2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Canımm inşallah sağlıkla olsunda gönlüm hep bir kız bir erkekten yanaydı ama kolay bir doğum yasarsam 3 tane cocugum olsun istiyorum walla

Bener de abimin ismi zaten.. Bir de erkek cocuklarına iki ismi cok yakıstırıyorum.

ben gdiyom banyoya
duş alıcam buharlı duş başlığıyla sonra da mayışıp uyiicam
çok güzel oluyo

hadi bakeem herkeşler yatağa artık. bebişleri de alıştırıyoz bu saate doğunca yandık valla.
öpüyorum tüm yatanları. yatmayanlar da sabah kalkamicak ben yine başlayacam ağustosta ekilen darıdan.... diye

hahah iyi geceler canımmmmm

ben 3 senelık evlıyım daha 3 defa kalktım kocisten önce

oooohh ne güzel canımı cektirdin valla

hahah iyi geceler canımmmmm

ben 3 senelık evlıyım daha 3 defa kalktım kocisten önce

aman o konuyu hiç açma söylerim ama bi de bana sor kaç kere kalktın kocandan önce diye..... 2 senede bir elin parmaklarını geçmez:roflol:
öpüyorum hepinizi göbüşlerinizi de içindekileri deeee opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
iyi geceleeeerrr

Kislar bende kaciyorum iyi geceler herkese opuyorumnanaktan

selam kızlar nasılsınız herşey yolundamı, bizim perşembe kontrolümüz vardı, oğlum çok iyiydi çok şükür herşey yolunda imiş, 1700 gr olmuş, boyu da 42 cm maşallah, doğum sezeryan olcak gibi görünüyo bakalım artık hayırlısıyla alalım bebeklerimizi kucaklarımıza :CüvCüv: bu arada benim karında çatlaklar oluşmaya başladı mafoldumben varmı sizlerde de??

günayydııınnnnnn opuyorumnanaktan
ben de geldim,kahvaltımı da yaptım,çok yemişim şiştim :)))
sen nasılsın canım?

oooh afiyet şeker olsun bebişe ve annesine :)

iyiyim canım ben de yaptım kahvaltımı. çayımı içiyorum. şu panomu bitirecem bu gün de size resmini çekip koyacam :) bakın bakalım güzel olmuş mu

oooh afiyet şeker olsun bebişe ve annesine :)
iyiyim canım ben de yaptım kahvaltımı. çayımı içiyorum. şu panomu bitirecem bu gün de size resmini çekip koyacam :) bakın bakalım güzel olmuş mu

ooh size de afiyet şeker olsun,bebişe yarasın yumurcak olsun:)))
panoyu da hakikaten merak ettim,ellerine sağlık,güzel olmuştur eminim:)
hadi bitir de görelim artık bugun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…