2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar size iyi geceler benimkiler geliyo yine herşeyi çift görüyorum uyku saatim geldi gideyimde yatayım öpüldüz canlarım hadi kalın sağlıcakla allaha emanetsiniz

kıza bi selam verdi şimdi de iyi geceler diyo iyi gecelerbilmiyorumkismileboshayallersmile

Merhaba kızlar,yenı topık hayırlı olsun,ınsallah dogum haberlerımızı verırız burda.....
Offf yaa morelım cok bozuk bugun..............................esımle de atıstık bıraz....cok duygusal ve alıngan oldummmmmm

:roflol::roflol::roflol::roflol: hoşgeldin bizde hamilelikteki alınganlığı konuşuyoduk hormonlardanolumunekankayizsmile

Canim ne guzel de anlatmissin yazini okudum gecti gitti agrilarim a.s.
kızlar size iyi geceler benimkiler geliyo yine herşeyi çift görüyorum uyku saatim geldi gideyimde yatayım öpüldüz canlarım hadi kalın sağlıcakla allaha emanetsiniz
Iyi geceler talarcim sen uyucan ama gece bizim icin yeni basliyodelikafadulden
Canim duygusallik bendede diz boyu.Demin onu söyluyodum bende.
Dun bende tartistim esimle 6 inci ayin sonunda tasinamam lazim eee basindada dogum var onun stresi sardi simdiden ikimizide eyvahedigeldismile

canım,hormon dengemiz altüst,eşine bu durumu anlat,idare et beni diye söyle..sıksınlar dişlerini,kolay değil yaşadıklarımızklava:
moralini bozma,bebişine geçmesin stresin annesi:)

Merhaba,
Geçte olsa bir açıklama yapayım siteden ayrılan grup şimdide bizim açtığımız konuları silin diye komik bir talepler geldiler. Özel konularının kaldırıldığını ama mevcut paylaşımın foruma maal olduğunu 3-4 kez anlatmama rağmen malesef izah edemedim ki sanırım illaki silin dediler bende ilgili konuyu kapatıp yeiden açtım. Yani o konuyu silersem sizinde yazdıklarınız gidecekti. Siteye üye olurken onay verdikleri sözleşmeyi okumadıkları belli. Sizden ricam bu konuyu lütfen gündeme getirmemeniz özel mesajla soranlar olmuş cevabı buraya yazıyorum
Bilginize.

Güzel bir hamilelik dilerim...

selam kızlarrrrrrrrrrr biz geldik kızımlaaaa

ablaları kızıma bugun nemlendirici losyonlar kremler emzik biberon bezzz diş kaşıyıcı mendil sampuan pudrala aldık ayyy nerde luzumsuz doldurdum metro crashlar indirim yapmısss

ilginize cok tesekkürler..

hoşgeldiniz:)
biz de kızımın odasını aldık:)
alışveriş yaptıkça heyecan tavan yapıyor:)
allah güle güle kullanmayı nasip etsin prenseslerimize:)

Ilgin icin tesekkurler canim.
Topigimizin huzuru kacmasinda gerisi önemli degil bayanssulusmile

:roflol::roflol::roflol::roflol: hoşgeldin bizde hamilelikteki alınganlığı konuşuyoduk hormonlardanolumunekankayizsmile
offf offff

canım,hormon dengemiz altüst,eşine bu durumu anlat,idare et beni diye söyle..sıksınlar dişlerini,kolay değil yaşadıklarımızklava:
moralini bozma,bebişine geçmesin stresin annesi:)

