şenay valla çok iyi olur benim için eğer adını bilen varsa
eşim tadına baktı o bile berbat birşey ağızdada berbat bir tat bırakıyor dediii yazık kuzucuklara(
benım oglum 20 hazıran dogumluuuuuu cnm doktorların cogu 5 ay bıtımınde oturabılır dıyooorr ama desteklı zaten senınkının 6 ayının bıtmesıne 3 hafta falan var sanırım ama salıncakta gec cnm ıkıncı pozısyona ben olsam gecerdııımmm bızım kca popolu dahaaa donemıyor bıleeee ama dırekt emeklemek ıstıyooor
tamam canım zaten salıncakta da fazla durmuyor ki geçeriz artık.. evet canım 25 gün falan var işte öyle öyle geçiyor zaman ya baksana 6. ayları bile bitecek demiii? :)
benimki de yuvarlanmıyor henüz ama sürüne sürüne geziyor karnının üstündearkadasımın bebeği 9. ay bitince emeklemeye başladı ama bayadır yuvarlanıyordu. her bebek farklı işte..
evet cnm benımkı hele hic durmuyooorrr yaaaa odadan dışarıya cıkamıyorummmm salıncaga koyuyorum sıpa salıncaga bakmıyor bıle bana bakıyoooo gıtce mi diyeee
bızede dr artık gunde 7-8 kere desteklı sekılde 15 dk yarım saat oturtturkı kasları guclensın dedı
ama benım sıpa fırıldak gıbı durmuyokı
senin ki ne kadarlık oldu canım? sen koltukta mı oturturuyosun destekli yoksa kucagında mı?
benımkı 1 hazıran dogumlu canım
5 ayımızı doldurdugumuz gun soledı dr bıze.
gecen ayda kucagımda oturtuyordum
bu ayda koltukta oturtuyorum
bazen desteksızde bıkac dk duruyor
kızlarrr herkese ii akşamlar bugün paşayı doktora götürdüm.doktor iice inceledi.bunun gazı artmış dedi.kaşık mamasını kes,2 saatte bi besliyosan 3 saatte bi emzir dedi.kaka tahlili yaptık bağırsaklarında iltihap çıktı.balgamlı kusması içinse enfeksiyon dedi.2 tane şurup verdi biri antibiyotik biri ishalliği için 5 gün kullancaz.ben kilosu azaldı galiba dedim doktora devamlı hem allttan hem üstten gidiyo bu dedim.doktor bey 12 gün önce 6500 müş dedi bakalım tartalım dedi bi koydu tartıya 7100grdoktor 12 günde 600 gr hem de okadar çıkarmya dedi.iştee böyle inşallah geçer de o da kurtulur biz de .neyse kızlar ben baya yorgunum hepinize ii akşamlar.dua edin bize zasa sana da geçmiş olsun canım.öptüm hepinizi
anladım canım.. ben de o zaman yavaş yavaş başlayayım koltuk denemelerine.. herkes birsey söylüyor insan korkuyor. kimi diyor 6 ay bekle kimi diyor erkek bebek daha geç oturttur.
peki siz yürüteç aldınız mı ya da düşünüyor musunuz? doktor hayır dedi ama bizimki tam yürüteçlik ya durmuyor hiç yerinde hacı yatmaz gibidediğin gibi yatarak falan durmuyor anca ben şaklabanlık yapacağım öyle...
aynen :)))şimdi masrafsız bir yöntem bulma zamanı demekk ki:)))))))))))))))))))))
günaydın kızlarrrrrr
yine ,iş başııı benm oglan emmedı mama yaptım onuda almadı bende zorla ıcrdm oynata oynata yoksa gece saat bası kalkardı
leyla01 nasıl sac kurutma makınasyla uyutuyordun:):)
evet canim oyle yapiyordum simdi de aglata aglata uyutuyorum hem korkuyordum da fonu acik birakmaya patlar filan o yuzden iyi oldu simdi de muzikle uyutmaya calisiyorum.bizim kiz sessiz uyumaz daa.yaninda ses olacak oyle.gunayyddıınnn leyla fon makınasını acıyor sesıyle uyuyor anne rahmındekı sese benzedıgı ıcın cocuklar sevıyorlar o sesi
benimki supurge gordumu sanki uzerine atliycak hopluyor zipliyor yerindegünaydın herherkese
fön makinasını bende denedim ama korktu benim kız cıyak cıyak ağlamaya başladı süpürgenin sesindende korkuyo
ben oturtuyorum kucagimda ama sevmiyor oturmayi illa ki dimdik duracak ayakta.kızlaaar 5 ay bıtınce bebişleri oturtacaksınız demiiii?
biz de ilk misafirlikte bindirmistik kizim oyle sakin oturmustu ki icinde sok olmusdum genelde yabanci evlerde aglar huzursuzlanir.bizimki yurutece binip evi 4 dolaniyor hali olmayan yerlerde.Canım biz denemek maksatlı misafirliğe gittiğimzde yürüteçe koyduk
Önce yanyan gerigeri falan gitti
Dün yine koyduk, bildiğin ilerliyo yani
size belki yalan gelir ama dünki yürüteçten dolayı sanırım, yürütmemi istyo şimdi
Kollarının altından tutuyom zıplaya zıplaya çığlık atarak yürüyo
NAsıl seviniyo anlatamamm
ek gidalara gecerken sutu (mamayi) genelde istemiyorlar.evet canım koşucak nerdeyse bi görsen=))
Ay bide sevimli oluyoki=))
Ben şimdi mama vermelimiyim bilemedim ya, çalışmıyom sütümde var
MAma tok tutar ya emmezse? korkuyom emmez yada az emer diye
Kızlar bu arada nane kaynatıp suyunu veriyonuzmu hiç bebekelre
Ben sabah cemrenin burnunda akıntı gördüm verdim
Balgamlı bi kusmuk çıkardı afedersınız
İi geldi sanırım
kızlarrr herkese ii akşamlar bugün paşayı doktora götürdüm.doktor iice inceledi.bunun gazı artmış dedi.kaşık mamasını kes,2 saatte bi besliyosan 3 saatte bi emzir dedi.kaka tahlili yaptık bağırsaklarında iltihap çıktı.balgamlı kusması içinse enfeksiyon dedi.2 tane şurup verdi biri antibiyotik biri ishalliği için 5 gün kullancaz.ben kilosu azaldı galiba dedim doktora devamlı hem allttan hem üstten gidiyo bu dedim.doktor bey 12 gün önce 6500 müş dedi bakalım tartalım dedi bi koydu tartıya 7100grdoktor 12 günde 600 gr hem de okadar çıkarmya dedi.iştee böyle inşallah geçer de o da kurtulur biz de .neyse kızlar ben baya yorgunum hepinize ii akşamlar.dua edin bize zasa sana da geçmiş olsun canım.öptüm hepinizi
anladım canım.. ben de o zaman yavaş yavaş başlayayım koltuk denemelerine.. herkes birsey söylüyor insan korkuyor. kimi diyor 6 ay bekle kimi diyor erkek bebek daha geç oturttur.
peki siz yürüteç aldınız mı ya da düşünüyor musunuz? doktor hayır dedi ama bizimki tam yürüteçlik ya durmuyor hiç yerinde hacı yatmaz gibidediğin gibi yatarak falan durmuyor anca ben şaklabanlık yapacağım öyle...
iyi geceler.................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?