2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Slm kizlarrrr opuyorumnanaktan

arkadaslar birsey sormak istiyorum 2010 haziran annelerini takip ediyordum.fakat uzun zamandır girememiştim.diğer kızlara ne oldu hepsinde kapsama alanı dısında yazıyor.

selam güzel anniş ne var ne yok bakim:icecream:

Iyi canim rahatsizim biraz agrim var.
Yazmistim ama gelince masallah biriniz bile mesajima dikkat edip gecmis olsun dememissiniz:umursamaz::1no2:

arkadaslar birsey sormak istiyorum 2010 haziran annelerini takip ediyordum.fakat uzun zamandır girememiştim.diğer kızlara ne oldu hepsinde kapsama alanı dısında yazıyor.

arkadaşım tam bilmiyorum ama bazılarını elemişler yasaklanmışlar sebeb ne bilmiyorumfisfisfis

Iyi canim rahatsizim biraz agrim var.
Yazmistim ama gelince masallah biriniz bile mesajima dikkat edip gecmis olsun dememissiniz:umursamaz::1no2:

ayyyyyyyyyy çok özür dilerim bugün bilgisayar çok geç açılıyo ama bilmiyorum atlamışım yaaaaaa tekrar özür dilerim geçmiş olsun şimdi nasılsın:kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedipuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ayyyyyyyyyy çok özür dilerim bugün bilgisayar çok geç açılıyo ama bilmiyorum atlamışım yaaaaaa tekrar özür dilerim geçmiş olsun şimdi nasılsın:kedi:

Yok canim sorun degil agrim var biraz kasiklarim agriyo.Hamilelik beni iyice alingan yaptibilmiyorumkismile
Simdi bi dusa girdim uzandimm :1rolleyes:

Yok canim sorun degil agrim var biraz kasiklarim agriyo.Hamilelik beni iyice alingan yaptibilmiyorumkismile
Simdi bi dusa girdim uzandimm :1rolleyes:

zaten hamilelikte hormonların yüzünden daha çok duygusal olunuyomuş bilmiyorumkismile

bugün herkes bir arada olamıyo denk gelmiyo :çok üzgünüm:üzgünüm:

zaten hamilelikte hormonların yüzünden daha çok duygusal olunuyomuş bilmiyorumkismile

Kesinlikle dogru benki herseye kolay kolay asla aglamam.Simdi dizileri bile izlerken gözlerim doluyo bilmiyorumkismile

cok tesekkür ederim. bir arkadas vardı bir sey sorcaktım göremeyince size sorayım dedim.

Canim hosgeldin sende mi haziran ayi annesinin:ecrin_bebek:
Eski arkadaslardan ben ve bir iki kisi kaldi.Ama bizler burdan yeniden guzel bi dostluk ve sohbet ortami kurduk eskisini aramassin kesinliklekaydirigubbakcemile5
Her zaman bekleriz senidee .a.s.

Canim oglum asagida artik sanirim onun verdigi agrilar.Bide bugun öglen durup dururken burnum kanadi biraz anlamadim neden:kedi:

geçmiş olsun canım..doğum yaklaştıkça artıyor şikayetler ama bebişleri kucağımıza alınca hepsini unutacağız:))
bol bol dinlenmek en iyisi..
burun kanaması çok sık ve yoğun olmadığı sürece takma..
ağrılar için çok zorlanmadan ufak egzersiz yapabilirsin belki ama doktorunla konuşman lazım önce..
takvim işliyor,az kaldı bitecek tüm sıkıntılarımız,kuzucuklarımız hayatımızı gökkuşağına çevirecek:)

kızlar size iyi geceler benimkiler geliyo yine herşeyi çift görüyorum uyku saatim geldi gideyimde yatayım öpüldüz canlarım hadi kalın sağlıcakla allaha emanetsiniz

Kesinlikle dogru benki herseye kolay kolay asla aglamam.Simdi dizileri bile izlerken gözlerim doluyo bilmiyorumkismile

bilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile:roflol::roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…