Ne guzel simdiden ikinci cocuk yapilcagi kesinlesmis adi bile belli.Insallah ikinciye oglun olurda ismini hic dusunmeden koyarsin canim :Saruboceq:
Ben eren ismine cok zor karar verdim aklimda bikac isim gitti geldi hep ama en sonunda icime en cok sinen isim eren oldu.
bnende yatuyom hadi iyigeceler canlaropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bnende yatuyom hadi iyigeceler canlaropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
fıstıklar ben de yatıyorum..
hepinizi öptük opuyorumnanaktan
allah rahatlık versin..
belim agrımasa yatınca benimde gözüm yataktabenneyaptımki
ben gdiyom banyoya
duş alıcam buharlı duş başlığıyla sonra da mayışıp uyiicam
çok güzel oluyo
hadi bakeem herkeşler yatağa artık. bebişleri de alıştırıyoz bu saate doğunca yandık valla.
öpüyorum tüm yatanları. yatmayanlar da sabah kalkamicak ben yine başlayacam ağustosta ekilen darıdan.... diye
ben gdiyom banyoya
duş alıcam buharlı duş başlığıyla sonra da mayışıp uyiicam
çok güzel oluyo
hadi bakeem herkeşler yatağa artık. bebişleri de alıştırıyoz bu saate doğunca yandık valla.
öpüyorum tüm yatanları. yatmayanlar da sabah kalkamicak ben yine başlayacam ağustosta ekilen darıdan.... diye
hahah iyi geceler canımmmmm
ben 3 senelık evlıyım daha 3 defa kalktım kocisten önce
oooohh ne güzel canımı cektirdin valla
gel kıı benden sonra da sen girersin
yine ilk ben geldim..... kimse yok kociş delileri siziiii
günayydııınnnnnn opuyorumnanaktan
ben de geldim,kahvaltımı da yaptım,çok yemişim şiştim :)))
sen nasılsın canım?
oooh afiyet şeker olsun bebişe ve annesine :)
iyiyim canım ben de yaptım kahvaltımı. çayımı içiyorum. şu panomu bitirecem bu gün de size resmini çekip koyacam :) bakın bakalım güzel olmuş mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?