2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

senaycm cnm senmi mamaları kendi sütünle yapıyodun okumustum burda unuttum nasıl mama pirinç unumu yoksa kasık mamalarınımı

senaycm cnm senmi mamaları kendi sütünle yapıyodun okumustum burda unuttum nasıl mama pirinç unumu yoksa kasık mamalarınımı

benımkı oyle evde yapma pirinc ununu yemıyor cnm kasık maması sutlu pirinçliyle ılk başladık biz şimdi her turlusunu alıyorum

benımkı oyle evde yapma pirinc ununu yemıyor cnm kasık maması sutlu pirinçliyle ılk başladık biz şimdi her turlusunu alıyorum

cnm bende arı mama veriyorum bazende ülker gogleyin muzlu pirinç ununu bende kendi sütümle yapıyım kasık mamasını ozaman muhallebiyide yapsam olurmu

canım sütünü pişirma ama kaşık mamasıyla en uygun olanı arı mamada şeker var ama

evet cnm bencede pişirmemek lazım kasık mamasınla yapayım ozaman arı mama şekerli cnm ama kilo yapıyo diye veriyorum ben benim bebiş zayıfladı gibi geliyo bana bakalım cuma günü dr randevumuz var kilo vermişmi görücez çok üzülüyorum ağlıyorum hiç bişey yemiyo cnm yaa bi görsen emmeyide bıraktı aç yasıyo biberonada alışsa iyi olur görücemmi o günleri

benımkı emmeye gelınce emıyorr ama bazen sutum azalıyor işte devam sutu vereyım dıyorum 90 ml zar sor emıyor iştahlı olmuyor emme dışında kkılo vercek hasta olcak dıye korkuyorum bende cnm

benımkı emmeye gelınce emıyorr ama bazen sutum azalıyor işte devam sutu vereyım dıyorum 90 ml zar sor emıyor iştahlı olmuyor emme dışında kkılo vercek hasta olcak dıye korkuyorum bende cnm

cnm korkma emiyosa kilo vermez benim oğlum emerken çok iyiydi emeyi bırakınca zayıfladı az yada çok anne sütü gibi hiç bi besin olamaz bene devm sütü vermeyi düşünüyorum biberonda aptamil kilo yapıyo çünkü biraz kilo almasını istiyorum

arkadaşlar oglum hiç bişi yemio sadece emiyor zayıfladı cok devam mamasından yogurt yapmak istiyorum ama nasıl yapılır bilmiorum lütfen acil yardım edin bana

cnm pompayı kullanmadan önce nasıl temizliycem kaynar suda mı bekleticem

canım ben pompayı aldığıö zaman bebeğim küvezdeydi bende hastanede yatıyordum zaten hastanede 20 gün yattım
acil süt lazım olduğu için orada kaynatmadım kaynar suda yıkadım öyle kullandım

boncukcum bende 3 tane var,ben önceden kendim almıştım,2 tanede annemden geldi,istersen gel veriiyim arkadaşım.ben aldığımı jokerden almıştım carrefourdan.

canım yarın bi bebek mağazalarına bbakıym eğer bulamazsam sende mutlaka alırım

arkadaşlar oglum hiç bişi yemio sadece emiyor zayıfladı cok devam mamasından yogurt yapmak istiyorum ama nasıl yapılır bilmiorum lütfen acil yardım edin bana

cnm benimde oğlum öyle hiç bişey yemiyo ne yapıcamı sasırdım neredeyse piyasadaki tüm devam mamaları denedim hiç birini içmedi kaşıkla verdim biberonlada verdim biberonu da tutmadı kasık mamalarınıda ben zorla besliyorum iyice zayıfladı ne yapıcağımı sasırdım çok üzülüyorum uyku bile uyuyamıyorum kafama takıyorum ağlıyorum hep kendimden korkmaya basladım kafayı yiycem su bile içmiyo bebeğim

cuma günü dr randevumuz var dr söyliycem iştahını acıcak ilaç mı artık ne varsa ne veriliyosa öyle versin söylesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…