ne yaptıysam bi türlü olmadı emeklemiyo bu ay daha geçsin bakalım insallh bidaki aya emekleme ye baslar
canım kafana takmasana benimki de emekleme cabası gösternmiyo çunku hıc yerde durmuyo :))) hep kucakkk .. Hem beklkı de emeklemeden yurur.. Ayrıca arkadasımın oglu da 9 ayı bıtınce emekledıı her cocuk farklı gelısım gosterır karsılastırma yapmamak lazım.. Belkı de bzımkıler emeklemeden yururler. :)
Benim kızım dönmeye yeni başladı emeklemeye artık 1o aylık filan başlar her çocuk ayrı oluyo bakarsınız sizinki birden yürür
benmkıde bayadır surunuyorrrr tam emekleme saylmaz ama dun baktımm totsunu kaldryr ılerı gerı atyr zıplamaya clısyrrr dızlernn ustunde izledk guldk baya baklmmmm her cocuk farklı yaa
ama ben hep yuzustu bırktm dogdgndn berı sanrm onnda etkısı var
benim kızımda emekleme çabasında emekleme pozisyonunu alıyo ileri geri sallanyo biraz ilerliyo :) çok komik oluyo ama..gece uyumuyoruz ama gündüzde uyku yok fazla uykusuzumyüz üstü yatıyo gece kalkıyo ellerinin üstünde hem geri geri gidiyo hemde ağlıyo kopuyoruz onun bu haline..
hepimzde bır uykszlk var cnm diştendır valla diş geldımı arkası bıtmyr valla yaaaa
napalım cilvelerii:)
[/QUOTE]
bnmkıde cok guzl uyumaya baslamstııı dişler mahvttı onutum duznmz alt ust oldu işn kotusu emzrrkn uyuya kalmaay absldm bendee artk 1 aydr okdr uykszkı dusnn allhtn kocam benı takp edyr:)[QUOTE=SEVRA;16773766]benim kızım doğdu doğalı uyuyan bir bebek deyil gece 12 de uyusa acaba bi aksilikmi var hastamı diye merak ediyorum işi gücü yaramazlık
ben atıyorum yere hıc almıyorum gercı yerdn az bırz soguk gelıyor ama napımm zaten cok fazla kucaktada durmuyor cunku cok harektlı kızıyor sıkınca
gunaydın kızlar
bende the best 55 e alıcam mesaj attım ama donmedı
ne zamndırda yok sankı buralarda
:S
atanın oksurugu bu sabah ıyıce arttı
ve ben kafayı yıcem
baska bı dra daha mı gostersem bılemedım
kan degerlerı pek normal cıkmamıs
dr cıger fılmı temız dedı ama
korkuyorum
cok fena oksuruyo sabahtan berı
[/QUOTE]keşke bend euykuszluga alısablsem ama nerdeee uykszlktn halısulasyn gormeye basldm dusun artık
bzmde 4 aylkken doktr dedı kabrms anam bek bekleee sonnda cıktı 2 diş saf doktr bızı erkndn ayaga kaldrdı
:)) benimkinde görünürde yok diş falan ama iki aydır tükürük salgısı arttı ne bulsa ağzına götürüyor belirtiler iki aydır var ama diş yok.bu diş mevzuu bizi napar bilmem uyuyan bebeği bile uyutmuyosa biz 24 saat kalırız heralde ayakta :)) işin garibi alıştı uykusuzluğa günde 3 saatten fazla uyusam başıma ağrılar giriyo
allah allah nedir bu sizin çektiğiniz canım yaa sizede yazık bebeğede canım bi üniversite hastanesine götürdünüzmü atayıgunaydın kızlar
ve ben kafayı yıcem
korkuyorum
gunaydın kızlar
ve ben kafayı yıcem
korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?