2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

zor bı durum kucuk kucuk sevdıgı seylerı hedıye olarak baaaak kardesın aldı sana ayın desenizz bol bol resım yapmasını saglayın resımde cocuklar ıcın dokerlerrrr anaokuluna gıdıyorsa ogretmenden yardım alın

vatozum iyı yolculuklar
bende bısey alamadım her yer cok kalabalık ve ates pahasıydı
cok yoruldum ama havada guzeldı gezmıs oldukk ıste
babamızla cıkıp alırız hafta sonu

vatoz ben gunasırı kahvaltısına katıyorum pekmezı

okulada gidiyo şimdiki çocuklara herşeyi alıyoruzki aman şunuda almayayım demedimizden oluyo şımarık şey delirtti elim ayağım titriyo resmen kardeşini öpüyo seviyo ama hele biri ona şirin şey çok tatlı desin daha canını acıtarak seviyo gçen gün yanına yatmış ellerine vuruyo miniğin parmak emme diyorum sana diye karnına basarken yakaladım allahtan okul var biraz işimi yapıp zaptediyoum yoksa haliim harap keşke 2 yaşındayken doğuraymışım 2.yii

sabır cnm sabır oda yaptıgının bılıncınde degıl daha kucuk

canım teşekkür ederim bende 1 hafta sonrackahvaltıya başlayacaktım ve bebe bisküvisini kendim yapmak istiordum teşekkür ederim iyi oldu

kızlar benim bebişde bugün koltuktan düştü ilk düşmesi cnm ya çok acıklı ağladı koltuğa koyuyaodum bide eline parlak kağıt veriyodum ben sabah kahvaltı yaparken mutfakta oda onunla oynuyodu çığlık çığlığa ağladı bi baktım yüz üstü düşmüş yavrum çok ağladı canı acıdı bidaha asla bırakmam heralde yalnız

kıyamam cnm ya gecmış olsun cnm yalnız bırakma bebegını benımkı daha donemıyor ama ben 1 dakıka bıle yalnız bırakmıyorum korkuyorum allah korusun meleklerımızı

olma mı ben

canım senin oglunun adı da mı ata yoksa ben yanlısmı anladım :)))

geçmiş olsun canım ya. ayyyy ne çok ağlamıştır canım benim. bu afacanları 1 dakika bil yalnız bırakmamak lazım.

selam guzel annısler buraya yazmalı cok olmus..
ama zaman zamn geldım sızlerı okudum..
ınsalalah bundan sonra daha cok gelcem :))

kıyamam cnm ya gecmış olsun cnm yalnız bırakma bebegını benımkı daha donemıyor ama ben 1 dakıka bıle yalnız bırakmıyorum korkuyorum allah korusun meleklerımızı

ayyy nursena benim ki 1 haftadır sırt üstünden yüzüstüne dönüyor. bir sevimli oluyo ki sorma. ilk gün dönerken baya bi deneyip başardı. biz de sinema izler gibi kahkahalarla onu izledik. sonra ertesi günü tek seferde dönmeye başladı. çok çabuk öğreniyo valla bu afacanlar.

kıyamam canım ya ben ona.hadi geçmiş olsun tatlım bizimki daha dönemiyo ama belli olmaz die pek yalnız bırakmıyorum koltuğun üstünde

selam guzel annısler buraya yazmalı cok olmus..
ama zaman zamn geldım sızlerı okudum..
ınsalalah bundan sonra daha cok gelcem :))

inşallah canım bekliyoruz paylaşımlarını

sağol cnm aminn benim bebiş çok hareketli tekmelene tekmelene kıyına kadar gelip düşmüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…