2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

senay bizde de 9 damla verin dedi ama ben merak ediyorum bunun tadı güzel olanı yokmudur acaba bakalım diğer arkadaşlar belki farklı bişiy kullanıyorlarsa yazarlar teşekkür ederim cevabın için

senay bizde de 9 damla verin dedi ama ben merak ediyorum bunun tadı güzel olanı yokmudur acaba bakalım diğer arkadaşlar belki farklı bişiy kullanıyorlarsa yazarlar teşekkür ederim cevabın için

baska varmış canım eger yanlış hatırlamıyorsam tadını guzel olan vardı sanırım

şenay valla çok iyi olur benim için eğer adını bilen varsa

eşim tadına baktı o bile berbat birşey ağızdada berbat bir tat bırakıyor dediii yazık kuzucuklara(

ferrum kullandık biz önce onun tadı daha kötü bide pekmez gibi rengi heryeri boyuyor, bizimki zorla içiyodu içtikten sonra da midesinde bişi bırakmıyodu hepsini kusuyodu dr ferro sanol un tadı daha ii diye onu vesdi bize ama farklı markalarda varmış daha dr unuza sorun farklı bir marka önerecektir....

şenay valla çok iyi olur benim için eğer adını bilen varsa

eşim tadına baktı o bile berbat birşey ağızdada berbat bir tat bırakıyor dediii yazık kuzucuklara(

ayyy ınanırmısın bızde şimdi eşimle baktık iğrenccc elımle baktım elim şuanda pas kokuyor

HELP
kızlar ilk ek besin muhallebi mi olmalı yoğurt mu nedersiniz? internette bi ilk ek besin yoğurt olmalı diyo bi de muhallebi. siz nasıl başladınız.

HELP
kızlar ilk ek besin muhallebi mi olmalı yoğurt mu nedersiniz? internette bi ilk ek besin yoğurt olmalı diyo bi de muhallebi. siz nasıl başladınız.

ben daha ek besınlere baslamadım ama ıkısıde olur ama yogurla basla deri sen bılırsın ama once tatlıyla baslama bence yogurt ver sonra muhallebi

Canım geçmiş olsun umarım en kısa zamanda iyileşir bebişin...Kıyamam..

İyi tatiller, iyi eğlenceler...

teşekkürler canım olmadı zaten bayramdan sonra bi druma gitmeyi düşünüyorummmm

HELP

canım bence yoğurtla başla.. zaten yoğurdu öğleden sonra muhallebiyi de akşam yatmadan verirsin..yoksa ayrı günlerde mi vereceksin deneyerek?

canım senin dediğin gibi ben de hala yatan pozisyonda koyuyorum ama eşim 2. pozisyona geçelim artık diyo? sence?

aaa canım senın bebiş benımkınden buyukmuş bencede eşin dogru soyluyor gecın ıkıncı aşamaya senınkı 1 haftaya kadar desteklıde oturur

aaa canım senın bebiş benımkınden buyukmuş bencede eşin dogru soyluyor gecın ıkıncı aşamaya senınkı 1 haftaya kadar desteklıde oturur

öyle mi diyorsun canım? ne bileyim ya bizim doktorumuz da 6.ay bitince anca koltukta destekli oturtun dedi. kucakta oturtuyorum ama başka bir yerde daha denemedim. sen ne zaman başlayacaksın? 10 gün falan var aralarında heralde canım .. haziran kaç? bizim 7 haziran..

Canım allah tez zmanda şifa versin minişimize..
Operasyona gerek kalmaz inş. ama kalırsanda en hafifiyle atlatırsın inş.
İİ tatiller ailene kavuşuyosun ne guzel...

benım oglum 20 hazıran dogumluuuuuu cnm doktorların cogu 5 ay bıtımınde oturabılır dıyooorr ama desteklı zaten senınkının 6 ayının bıtmesıne 3 hafta falan var sanırım ama salıncakta gec cnm ıkıncı pozısyona ben olsam gecerdııımmm bızım kca popolu dahaaa donemıyor bıleeee ama dırekt emeklemek ıstıyooor

ben 2-3 haftaya kadar desteklı oturturum cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…