ben geldimmmm..,
nannn vatozz bensiz bensiz buralardamı takılıyosunn seeennn fururummm
bu arada herkeşlere tunaydınnnn
cosmo senın bebık emeklıyomu surunuyomu
atada surunuyo ama dızlerının uzserınde ılerleyemeyıp dellenıyo sallanıyo emekleme pozısyonunda ılerı gerı bızımkı daha cok yuvarlanmayı sevıyo
bıze dr 5 ay bıttıgınde artık gunde 7-8 kere 15 dk yarım saat ne kadar durursa desteklı oturt dedı ama ner mumkun atada ayakta zıplamak ıstıyo hep
ben ıhlamurda içiriyorum oda iyi geliyo benim kız su içimiyo siz içiriyomusunuzKızlar bu arada nane kaynatıp suyunu veriyonuzmu hiç bebekelre
Ben sabah cemrenin burnunda akıntı gördüm verdim
Balgamlı bi kusmuk çıkardı afedersınız
İi geldi sanırım
ben geldimmmm..,
nannn vatozz bensiz bensiz buralardamı takılıyosunn seeennn fururummm
bu arada herkeşlere tunaydınnnn
cosmo senın bebık emeklıyomu surunuyomu
atada surunuyo ama dızlerının uzserınde ılerleyemeyıp dellenıyo sallanıyo emekleme pozısyonunda ılerı gerı bızımkı daha cok yuvarlanmayı sevıyo
bıze dr 5 ay bıttıgınde artık gunde 7-8 kere 15 dk yarım saat ne kadar durursa desteklı oturt dedı ama ner mumkun atada ayakta zıplamak ıstıyo hep
kızlar bebeklerinize balık yağı veriyomusunuz dün doktor verdi bize öksürüğde balgam varmış boğazında ntibiyotik ve şurup verdi balık yağıda verdi sizde veriyomusunuz
balıkyagındn bahsetmedı doktorumz hıc ben sadece 1 cay kasıgı pekmez verıyorm oda aklıma geldıkce
cnm bize verdi doktor 1çay kasığı vericeksin dedi bu arada gecmiş olsun deprem olmus izmirde
efet cnm saol baya bir hıssttım bennnkarsıyakadaydım tam o andada
tünaydın annişler.dün ada masal'ımın kontrolü vardı,vajinada haiff bi yapışıklık vardı,krem vermişti,kremle düzelmemiş,bayram sonunda başka bir cerraha gidicez,küçük bir operasyonla açılıcak heralde,bakalım,bize dua edin,düzelsin,çok üzülüyorum
şenaycım doktoruma sordum tatlım,muhallebinin sütle yapılmasında birzarar yokmuş,bebeğin yiyorsadaha iyi dedi.bende öyle yapıcam,kendi sütümle yapıcam.
biz bu akşam yola çıkıyoruz,annemlere balıkesire gidicez,ordanda hepbirlikde kayınvalidemlere muğlaya geçicez.1 hafta yokuzz.şimdiden hepinizin bayramını kutluyorum,bebişlerinizle güzel bayram geçirmenizi diliyoruz.hepinizi öptüm,tabi bebişlerinizide.hoşçakalın..
efet cnm saol baya bir hıssttım bennnkarsıyakadaydım tam o andada
geçmiş olsun canım. bundan birkaç hafta öncede burda olmuştu. çok korkmuştuk
sizede gecmıs olsun cnm umarım bır daha olmazz
kızlar bebeklerinize balık yağı veriyomusunuz dün doktor verdi bize öksürüğde balgam varmış boğazında ntibiyotik ve şurup verdi balık yağıda verdi sizde veriyomusunuz
kızlar selam bende haziran annesiyimm bebeklerinize kan damlası olarak ne veriyosunuz?? sağlık ocağından bize ferro sanol verdiler tadı çok kötü bebeğim çok zorlanıyo almak istemiyo bunun tadı güzel olanı yokmu?? farklı bişiy kullanan varmı aranızda yardımcı olursanız sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?