:) arka fondaki beyaz kaldı bitek:)
slm kızlar görüşmeyeli nasılsınız bakiimaklinialirimsmile
iyiyiz talar senden naber :jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyarpuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
günaydın sedefffff opuyorumnanaktan
nasılsın?
ay artık hastane çantalarını hazırayacak günlere geldik,çok heyecanlı:))tşk kızlar bende iyim nolsun har zamanki rütün işler bende bu sabah hastane çantamı hazırladım bebişinkini hazırlamıştım benimkisi kalmıştı hafta içide bebek şekerlerine bakacam
iyiyim canım sen nasılsın günaydın sende resim ekle haaaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ay artık hastane çantalarını hazırayacak günlere geldik,çok heyecanlı:))
benim de hazır sayılır,bir tek emzirme sütyenim kaldı..
dün de emzik, biberon ,göğüs kalkanı,süt sağma makinasının parçalarını falan kaynattım..
sonra da buzdolabı poşetlerine koydum..ne kadar steril oldu bilmem ama :)))))))))
şekerleri de almıştım,gerçi şeker değil lavanta kesesi..
çikolatayı da alıp bayatlatmayım,hastaneden bir koşu gidip alsın artık babaannesi falan..
iyilik canım,gözümü açtığımdan beri yiyorum,fil olcam bu gidişle:))
bu ara tatlıya pek düştüm,kahvaltıdan sonra tatlı yedim yaa:))
arkadaşlar 32 yada 33 haftada olan varmı aranızda acaba doktordan gldim kilosu 2.100 çıktı sizinki ne kadarçıkmıştı merak ettim bu haftada giden olmuşssa yazarsa iyi olur meraklandım da
kafamçokkarıştıayyy o tatlı meselesini hiç açma dün dr um çok hızlı kilo aldığımı söyledi çok tatlı yediğimi anlattım tatlı yemezsen kilo almazsın dedi dünden beri tatlı yemedim krizdeyim resmen
tşk kızlar bende iyim nolsun har zamanki rütün işler bende bu sabah hastane çantamı hazırladım bebişinkini hazırlamıştım benimkisi kalmıştı hafta içide bebek şekerlerine bakacam
ben tatlıyı çok severim her türlüsünü aba hamilelilğimin başlarında tatlıdan tiksindim ama şimdi geri tatlıya bi ilgi bi alaka sanki kan şekerim düşüyo bide bu aralar bi oburlaştım sormayın gitsin sizdede öylemi yoksa bendemi bi dengesizlik vareyvahedigeldismilekafamçokkarıştı
Yahuu ben hic tatli yemiyorum ben niye kilo aliyorum peki:uhm:
Yanliz bende ekmek canavariyimm kafamçokkarıştı
ben tatlıyı çok severim her türlüsünü aba hamilelilğimin başlarında tatlıdan tiksindim ama şimdi geri tatlıya bi ilgi bi alaka sanki kan şekerim düşüyo bide bu aralar bi oburlaştım sormayın gitsin sizdede öylemi yoksa bendemi bi dengesizlik vareyvahedigeldismile
ayyy o tatlı meselesini hiç açma dün dr um çok hızlı kilo aldığımı söyledi çok tatlı yediğimi anlattım tatlı yemezsen kilo almazsın dedi dünden beri tatlı yemedim krizdeyim resmen
Slm kizlar ben geldimm bayanssulusmile
Slm canim bence haftasina göre cok guzel bebeginin kilosu
Bende carsamba gunu gidicem kontrole gelince yazarim kilosunu oglusumun
Bencede her bebegin gelisimi ve kilosu farkli farkli.Kiyaslayip uzmeyelim kendimizi benim bebegimin kilosu niye az falan diye.Zaten 3 kilo dogsa bile yeter.[
hoşgeldin sılacımopuyorumnanaktan
Hosbuldum canimm...
kilo konusunda kıyaslama yapıp dert edebiliriz belki için için,bence doktorumuz sağlıklı diyorsa,hiç kıyasa girmeyelim fıstık anneler..acaba iyi bakamıyor myum diye kendimizi suçlayabiliriz yoksa..kilodan çok mutlu annelere ihtiyacı var dimi kuzucuklarımızın:))
ben ailemin yanında çalışıyorum annem hergün iş yerinde pekmezle kuşburnu yediriyo bide karadenizli oldukları için yeşillik eksik olmuyo bende sanki kilosu az diye 3 hafta onları aksatmadan yedim ama bu kadar alıcanı tahmin etmedim biraz az gidiyodu doktor bile şaşırdı bianda çok almasına ben çalıştığım için gelişmicek diye üzülüyodum ama yan etki yapıyo heralde çalışmak:)doktorm çalış bırakmana gerek yok dedi ben yine raporumu aldım ama devam edicem aranızda alan varmı raporunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?