cnm ataturkkmu ehehehe bılyrm orda esımn akrabalrı var arada gelıyrz bızde bıraz asagıda osmangazı ılk ogrt okln ordayz:)
Canım benımki 4. ayından beri oturuyo destekle tabi...
ben hıc oyle denemedım ama bıkere uyuyordu supurge tutacaktım eve sesınden korktuuuuuu zaten uyku problemımız yokkk cok şukur
kızlaaar 5 ay bıtınce bebişleri oturtacaksınız demiiii?
Senay86 canım yanılmıyosam sende benım gibi sadece emziriyosun?
Sen verdinmi mama yada başka bişi?
canım ya cok erken oturtmuşsun adımda attırma aayaklarının ustune bastırma dıcem senınkı emeklıyooooo:)))
canım ben sadece emzırıyoruuummm amaaa 1 aydan beri calışıyorum ben 4 saat işteyım babası sutlu piriçli kasık maması verıyorrr sutumu sagıyorum ama oda bıberon almadıgı ıcın ıcmıyor onun ıcın muhallebıye su yerıne sutumu katıyor babası zaten dıger ogundede ben evde oluyorum cumartesı pazar hariç diger gunler boyle gecıyor
Canım biz denemek maksatlı misafirliğe gittiğimzde yürüteçe koyduk
Önce yanyan gerigeri falan gitti
Dün yine koyduk, bildiğin ilerliyo yani
size belki yalan gelir ama dünki yürüteçten dolayı sanırım, yürütmemi istyo şimdi
Kollarının altından tutuyom zıplaya zıplaya çığlık atarak yürüyo
NAsıl seviniyo anlatamamm
benimde gece uyuyodu gündüz uyumuyodu çok şükür oda düzene girdi 2-3 saatte bir yarım saat veya 1 saat uyuyo artık işimide yemeğimide yapabiliyorum çok şükür bu günlerin hiç gelmeyeceğini sanmıştım maşallah diyeyimde
kucağımda biraz biraz oturtuyorum dr umuz 5.5 ay olunca destekli otursun artık dedi
benımkı daha donmeden emeklemek ıstıyo cok az ılerlemeye calışıyo ayakta tuttundamı adım atmak ıstıyoooo sıpaaaa
günaydın herkese destekle oturma olmuş bugünki gündem bizim dr sadece kucakta oturt şimdi dedi 5. Ay kontrolümüzde ben de öyle yapıyorum kucağımda oturtuyorum....
Senaycım tam bılmyrm ama meslek lısesını evet yaknzzz
:) belkı yolda faaln karsılasırz bigun
cosmom yaaa bende arada adım attırıyorumm valla bananee yurusn bıran önce bebikim eheheh:)
feride günaydıon hoşgeldin
vatozummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ses ver gııııııııııııııı
cosmomm butun seslerim senün osssunnnnn:):)özlmeişim kk yııı
Şenay emeklemek istedğnde ayaklarına destek ver
emekledğnde sanki onu ödüllendirimiş gibi öp kokla oyna falan ki devam etmek istesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?