Merhaba arkadaşlar Bursada oturan anne ve bebeklerinin tanışması için bir topik açtık .Bursada oturan annelerimizi bu topice bekliyoruz
http://www.kadinlarkulubu.com/annele...ran-varmi.html
selam güzel anniş ne var ne yok bakim:icecream:
arkadaslar birsey sormak istiyorum 2010 haziran annelerini takip ediyordum.fakat uzun zamandır girememiştim.diğer kızlara ne oldu hepsinde kapsama alanı dısında yazıyor.
Iyi canim rahatsizim biraz agrim var.
Yazmistim ama gelince masallah biriniz bile mesajima dikkat edip gecmis olsun dememissiniz:umursamaz::1no2:
cok tesekkür ederim. bir arkadas vardı bir sey sorcaktım göremeyince size sorayım dedim.
Iyi canim rahatsizim biraz agrim var.
Yazmistim ama gelince masallah biriniz bile mesajima dikkat edip gecmis olsun dememissiniz:umursamaz::1no2:
ayyyyyyyyyy çok özür dilerim bugün bilgisayar çok geç açılıyo ama bilmiyorum atlamışım yaaaaaa tekrar özür dilerim geçmiş olsun şimdi nasılsın:kedi:
Yok canim sorun degil agrim var biraz kasiklarim agriyo.Hamilelik beni iyice alingan yaptibilmiyorumkismile
Simdi bi dusa girdim uzandimm :1rolleyes:
geçmiş olsun canım,neyin var?senağlama
zaten hamilelikte hormonların yüzünden daha çok duygusal olunuyomuş bilmiyorumkismile
cok tesekkür ederim. bir arkadas vardı bir sey sorcaktım göremeyince size sorayım dedim.
Canim oglum asagida artik sanirim onun verdigi agrilar.Bide bugun öglen durup dururken burnum kanadi biraz anlamadim neden:kedi:
Kesinlikle dogru benki herseye kolay kolay asla aglamam.Simdi dizileri bile izlerken gözlerim doluyo bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?