusulması ıcın uygun bir yer degıl hepinizin düşüncesine saygı duyuyorum yanlıstır da demıyorum sonucta ölmeden kimse bunu göremeyecek..
Ben dinimi de seviyorum iyi kötü görevlerimi de kendimce yapıyorum ama benim için öncelik benim mantıgıma göre benim dini düşünceme göre iyi bir insan olmak ama gercekten iyi biri olmak.. İnsanları kırmamak.. yardım etmek.. önce kendi beynimi ruhumu terbiye etmek.. yani bunları yapabilirsem zaten kendimce basarılı olmus sayarım..
ben daha oğluma tartışacak bir isim bile bulamadım......................
çok haklısın canım
Himm oda guzelmis son anda dogum yaparken aklina ilk gelen ismi koyarsin artik kaydirigubbakcemile3
Himm oda guzelmis son anda dogum yaparken aklina ilk gelen ismi koyarsin artik kaydirigubbakcemile3
ne gelir ki o anda insanın aklınaaaağğğğğğğ. ben şahsen doğururken kocama eziyet edicem
Benim ki cimcime ya hep diyorum erkek olsa isim daha cok bence erkeklere daha cok ve guzel isimler var gibi geliyorD
Benim ki cimcime ya hep diyorum erkek olsa isim daha cok bence erkeklere daha cok ve guzel isimler var gibi geliyorD
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?