2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ne yaptıysam bi türlü olmadı emeklemiyo bu ay daha geçsin bakalım insallh bidaki aya emekleme ye baslar

canım kafana takmasana benimki de emekleme cabası gösternmiyo çunku hıc yerde durmuyo :))) hep kucakkk .. hem beklkı de emeklemeden yurur.. ayrıca arkadasımın oglu da 9 ayı bıtınce emekledıı her cocuk farklı gelısım gosterır karsılastırma yapmamak lazım.. belkı de bzımkıler emeklemeden yururler. :)

ben atıyorum yere hıc almıyorum gercı yerdn az bırz soguk gelıyor ama napımm zaten cok fazla kucaktada durmuyor cunku cok harektlı kızıyor sıkınca

Benim kızım dönmeye yeni başladı emeklemeye artık 1o aylık filan başlar her çocuk ayrı oluyo bakarsınız sizinki birden yürür

kızlar günaydın.benimkide emeklemek istiyor ama yapamadığı için çıldırıyor ve hiç yerde durmak istemiyor.hep kucak vede ayakta durmak istiyor.bide bizde hala dişten eser yok valla.

benmkıde bayadır surunuyorrrr tam emekleme saylmaz ama dun baktımm totsunu kaldryr ılerı gerı atyr zıplamaya clısyrrr dızlernn ustunde izledk guldk baya baklmmmm her cocuk farklı yaa
ama ben hep yuzustu bırktm dogdgndn berı sanrm onnda etkısı var
Benim kızım dönmeye yeni başladı emeklemeye artık 1o aylık filan başlar her çocuk ayrı oluyo bakarsınız sizinki birden yürür

benim kızımda emekleme çabasında emekleme pozisyonunu alıyo ileri geri sallanyo biraz ilerliyo :) çok komik oluyo ama..gece uyumuyoruz ama gündüzde uyku yok fazla uykusuzum yüz üstü yatıyo gece kalkıyo ellerinin üstünde hem geri geri gidiyo hemde ağlıyo kopuyoruz onun bu haline..

herkese selaaaammm bende haziran annesiyim.kızımın doğumundan sonra buraya ilk kez yazıyorum.

hepimzde bır uykszlk var cnm diştendır valla diş geldımı arkası bıtmyr valla yaaaa
napalım cilvelerii:)

hepimzde bır uykszlk var cnm diştendır valla diş geldımı arkası bıtmyr valla yaaaa
napalım cilvelerii:)

benim kızım doğdu doğalı uyuyan bir bebek deyil gece 12 de uyusa acaba bi aksilikmi var hastamı diye merak ediyorum işi gücü yaramazlık

bnmkıde cok guzl uyumaya baslamstııı dişler mahvttı onu tum duznmz alt ust oldu işn kotusu emzrrkn uyuya kalmaay absldm bendee artk 1 aydr okdr uykszkı dusnn allhtn kocam benı takp edyr:)[
QUOTE=SEVRA;16773766]benim kızım doğdu doğalı uyuyan bir bebek deyil gece 12 de uyusa acaba bi aksilikmi var hastamı diye merak ediyorum işi gücü yaramazlık[/QUOTE]

[/QUOTE]

:)) benimkinde görünürde yok diş falan ama iki aydır tükürük salgısı arttı ne bulsa ağzına götürüyor belirtiler iki aydır var ama diş yok.bu diş mevzuu bizi napar bilmem uyuyan bebeği bile uyutmuyosa biz 24 saat kalırız heralde ayakta :)) işin garibi alıştı uykusuzluğa günde 3 saatten fazla uyusam başıma ağrılar giriyo

keşke bend euykuszluga alısablsem ama nerdeee uykszlktn halısulasyn gormeye basldm dusun artık
bzmde 4 aylkken doktr dedı kabrms anam bek bekleee sonnda cıktı 2 diş saf doktr bızı erkndn ayaga kaldrdı

:)) benimkinde görünürde yok diş falan ama iki aydır tükürük salgısı arttı ne bulsa ağzına götürüyor belirtiler iki aydır var ama diş yok.bu diş mevzuu bizi napar bilmem uyuyan bebeği bile uyutmuyosa biz 24 saat kalırız heralde ayakta :)) işin garibi alıştı uykusuzluğa günde 3 saatten fazla uyusam başıma ağrılar giriyo [/QUOTE]

gunaydın kızlar

bende the best 55 e alıcam mesaj attım ama donmedı
ne zamndırda yok sankı buralarda
:S

atanın oksurugu bu sabah ıyıce arttı
ve ben kafayı yıcem
baska bı dra daha mı gostersem bılemedım
kan degerlerı pek normal cıkmamıs
dr cıger fılmı temız dedı ama
korkuyorum
cok fena oksuruyo sabahtan berı

ben atıyorum yere hıc almıyorum gercı yerdn az bırz soguk gelıyor ama napımm zaten cok fazla kucaktada durmuyor cunku cok harektlı kızıyor sıkınca

ne güzel canım keske benımkı de dursa yerde .. nerdeee .. yüzzüstü durmayı hıc sevmıyor benımkı yüzüstü döncem diye aklı çıkıyor resmen..:)

bende aynı dertten muzdaribim ....
gece uyku arasında birden bire ağlamalar her yarım saatte bir nedir bu anlamadım gitti diş desem dişlerdede bir faaliyet yok gibi
belki dişlerdendir diye dün gittim diş jeli aldım eğer ağrıyosa ağrısını dindirir diye ama bi işe yaramıyo mahvoldum iyicene uykusuzluk yorgunluk offfff off

off ya nedır bu ata bebegın cektıgı.. Allah acıl sıfalar versıın tatlım çok gecmıs olsun...

evet ya resmen cıglık atıyo uykusunda ...ve uyandırıyor kendını...ee dıslerden degılse neden yapıyolar.. hepsı aynı zamanda basladı.. sozlestı mı bu bebısler yahuuu...:)

[/QUOTE]

:))) düzelir heralde hep böyle devam etmez en azından ilkokula başlayınca uyurlar diye düşünüyorum

allah allah nedir bu sizin çektiğiniz canım yaa sizede yazık bebeğede canım bi üniversite hastanesine götürdünüzmü atayı

cnm alerjik olabilirmi.benim bi arkadasımın kızı öle.gece hep öksürüyor.suan 4 yasında.hala uyurken öksürüyor.istersen başka bi drye de göster.garantiye al cnm.çok geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…