2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

diş etleri şişmeye başlamadan jel sürme boşuna iştahını kesersin bebeğin

:))) düzelir heralde hep böyle devam etmez en azından ilkokula başlayınca uyurlar diye düşünüyorum[/QUOTE]
ahahaha ozamana bennn uykszlktann aklımı kaybtmzsemm=) tabe
cnm alerjik olabilirmi.benim bi arkadasımın kızı öle.gece hep öksürüyor.suan 4 yasında.hala uyurken öksürüyor.istersen başka bi drye de göster.garantiye al cnm.çok geçmiş olsun.

bncede alerjikkk

boğazı ciğeri temizse kıl tüğ vs gibi bişi boğazına takılıyo olmasın elini sürekli kontrol et oda nemi nasıl ona dikkat et

ne güzel canım keske benımkı de dursa yerde .. nerdeee .. yüzzüstü durmayı hıc sevmıyor benımkı yüzüstü döncem diye aklı çıkıyor resmen..:)

canım benimkide hiç sevmiyor ne yüzüstü yatıyor ne sırüstü nede oturuyor illa kucakta gezecek hemde belli yerlerde gezmeli yoksa kıyameti koparıyo.kendi odasına girmek istemiyo mesela mümkün deyil eee eee ee diyo atıyo kendini yani o odada eee varmış uyku yani .oturma odasını ve salonuda sevmiyo evin mutfak banyo ve girişinde dolaşıp duruyoruz gece gündüz :)

buhar makınası almadım cunkı evın nem oranı yuzde 50 lerde hep
yanı olması gerekn duzey zaaten bu dıye bılıyorum
oksurk sureklı olarak artıyor azalıyor
gecelerı artmıyor sadece
ustelım bazı geceler hıc oksurmuyo dıyebılırım
bu sabahtan berı arttı ıyıce

cıgerlerı temız dedı dr
ama kan degerlrı cok normal degıl
sonucu esım almaya gıttı
o da pek soru sormamıs dr a
ılacları almıs gelmıs
dr haftaya bı dah agoruselım demıs
cok korkuyorum aklıma abuk sabuk seyler gelıyo
alerjık olsada ortam degısınce artmazmı oksuruk bu ev dun nasılsa bugunde ol e
aynı odada duruyor dunden berı

kızlar ben gozteoe lıbadıyedeyım
umranıyeye yakınım yanı
varmı yakın cevremde bılfıgınız ıyı bı dr
su tahlıllerını barı gostereyım

Valla ben ankaradayım canım ama tarayıcı varsa sonuçları bana yolla ben burda bizim dr göstereyim istersen canım

selam kızlar
uzun zamandır akamadım buralara umarım herkesin keyfi yerindedir
gulom sende panik yapma artık lutfen kuzum
angel ank kuzu ozelden adresını atarmıısn bana lutfen

göztepede tanıdık dr yok ama sonuçları yaz yada oku bana bi şekilde ilet işte burdaki hastanedeki çocuk dr larına sorayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…