Senaycım tam bılmyrm ama meslek lısesını evet yaknzzz
:) belkı yolda faaln karsılasırz bigun
cosmom yaaa bende arada adım attırıyorumm valla bananee yurusn bıran önce bebikim eheheh:)
tmm canım ben senın yerınde olsam mama vermem 6 aydan sonra ver bende canım ben mecburen 1 ogun kasık maması verdırıyorum 2 saatte bır ben emzırıyorum bazen 3 saatte bır doya doya ıcsın kuzum sutumuuu
kuşum foto mak videosuna çekiyom halini size gönderim mailden diyom ama
Boyutu büyük ya gitmiyo
Cep tel de iğrenç çıkıyo
Çok isterdim görmeni valla
kısacası aslan duragındayım belkı bıgun karşılarşırızzzbebişler arkadas olurr
canım yaaaaa bende gormek ıstıyoooooooorrummmm albume yada facen varsa oraya koyyyyyy
hiç kıskanmadımmmmmmmmmmmmmmm :88:
Tmm en kısa zamanda ekliycem eşimin telinin videosundan deneyim bide
Onda ii çıkar belkim
Senin face varmı waaooww :82:
cosmommmmm bundn sonna burdym ozeeel taklmcm ahahaah:):)
aslan duragı valla bılmyrm cnm bız ataturkte akraba var dedgm yerde dur bakım camı var ataturke yenı cıkrken daha orda ahaha acık adres yazcm sonna cemal amcayı bulcaklr burdnnn:):)
cosmommm vıdeo koydunmu koycnmı annmdm yafsss bakcm sımdı fac acrsm
aslan duragı valla bılmyrm cnm bız ataturkte akraba var dedgm yerde dur bakım camı var ataturke yenı cıkrken daha orda ahaha acık adres yazcm sonna cemal amcayı bulcaklr burdnnn:):)
bırak cemal amcayı benım evı bulcaklarrrrrrrrr
ahahaha gecn sene bımın orda oturuyordum sımdı pehlıvanoglu ustu ahahahahaah tamam bak adresımıde acık yazdım bul benı gel:):) buarada calısyormusun
evet calışıyorummm canımmmm yarım saat sonra işe gıdıcemmmmmmmm
neyse kactım ben goruşuruzzzzzzz
ben geldimmmm..,
nannn vatozz bensiz bensiz buralardamı takılıyosunn seeennn fururummm
bu arada herkeşlere tunaydınnnn
cosmo senın bebık emeklıyomu surunuyomu
atada surunuyo ama dızlerının uzserınde ılerleyemeyıp dellenıyo sallanıyo emekleme pozısyonunda ılerı gerı bızımkı daha cok yuvarlanmayı sevıyo
bıze dr 5 ay bıttıgınde artık gunde 7-8 kere 15 dk yarım saat ne kadar durursa desteklı oturt dedı ama ner mumkun atada ayakta zıplamak ıstıyo hep
canım benım ben cok sevdım sızı yaaaaaaa
hımmm iii bakalım bende işteyimm off beee:):)cosmom bak herksler izmirde sende gel ama dun izmir sallandı ona göree:):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?