2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

iyiyiz talar senden naber :jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyarpuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

tşk kızlar bende iyim nolsun har zamanki rütün işler bende bu sabah hastane çantamı hazırladım bebişinkini hazırlamıştım benimkisi kalmıştı hafta içide bebek şekerlerine bakacam

tşk kızlar bende iyim nolsun har zamanki rütün işler bende bu sabah hastane çantamı hazırladım bebişinkini hazırlamıştım benimkisi kalmıştı hafta içide bebek şekerlerine bakacam
ay artık hastane çantalarını hazırayacak günlere geldik,çok heyecanlı:))
benim de hazır sayılır,bir tek emzirme sütyenim kaldı..
dün de emzik, biberon ,göğüs kalkanı,süt sağma makinasının parçalarını falan kaynattım..
sonra da buzdolabı poşetlerine koydum..ne kadar steril oldu bilmem ama :)))))))))
şekerleri de almıştım,gerçi şeker değil lavanta kesesi..
çikolatayı da alıp bayatlatmayım,hastaneden bir koşu gidip alsın artık babaannesi falan..

iyiyim canım sen nasılsın günaydın sende resim ekle haaaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

iyilik canım,gözümü açtığımdan beri yiyorum,fil olcam bu gidişle:))
bu ara tatlıya pek düştüm,kahvaltıdan sonra tatlı yedim yaa:))

arkadaşlar 32 yada 33 haftada olan varmı aranızda acaba doktordan gldim kilosu 2.100 çıktı sizinki ne kadarçıkmıştı merak ettim bu haftada giden olmuşssa yazarsa iyi olur meraklandım da

canım ya bebişin iyi kilo almış ben 33 haftalığım 30+5 ken gitmiştim 1610 gramdı hafta içi kontrolüm var benimki ne kadarlıkolmuş bakalım ne yedinde bebişine yaradı söyle bakim

ayyy o tatlı meselesini hiç açma dün dr um çok hızlı kilo aldığımı söyledi çok tatlı yediğimi anlattım tatlı yemezsen kilo almazsın dedi dünden beri tatlı yemedim krizdeyim resmen

arkadaşlar 32 yada 33 haftada olan varmı aranızda acaba doktordan gldim kilosu 2.100 çıktı sizinki ne kadarçıkmıştı merak ettim bu haftada giden olmuşssa yazarsa iyi olur meraklandım da

Slm kizlar ben geldimm bayanssulusmile

Slm canim bence haftasina göre cok guzel bebeginin kilosu
Bende carsamba gunu gidicem kontrole gelince yazarim kilosunu oglusumun

ayyy o tatlı meselesini hiç açma dün dr um çok hızlı kilo aldığımı söyledi çok tatlı yediğimi anlattım tatlı yemezsen kilo almazsın dedi dünden beri tatlı yemedim krizdeyim resmen
kafamçokkarıştı
Yahuu ben hic tatli yemiyorum ben niye kilo aliyorum peki:uhm:

Yanliz bende ekmek canavariyimm kafamçokkarıştı

Benim hastane cantam 1 aydir hazir.Kendime herseyi koydum.Zaten gecelik sabahlik ve ic camasiri en cok lazim olanlar.
Oglumada hastane cikisiyla bi tane normal kiyafet koydum bide corap.Zaten bizim burda hastanede kaldigin sure icinde bebegini hastanenin kiyafetlerinden giydirebiliyosunn.O yuzden ogluma pek bisi almadim ...

kafamçokkarıştı
Yahuu ben hic tatli yemiyorum ben niye kilo aliyorum peki:uhm:

Yanliz bende ekmek canavariyimm kafamçokkarıştı
ben tatlıyı çok severim her türlüsünü aba hamilelilğimin başlarında tatlıdan tiksindim ama şimdi geri tatlıya bi ilgi bi alaka sanki kan şekerim düşüyo bide bu aralar bi oburlaştım sormayın gitsin sizdede öylemi yoksa bendemi bi dengesizlik vareyvahedigeldismile

Canim son aylarda istah artmasi normal.Cunki bebislerimiz artik dunyaya gelmeye hazir durumda sayilir.Ihtiyaclari olansa dunyaya gelene kadar daha cok kilo almalari.Onlarin kilo almasi icinde bizim iyi beslenmemiz lazimm.
Okuduguma göre bebeklerimiz artik gunde 25-30 gr hatta belkide daha fazlasini aliyor

hayat boyu tatlıyla iyi olmadı aram ama kızım sayesinde tatlı manyağı oldum,öyle sütlü tatlı da kesmiyor,illa şerbetli olacak :))))
boşver vicdanımız sızlamadan özgürce istedğimizi yiyeceğimiz tek dönem hamilelik,çok olsa 2 kg daha fazla alırız:))
Slm kizlar ben geldimm bayanssulusmile

Slm canim bence haftasina göre cok guzel bebeginin kilosu
Bende carsamba gunu gidicem kontrole gelince yazarim kilosunu oglusumun

hoşgeldin sılacımopuyorumnanaktan

kilo konusunda kıyaslama yapıp dert edebiliriz belki için için,bence doktorumuz sağlıklı diyorsa,hiç kıyasa girmeyelim fıstık anneler..acaba iyi bakamıyor myum diye kendimizi suçlayabiliriz yoksa..kilodan çok mutlu annelere ihtiyacı var dimi kuzucuklarımızın:))

Bencede her bebegin gelisimi ve kilosu farkli farkli.Kiyaslayip uzmeyelim kendimizi benim bebegimin kilosu niye az falan diye.Zaten 3 kilo dogsa bile yeter.
Benim ilk oglum 4 kilo dogdu kocaman geldi kucagima.Simdi erenim minik dogsun istiyorum minik bebeklerde cok tatli oluyo yawww:ecrin_bebek:

ben ailemin yanında çalışıyorum annem hergün iş yerinde pekmezle kuşburnu yediriyo bide karadenizli oldukları için yeşillik eksik olmuyo bende sanki kilosu az diye 3 hafta onları aksatmadan yedim ama bu kadar alıcanı tahmin etmedim biraz az gidiyodu doktor bile şaşırdı bianda çok almasına ben çalıştığım için gelişmicek diye üzülüyodum ama yan etki yapıyo heralde çalışmak:)doktorm çalış bırakmana gerek yok dedi ben yine raporumu aldım ama devam edicem aranızda alan varmı raporunu

essra size bi link vereyim mi bebişin kilosunu takib edinopuyorumnanaktan

Yediklerin gercekten saglikli seyler canim ne guzel iste bebegine yaramis.Demekki bi kontrole gittigimizde doktor kilosu az dese bile uzulmemek lazim bidaki aya doktoru bile sasirtiriz iste biz böyle :lepi:

Rahatsiz olmadigin surece calis canim hem zaman cabuk gecerkaydirigubbakcemile2

valla canım keşke bizde doğum izni alıp yan gelip yatsak ama ev hanımlığından sen istifa etsende o seni bırakmıyo greve mi çıksak napsak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…