slm kzılar ölüyorum sinir den ablasının kıskançlıkları beni mahfetti eve gelmek istemiyo çocuk ölee komşuya dışarı çıkayım istiyo evde otur dedim karşı komsuya gitcekmiş koptu kız rezsmen kendini yerlere atıyo 6 yaşında bağrınıyo 2 de ben popsuna vurdum off odasına yolladım sızmış kalmış napacam bilmem evden uzaklaştı çocuk yaa varmı 2. çocuğu olan yoksa hep tek 1 taneylemi uğraşıyosunuz
valla canım ben de bişey almadım daha acaba ne alsam?
zor bı durum kucuk kucuk sevdıgı seylerı hedıye olarak baaaak kardesın aldı sana ayın desenizz bol bol resım yapmasını saglayın resımde cocuklar ıcın dokerlerrrr anaokuluna gıdıyorsa ogretmenden yardım alın
okulada gidiyo şimdiki çocuklara herşeyi alıyoruzki aman şunuda almayayım demedimizden oluyo şımarık şey delirtti elim ayağım titriyo resmen kardeşini öpüyo seviyo ama hele biri ona şirin şey çok tatlı desin daha canını acıtarak seviyo gçen gün yanına yatmış ellerine vuruyo miniğin parmak emme diyorum sana diye karnına basarken yakaladım allahtan okul var biraz işimi yapıp zaptediyoum yoksa haliim harap keşke 2 yaşındayken doğuraymışım 2.yii
yemek yapmaya calısıyorum atayla offfffffff
ay bıızmkıde atıp gulse atıyo bı yandanda bagırıyo bana cıglık cıglıga
(
Kızlar bu arada kahvaltıya geçenler epey var..
eğer bebe bisküvisini kendiniz yapmak isterseniz ben tarif arıyordum buldum deneyeceğim.. (bebe bisküvilerine de GDO lu dediler ya)
BEBEK BİSKÜVİSİ
Malzemeleri:
-2 çay bardağı un(tam buğday veya buğday)
-1/2çay baradağı irmik
-2 çay baradağı pirinç unu
-4 yemek kaşığı tereyağı
-2 yemek kaşığı pekmez
HAZIRLANIŞI:
1-Terayağı,un,pirinç unu,pekmez kayısı püresi ve irmiği karıştırıp kulak memesi kıvamında hamur elde ediyoruz.(eğer hamur sert olursa birkaç kaşık sütte ilave edilebilirsiniz)
2-Hamurdan parçalar kopartıp elimizle uzatıp silindir şekli veriyoruz,
bir parmak genişiğinde kesip yuvarlayıp üzerini bıçakla çiziyoruz veya kurabiye kalıbı da kullanılabiliriz
3-Önceden ısıtılmış 175 dereceli fırında 20-25 dakika pişiriyoruz.(pişen kurabiyeleri fırından çıkartıyoruz.Mevcut fırın sıcaklığında kurumasın diye.
NOT
-Pekmezden dolayı rengi biraz koyu olan kurabiyeleri kurutmamak için sık sık kontrol etmek gerekiyor
-Kahvaltı tabağında kolay erimesi için hamuru çok inceltmemek gerekiyor.
kızlar benim bebişde bugün koltuktan düştü ilk düşmesi cnm ya çok acıklı ağladı koltuğa koyuyaodum bide eline parlak kağıt veriyodum ben sabah kahvaltı yaparken mutfakta oda onunla oynuyodu çığlık çığlığa ağladı bi baktım yüz üstü düşmüş yavrum çok ağladı canı acıdı bidaha asla bırakmam heralde yalnız
slm kzılar ölüyorum sinir den ablasının kıskançlıkları beni mahfetti eve gelmek istemiyo çocuk ölee komşuya dışarı çıkayım istiyo evde otur dedim karşı komsuya gitcekmiş koptu kız rezsmen kendini yerlere atıyo 6 yaşında bağrınıyo 2 de ben popsuna vurdum off odasına yolladım sızmış kalmış napacam bilmem evden uzaklaştı çocuk yaa varmı 2. çocuğu olan yoksa hep tek 1 taneylemi uğraşıyosunuz
ben geldimmmm..,
nannn vatozz bensiz bensiz buralardamı takılıyosunn seeennn fururummm
bu arada herkeşlere tunaydınnnn
cosmo senın bebık emeklıyomu surunuyomu
atada surunuyo ama dızlerının uzserınde ılerleyemeyıp dellenıyo sallanıyo emekleme pozısyonunda ılerı gerı bızımkı daha cok yuvarlanmayı sevıyo
bıze dr 5 ay bıttıgınde artık gunde 7-8 kere 15 dk yarım saat ne kadar durursa desteklı oturt dedı ama ner mumkun atada ayakta zıplamak ıstıyo hep
kızlar benim bebişde bugün koltuktan düştü ilk düşmesi cnm ya çok acıklı ağladı koltuğa koyuyaodum bide eline parlak kağıt veriyodum ben sabah kahvaltı yaparken mutfakta oda onunla oynuyodu çığlık çığlığa ağladı bi baktım yüz üstü düşmüş yavrum çok ağladı canı acıdı bidaha asla bırakmam heralde yalnız
kıyamam cnm ya gecmış olsun cnm yalnız bırakma bebegını benımkı daha donemıyor ama ben 1 dakıka bıle yalnız bırakmıyorum korkuyorum allah korusun meleklerımızı
selam guzel annısler buraya yazmalı cok olmus..
ama zaman zamn geldım sızlerı okudum..
ınsalalah bundan sonra daha cok gelcem :))
kıyamam cnm ya gecmış olsun cnm yalnız bırakma bebegını benımkı daha donemıyor ama ben 1 dakıka bıle yalnız bırakmıyorum korkuyorum allah korusun meleklerımızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?