aslinda ben onu idare ediyorum,o koyuyor bana yaaa.bu hamile halimle her haftasonunu onun ailesiyle gecirmek zorundayim.ustelik haftanin 5 gunu unv gidiyorum.hafta sonu da onunkilerle birlikte olmaliyim...neymis efendim,yanliz kalmasinlar.ya gelsinler bizim eve diyorum yoooook.cunku gercekten,rahat edemiyorum,banyo yapmak istiyorum (cunku hormonlardan dolayi acayip terliyorum 2 haftadir...kisaca 1 gun dus almayinca kokuyorum,,teronleyiciler,deodorant filan dayanmiyor bana rezaleeeet :kedi: ),uzanmak istiyorum,ya ne bileyim iste evimdeki gibi rahat olamiyorum.simdi de eve geldik,bana diyor ki,annemler evlerini bi guzel tamir ettirsin,oraya yerlesicez diyor.ben de sen kendin yerles ben asla gitmem dedim,bana bozuldu of yaaa sanki ogullariyla degil de onlarla evlendim.

hoşgeldiniz:)
biz de kızımın odasını aldık:)
alışveriş yaptıkça heyecan tavan yapıyor:)
allah güle güle kullanmayı nasip etsin prenseslerimize:)

evet canım sorma 1 tl lık bir sey bile alsam butun gün elimde gezdiyorum
Allah sağlıkla güle güle kullanmamızı nasip etsin hepimize..
tahmınımce oda hemen gelmez benımkı 22 sinde gelicek tam 1 aydır bekliyorum. Sen de umarım fotolarını cekmıssındır bizler de bakalımmm

canım sende sinirlerini bozma zaten bebişlerimiz olunca tatlı bir zorluk gelicek hayatlarımıza.. Gerçi nerede yaşıyorsun bilmiyorum ama y.dışında bizlere göre daha avantajlı bakım sartları oluyor..

Ama yine de sen esine tatlı bir dille beraber yasamanın ne kadar zor olacagını anlatırsın belki eşinin ailesi de o kadar istekli değildir hem..

canım,çok kolay değil durumun,bolca dinlenmen gereken bir dönemdesin,rahatına bakman lazım..eşin bunu göremiyor olabilir,erkeklere göre hava hoş tabi:) keşke ailesi anlayabilse..ama hiçkimse hoşgörülü davranmıyorsa doktorunla konuşsan,eşine dinlenmen gerektiğini söylese hiç kaçışı olmaz yerimseniben
bilirsin biz bir otoriteden duyunca uygularız ancak:)

ama diger sayfada liste vardi o yok simdi...bu kotu oldu

onlar istekliler acayip istekli de babasi.yaa gecen gun esimle tartistilar,evi kirip doktu adam,ben de korkumdan agladim ne hallere dustum yaa.inan ki sinirimden ve korkumdan titriyordum,ellerim uyusmusdu zor kendime gelmistim,hala da gelin diyebiliyor yani,o gunden sonra cok kirildim ona hatta nefret ediyorum diyebilirim.

evet bende oyle dusunuyorum,doktora solicem ki esime soylesin.inanin ne kadar sineye ceksem de,iyi davransam da artik yaranamiyorum.onun icin yaptiklarimi gormuyor ve bu bana cok dokunuyor.bebisim icin kafama takmamaya calisiyorum simdilik.ama bende de sabir biryere kadar,,,,

Offf bi ana kuzusu es örnegi daha.Benimkide ayni canim siz gene sadece hafta sonlari gidiyomussunz.Biz esimin calismadigi gunlerde her aksam ordayiz seni cok iyi anliyorum.Ama ben yatili falan kalmam yemegimi yer cayimi icer kalkarim o zaman dilimi icinde bile zor duruyorum orda.
Esin evi annemlere tasiyalimmi diyo anlamadim ufacik bebekle napicaksin ust iste ayni evdee aman allahim sakin kabul etme sakin kavga ederseniz edin ilerde cok pisman olursun tasinirsannn kafamçokkarıştı

eh bizde geçde olsa teşekkürler diyelim kazen diyelim keşke önceden kapatırken yazsaydınız bunu bizde anlamadık zaten neden kapatıldığını neyse o zaman iyi olmuş bi anlam veremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…