benim kızımın alttan 2 dişi var,şimdi üst kesiciler çıkıcak diye beklerken,üstteki tabir-i zaizseee köpek dişi kabarmış,felaket huzursuz.
Ben dün kızıma balkabağından çorba yaptım ve 2-3 ölçek devam sütü ekledim bi güzel yedi bugünde patates, havuç, pirinç ve balkabağından yaptım yine devam sütü ekledim onuda içti.Sen ne yaptın denedinmi mamasına karıştırmayı
kızlar reçel koyuyomusunuz kahvaltılığına 6.aydan sonra verilebilir diye duymuştum
evet ecubukcudan ogrendim ))eklemişsin bileee:)
canım daha zamanı var belki ayaklarını falan tut kendini öne doğru atsın.
Ben dün kızıma balkabağından çorba yaptım ve 2-3 ölçek devam sütü ekledim bi güzel yedi bugünde patates, havuç, pirinç ve balkabağından yaptım yine devam sütü ekledim onuda içti.Sen ne yaptın denedinmi mamasına karıştırmayı
recel degil de ben kendim yapmistim yazin visneleri sekere koyup sakladim onu yogurduna katiyorum.reçel gibi pişirmedim taze taze.
ohh ne güzel taze taze yesin bebişin bende baslıyım reçel katmaya kahvaltılığına ozaman
ne yaptıysam bi türlü olmadı emeklemiyo bu ay daha geçsin bakalım insallh bidaki aya emekleme ye baslar
kızlar ben çıkıyorum geç oldu daha sütümü sağıcam 1 saatte sonrada uyuyım herkeze iyi geceler yarın görüşürüz.....
cnm muzu çatalla eziyorum elmayıda cam rendede rendeliyorum bazen armutta rendeliyorum karıstırıyorum sonra renden yoksa hepsini küp küp doğra rondodan geçir
aman zaten yaprak dökümü iyice civitti,gecmisi sunup duruyorlar,cok severek baktigim diziydi ama su son 1 aya yakindir izlemiyorum slkti iyice.tek izledigim film öyle bir gecer zamanki.off kızlar yaa tv miz bozuldu yaprak dökümünüde bakamıyorum 2 senelik lcd tv nasıl bu kadar çabuk bozulur ya sinir oldumarçelik markası bide of yaaa ev sepsessiz oğlum uyuyo eşimde uyuyo ben kaldım yalnız sıkıntıdan patlıycam burasıda olmasa vallah
ciktigi zaman görüsün senaycim :18:anyayi konyayi,hart diye issiri veriyorlar,maaşallah canım bızde daha tık yok ayyyy nasıl bişey nasıl olcak cok merak edıyorumcıksa bi og umun dişide gorsem ayyyy cok tatlı olur
evt yayinlandiginda netten seyredersen kopuk kopuk oluyor.cünkü cok yogun.herkes bir anda nete filme yogunlasiyor.ama ertesi günü net olarak seyrediliyor.açtım cnm ama kesik kesik oluyo neden acaba gösteriyo tekrar kesiliyo film izlerken oluyo ya öyle oluyo
=)ben vatozza alcam
leylacım bende yolda falan sornlara gıck olyrm cpocuk 9 aylıkmı dıyorlar cus yaaaa 9 aylk gozkmuyorkı benm oglum ben anlamdm gecn kadnn bırı ısrarlaa yok yok buyuk duryr ozmn 9 aylk gıbı annesı buyuk gostermeye clşyr cocugu falan dıyor ne dmk ıstyrsaa delrdmmm yaa dıyorumkı 6 aylkk aaa ozmn gelısımı ıyı dıyorlr dıyorum kılosu yastlarına gore az anlamyrlrrr.. oysakı biz daha 8 kıloya bıle ulasamadıknasıl buyuk gozukyr anlamadm benkizlar benim kizimin boyu kisa yaa dune kadar dert etmiyordum ama dun esimin ailesine misafirliye gitmisdik,her kes aaaaa cok kucukkkkk hic 7 ayliga benzemiyor demesi sinirlerimi bozdu resmen.
genetik faktor da onemli biliyorum benim boyum zaten uzun degil 157 ama esimin boyu 178 )) niye bu kiz mini minnacik yaaa...6 aylik 64 sm boyu.
25i gidelim bakalim kontrole ne kadar olacak...
benim kızımın alttan 2 dişi var,şimdi üst kesiciler çıkıcak diye beklerken,üstteki tabir-i zaizseee köpek dişi kabarmış,felaket huzursuz.
ben hediyemi yolladim kizlarrr
Sizlere ve bebişlerinize günaydın....
ben hediyemi yolladim kizlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?