geçmiş olsun canım ya. ayyyy ne çok ağlamıştır canım benim. bu afacanları 1 dakika bil yalnız bırakmamak lazım.
günaydınn kızlar bayram kıyafeti kızım çok süslü bi pantolonla bady almış babası eee daha gösteremedik bile ablaya dur bakalım bayram günü bi fiyasko kopar gene onunki süslü benimkinde çiçek yok dicek off 2 kız ne zormuş büyüyünce düşünemiyorum bunları kıyafet kavgası hat safhada olur heralde beni m minikim ana kucağından kaya kaya düşürüyo kendini yan dönüyo bide ayağını yere vura vura ilerliyo baya mindere yere yatırıyorum artık
berrakcım sendemı burlrdasın buaradaaaa nasıl oldun iyileştnmıı?tabı sen yanls berrk deılsndr ıns eheheeh:)
berrakcım sendemı burlrdasın buaradaaaa nasıl oldun iyileştnmıı?tabı sen yanls berrk deılsndr ıns eheheeh:)
izmirli bayanlaaaaaaaarrrrrrrrrrr hepinizdennn cvp beklıyoruuummmm bebişleri hangi doktora goturuyorsunuzzz
ben alsancakta hasan özkan a götürüyorum cnm.
Günaydın kızlaaaaaaaarrr.Ben dün bayram alışverişi yaptım.Bugünde temizliğie başlacam şimdi bitirim hemen anacığımla sonra gene gezmelere.Kendime bi tunik aldım small benden oldu ancak göbeğim sinirimi bozuyo.Karralıyım 58 kilo dan 54e düşecem hamile kalmadan önce 55tim ama göbek bi tuhaf zaten bu zamna kadar 7 kilo verdim.Ahh şu hamur işleri olmazsa ne güzel olurdu.Kızlarrr ben trufff yapıyorum tatlı kekle inanın çok lezzetli ve kolay.Hadi size iyi haftasonlarıııııııııııııııııııııı
kızlar bugun ogluma yogurt yaptım şapur şupur yedı ama ogun olarak degıl bıarz verdım oda tadını cok begenıyor diye verdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?