kızlar kavanoz mamasını deneyen varmı bana hero babayden geldı bakayım sevecekmı dedım cok az verdım tadına baktım kavanoz kokuyorrrr nede olsa evde yaptıgına benzemıyor ben hayatta vermem dedım zaten hemen attım copee
Ben veriyorum canim.
kızlar kavanoz mamasını deneyen varmı bana hero babayden geldı bakayım sevecekmı dedım cok az verdım tadına baktım kavanoz kokuyorrrr nede olsa evde yaptıgına benzemıyor ben hayatta vermem dedım zaten hemen attım copee
ben denemedim canım mecbur kalmadıkça da denemem heralde. evde imkanlar varken kavanoz mamaları bana gereksiz geliyor. evde neler neler hazırlanır bebeğe. ama tatile çıkarsın mutfak olmaz malzemeler olmaz mecbur kalırsın o zaman birşey diyemiyorum...
evet cnm yaaaa evde taze taze daha iyi dogal kokusuuuu
kızlaar bıde bişey danışıcam meyveleri püre haline nasıl getiriyorsunuz cam rende almadım daha alıcam ama robottan blandrdan gecırmek içinde mazemeyı cok koymak gerekıyor
bizim doktorumuz zaten çok karşı herşeyin doğalını savunan biri. labne bile verdirmiyor kahvaltıda beyaz peynir olacak ille diyor.. ben menü istedim de ondan tarif falan sırf içinde kavanoz mamaları , mama ile yapılan tarifler var diye onlara dağıtılan mama markalarının broşürlerini vermedi.. :) çorba için sormuştum ben .. bildiğin çorba dedi :) yeşillikler tahıl kat hergün değişik şekilde dedi süzgeçten geçir iççine 1 kaşık z.yağ at tamam dedi.:)
ama benim ki yemedi sevmedi bakalım nolcakkk...[/QUOTE
en iyisi bakalım benım pasa sevcekmiiii ama oglum beım yogurdu cok sevıyooor oda genetık heraldeeeee hatta bugun ınek sutunden yogurt mayalayacagım bıraz verecegımmmm ufak ufak baslıcam
vatozum bız 150 cc devam mamsının ıcıne 4 adet bebe bıskuvısı ve 1 kıbrıt kutusu buyuklugunde tuzsuz beyaz peynır eklıyoruz gun asırıda pekmez koyuyoruz bı cay kasıgı
canım cam rende zaten direk püre yapıyor.. tülbentten geçirince de suyu çıkıyor baya. en doğalı bu.. ben birçok yerde okudum, rondodan katı meyve sıkacağından geçirmeyin , metal hem vitaminleri öldürürür hem de alerji yapabilir diye...sen en kısa zamanda al cam rende .. en güzeli... eski usül yani...:)
tamam cnm saol yarın babaız işten gelsınde amaya gıdelım ogluma bayramlıkta aalalım
bizim de kahvaltı buna benziyor .. ya anne sütü ya da devam maması içine ..ama ben zeytinyağı da ekliyorum 1 çay kaşığı (kabızlık için) . bir de doktor yarıım çay kaşığı tereyağ ekle dedi..
ama ben hiç 150 cc eklemedım canım senınkının kıvamı nasıl oluyor o zaman biberonla mı veriyorsun . ben sadece bisküvileri ıslatacak kadar ekliyorum bulamaç kıvamında oluyor kaşıkla veriyorum....
bize yag ıcın erken dedı cnm..
sulu oluyo ama kasıkla verıyorum
peynır tıkıyor boberonu akmıyokı
:) sen ne zaman başlayacaksın canım yavaş yavaş başlıyor musun?
canım bugun yarın taam olarak degılde yavaş yavaş baslayacagım gunde bir kere yogurtla başlıcm benımkı zaten gunde bır kere mecburen muhallebı yıyor bari youtta yesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?