2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

izmirli bayanlaaaaaaaarrrrrrrrrrr hepinizdennn cvp beklıyoruuummmm bebişleri hangi doktora goturuyorsunuzzz

selam canım bızede saglık ocagından aynısını verdıler ama daha kullanmadım kullancam artık
9 damla ver dedı

9 damla çok değilmi cnm sabah aksam mı vericeksin yoksa günde 1 defamı doktor bizede verdi 6 damla dedi vericeksin ben d3 vitamini kutunun üzerinde 3 damla yazıyomuş ben onu 5 damla okuyodum anlaşılmıyodu sonra idrar tahlilde kalsiyumu yüksek çıktı doktorda hemen anladı kaç damla veriyosun diye 5 fazla dedi 3 vriceksin herseyin fazlası zaralı cnm

saglık ocagında 9 damla dedıler cnnnmmm her doktor degışık dıyor gunde bıır kere 9 damla

kıs dünür napıyon :)):78:

anaaummm geınımmınnn anasııııı nırelrdesnn ya ösledımmm sobelendık buarada ahahaha

izmirli bayanlaaaaaaaarrrrrrrrrrr hepinizdennn cvp beklıyoruuummmm bebişleri hangi doktora goturuyorsunuzzz

bn karsıyakada alper özgonule goturuyorm aylık kontrole

bende 7 damal veriyom demiri, bazende unuttuğum oluyo

bnde 5 damla verym cosmom

canım ben santafer i kullanıyorm tadı güzel diye dr verdi

geçmiş olsun canım umarım en kısa sürede iyileşir.. maşallah iyi kilo almış kuzun... :)

gecmis olsun canim yaa en kisa zamanda toparlar insallah

Canım geçmiş olsun sana dedğim gibiymiş dimi
BAğırsak enfeksiyonudur demiştim
Allah tez zmanda şifa versn bidaha göstermsin inş.
Kilosuda dert ettğn kadar diilmiş maşallahhhhh

hepiniz sağolun kızlar valla sorunun ne olduğu bulundu ya bu bile beni çok rahatlattı,inşallah tedavi iyi gelir oğluşa.valla ben de şaştım cosmo bu kadar iyi kilo alacağını hiç düşünmemeiştim.beni de doktoru da şaşırttı böcükkk.

canım cok gecmıs olsun hemencecık atlatır ınsallah
5 gunluk antıbıyotık tedavısının sonucunda
maasallah kılosuna bebısının..

hepsinin tadı aynı canım bende ferrum kullanıyorum mecburuz kullanmaya benim kızda sevmiyo ama

HELP
kızlar ilk ek besin muhallebi mi olmalı yoğurt mu nedersiniz? internette bi ilk ek besin yoğurt olmalı diyo bi de muhallebi. siz nasıl başladınız.

biz öğlen meyve suyu(rendeden geçirilmiş ve süzülmüş) ilkindi yoğurt akşamda muhallebi yiyoruz hepsi bir arada ama ben 1,5 haftadır sabah kahvaltısında devam mamasına 4bebe bisküvüsü ve pekmez koyup yediriyorum..

he evet aç kaldık kızımla ata sayesinde:26:

Kizlar bana dun doktorum bebelac'in bir kitapcigini verdi bebegimiz ve siz, eksiksiz beslenme yardimcisi diye, isterseniz siz de bi sorun doktorunuza yada bebelac'a mail atin gonderirler belk icinde cok guzel seyler yaziyor bir gun icinde neler vermen gerektigini, yemek, corba tarifleri felan.

kızlar face. de milupa anne bebek kulübü bir ninni yayınlamıştı çok güzel .benim afacan bile sakinleşti 3 seferdir onla uyuyor...:) varsa face. bakın derim..

5 Aylık Bebeğinizin Menüsü
Sabah: Anne Sütü veya 200 ml Bebelac Biberon Sütü
Ara öğün: 100 gr 1 kase Havuç ve Elma Püresi
veya Bebelac Havuç Elma Püresi'nın yarısı'nın yarısı
Öğle: 150 gr 1 kase Yoğurt Çorbası veya 125 gr Bebelac Karışık Sebze Çorbası
İkindi: 150 gr 1 kase Evde hazırlanmış yoğurt veya 150 gr Bebelac Biberon Sütü
Akşam: 25 gr Pişirilen Lezzetler Pirinçli veya Bebelac Sütlü Tahıl Karışımı kaşık maması
Yatmadan Önce: Anne Sütü veya 150 ml Bebelac Biberon Sütü
Gece Uyanınca: Anne Sütü veya 150 ml Bebelac Biberon Sütü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…