2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canım bence yoğurtla başla.. zaten yoğurdu öğleden sonra muhallebiyi de akşam yatmadan verirsin..yoksa ayrı günlerde mi vereceksin deneyerek?

ikisi farklı öğünlerde verilecek ama ek besinlere tek tek başlanıp 4-5 günde bir öğün haline gelip sonra bunun yanına bir ek besin koyuyoruz ya ben önce muhallebi mi versem yoksa yoğurt mu karar veremedim. doktorada sormayı unuttum. telefonundanda rahatsız etmek istemedim bu konu için.
 

hepsine aynı anda mı başlatmıştı doktorun?
 

sağol lilimon. bebelac'ın sayfasında katalogtaki bilgilerin hepsi varmış canım. bebelac. com da beslenme bölümünde
 
kızlar face. de milupa anne bebek kulübü bir ninni yayınlamıştı çok güzel .benim afacan bile sakinleşti 3 seferdir onla uyuyor...:) varsa face. bakın derim..

az önce face de ninniyi buldum bir hevesle dinlettim belki kendi kendine uyur diye bana mısın demedi. ama sakinleşti. eşim internetten cici bebenin ninniler cd ni indirmiş. çok güzel. bulabilirsen bir indir bak.
 
kızlaar bıde bişey danışıcam meyveleri püre haline nasıl getiriyorsunuz cam rende almadım daha alıcam ama robottan blandrdan gecırmek içinde mazemeyı cok koymak gerekıyor

cam rendeyi en kısa zamanda al canım. blendar ve robotta metveler çok parçalanıyomuş ve çocuklar daha sonra kıvamlı pütürlü mamaları yemiyormuş. cam rendede biraz pütürlüde kalıyo iyi oluyo. suyunu vermek içinde tülbentten veya tel süzgeçten geçirirsin.
 

tamam cnm tesekkür ederimmm
 
canım sen demir şurubu kullanıyor musun? mükrem bey sana ne dedi.. bize şu an gerek yok dedi de... ama sağlık ocağından vermişlerdi..

demir damlasına başla dedi ama ne kadar kullanmam gerektiğini söylemedi. ben sordumda söyledi yoksa unutuyordu. ek gıdalara geçtiğimiz için artık başlamalıyız. bi de bebişler iyice büyüdü. kansızlık sorunu olmasın bari. bence sende başla. sağlık ocağına bir daha sordum sabah 5 akşam 5 damla vericem. bende bugün başlıyorum.
 
kızlar bnde aksam ankara yolcusuymoglumla ankarada gecırcz bayramı ıns ama bz daha bayrmlk almdk fırst olmdı bugun anca ev temzldm.
pink sen kahvaltıya mı katyrsn pekmezı ayrımı veryrsn?
 
slm kzılar ölüyorum sinir den ablasının kıskançlıkları beni mahfetti eve gelmek istemiyo çocuk ölee komşuya dışarı çıkayım istiyo evde otur dedim karşı komsuya gitcekmiş koptu kız rezsmen kendini yerlere atıyo 6 yaşında bağrınıyo 2 de ben popsuna vurdum off odasına yolladım sızmış kalmış napacam bilmem evden uzaklaştı çocuk yaa varmı 2. çocuğu olan yoksa hep tek 1 taneylemi uğraşıyosunuz
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…